На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 28

• 83 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
И в ресторантите лъжат. Уж цената една, ама накрая друго се получава. Смотаят нещо набързо да те баламосат и готово. Ако поръчваш едно до две неща, или вземеш нещо от улицата, може да им се хвани сметката.

# 436
И в ресторантите лъжат. Уж цената една, ама накрая друго се получава. Смотаят нещо набързо да те баламосат и готово. Ако поръчваш едно до две неща, или вземеш нещо от улицата, може да им се хвани сметката.
Като ходим в Одрин, винаги вечерта отивам да пазаря за вкъщи от Айдън(да не чакаме за място и да не трябва бързо да се храня).Дали са ме запомнили не знам, но съм много доволна, винаги ми слагат всичко-кърпички, прибори, клечки за зъби, даже сол в пакетче, всичко много добре опаковано и ...имам и касов бон😁

# 437
  • Пловдив
Това пак е храна. На мен в едно заведение ми пакетираха СУПА -шкембе. Много ни хареса и дъщеря ми рещи да вземе за приятеля си.Не знам турски - дрън дрън - пакет .... и в един момент взехме да се бъзикаме, че ще ни я сложат в пликче. Да ама не.... няма такова нещо. Супичката в кутийка, кутийката в стреч, в плика имаше от всички разядки, от които имаше на масата. Лъжица, салфетки, едно мъничко с чесън, лимон хляб...........е нямам думи просто може да са и две листа рукола , ама знаят как да те погъделичкат.

# 438
  • Пловдив
Моята дъщеря редовно не си изяжда порциите, много са големи, а тя е на 5. Винаги си ги иска за "по-късно". Пакетират ѝ ги, добавят и по някое хлебче, близалка или друго. Не е нещо кой знае какво, но ти става приятно. Wink

# 439
  • Пловдив
ЗлаВещица, бихте ли споделили как се казват капките за глаукома и помагат ли?

Поръчаха ми латинопрост и в Одрин ми дадоха ксалатан. Казаха, че са много доволни.

# 440
Благодаря Simple Smile

# 441
  • На юг от тук
artemida, благодаря за информацията. Но моля те пиши,къде са пазарите в Силиври и Текирдаг./след 2 седмици ще пътуваме в тази посока и да  не се лутаме./

# 442
Здравейте на всички пишещи в групата! Имам въпрос за някои неща. Майка ми започна да ходи доста често в Турция,носи ми прахове, омекотители,веро,кори,баклава и т.н. Бременна съм в 6 месец и почнах вече да разглеждам нужните неща за бебето. Вчера майка ми донесе от Турция едно боди и един комплект блузка и титаник за бебето. Останах с добро впечатление за материята,която беше много мека. Вие на какво мнение сте за бебешките дрехи от там? Също и дали цените на някои неща като: шишета,биберони,стерилизатори,помпи за кърма си заслужават да се вземат от там  и от къде могат да се вземат евентуално? Благодаря за отговорите!!!

# 443
  • Бургас
И аз се присъединявам към последния въпрос. Както и има ли в Лозенград бебешки магазини? Не знам дали ще успеем да стигнем до Одрин.

# 444
  • ВАРНА
Пишеш в гугъл  kırklareli bebek mağazaları    и ще видиш всички магазини.

# 445
  • Бургас
Здравейте на всички пишещи в групата! Имам въпрос за някои неща. Майка ми започна да ходи доста често в Турция,носи ми прахове, омекотители,веро,кори,баклава и т.н. Бременна съм в 6 месец и почнах вече да разглеждам нужните неща за бебето. Вчера майка ми донесе от Турция едно боди и един комплект блузка и титаник за бебето. Останах с добро впечатление за материята,която беше много мека. Вие на какво мнение сте за бебешките дрехи от там? Също и дали цените на някои неща като: шишета,биберони,стерилизатори,помпи за кърма си заслужават да се вземат от там  и от къде могат да се вземат евентуално? Благодаря за отговорите!!!

Според мен си заслужават дрехите (в Мигрос специално цените са доста ниски), бебешка козметика турско производство. Помпите за кърма са на големи компании (визирам Авент, Медела), не се произвеждат в Турция и цените им там не са по-ниски. Всичко, което е местно производство, е изгодно.
В Лозенград има Мигрос. Други специализирани бебешки магазини не съм срещала.
За дрехи - също и Уайкики.

# 446
  • Пловдив
За бебешки магазини в Одрин . може да ги разгледате тук
https://www.google.com/maps/search/E%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BD%D0% … ta=!3m1!4b1?hl=bg

пазарували сме от NeseliBebek- много качествени.
шишета и т.н. има по аптеките..

# 447
Благодаря ви!

# 448
Аз също съм доволна от бебешките дрехи. Единствено предупреждение за Ебебек - умалени са или поне съвсем точни за възрастта, а не както обикновено, да имат "мегдан" да се поносят. От там взимам най-вече бодита и винаги, поне номер нагоре.

# 449
Знаете ли до кога са намаленията в Марги ? По-точно пика на намаленията...?

Общи условия

Активация на акаунт