Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 169
  • 363
  •   1
Отговори
# 195
Всеки случай е различен и със сигурност 99% от разбралите за изневяра не си стоят на д-то. Стоят най-много около 30%. А какви поразии ще правят те и останалите, си е тяхна работа Simple Smile

# 196
Всеки случай е различен и със сигурност 99% от разбралите за изневяра не си стоят на д-то. Стоят най-много около 30%. А какви поразии ще правят те и останалите, си е тяхна работа Simple Smile
Ти ходи ли да кажеш?

# 197
Е при мен нямаше мъж, а двойка щастливи родители на тази, с която се срещаше бившия:) Всички бяха съгласни и доволни Simple Smile Та нямах тоя шанс Simple Smile Иначе - знам ли Simple Smile

# 198
луна, извинявай, но никоя жена не е доволна от живота си в първите 3 месеца, след като е разбрала, че мъжът й й  е изневерил Simple Smile Да ти кажа за всеки случай. Защото може да не се сещаш, че тогава жената е бясна или потисната, но не и щастлива и доволна. Щастието идва после Simple Smile

Какво щастие да демонстрира и какъв непукизъм, когато сега ги няма? Хората да не са роботи?
Бианка, тук, в тази тема, дали отговарят и дават съвети жени в шоково състояние? Не мисля. Ако не е шок, тогава определението е друго.

# 199
Е а щастлива и доволна ли е?

# 200
Бианка, може би не се изразявам правилно, но аз коментирам раздаващите съвети за намеса в чуждото семейство, на тях съм отговорила. От въпроса ти какво следва да се разбере, че практикуването на информиране и намеса в чуждото семейство ще довлече много щастие на питащата???

# 201
За да има справедливост според стандартите на форума, защо направо не отиде да оскубе лошата жена пред мъжа и? Или да събере съседите и да я целят с яйца и домати? Rolling Eyes Ще е толкова стилно и определено ще си отмъсти. Joy

# 202
А защо трябва да си мълчи? По какъв начин това ще я извиси? Може да се направи и анонимно. Доколкото разбрах от написаното в другата тема живеят много близо двете семейства, срещат се сигурно всеки ден. Ще е добре едните да се изнесат и ако казването на съпруга ще помогне, съм абсолютно "за".

# 203
  • София
А защо трябва да си мълчи? По какъв начин това ще я извиси? Може да се направи и анонимно. Доколкото разбрах от написаното в другата тема живеят много близо двете семейства, срещат се сигурно всеки ден. Ще е добре едните да се изнесат и ако казването на съпруга ще помогне, съм абсолютно "за".

Това ми е още по-странно като идея. Първо, как се прави анонимно в ерата на интернет? Праща пощенски гълъб ли, или си прави фалшив профил във Facebook специално за целта...
Второ, анонимно някой идва и ви казва: "Мъжът ти ти кръшка", и ти (ако не знаеш) веднага си викаш - дааа, точно така. Ако сте толкова лековерни, всеки злонамерен може да ви скапе връзката с пет думи...

# 204
Скрит текст:
Аз съм жена, но бих искала да знам. Другото е да си живеем всички дружно в страхлива илюзия.

За глупостите от сорта на "да не се меси в чуждо семейство" - Вие наред ли сте?!?!
Кое му е чуждото? Значи тя ме познава и може да спи с моя мъж и да се меси в чуждото семейство, а аз в нейното не? Що за извратена логика. Според мен просто ви е страх или имате какво да криете и за това такива простотии говорите. Някой по-горе беше писал, че ще е благодарен да разбере. Ми много ясно. Защо да инвестирам още 2-3-5 години и накрая все пак да разбера. Истината винаги излиза наяве, винаги. Невинаги е на момента, но винаги се показва.

Филми разни продуцирахте, че и бой вкарахте в цялата измислена драма. Драма няма. Има четирима възрастни, двама от които са правили секс не с когото трябва докато другите двата са ги чакали у дома и са работили на кораб. И всички имат РАВНО право да са наясно със ситуацията.

Лъжите до нищо добро не са довели. Кажете на мъжа. Какъвто и да е, ако ще и той да й изневерява поне сега няма да му е гузно, ако му е било до момента😀

То ако чакаш на хората да дойдат да ти кажат... Хайде да не се правим на по-големи пердета, отколкото сме.

# 205
Моето мнение е крайно. За мен мачът е свирен. В този смисъл - авторката може да каже и направи каквото си ще. Със съседите занапред няма да живее в една къща, с мъжа си - не вярвам да остане в дългосрочен план. Така че - смело да действа, каквото иска да прави, все тая.

# 206
Нека си каже жената.Като мълчи какво ще постигне? Депресия? Липса на самочувствие? Да прецени дали ще се почувства добре ако каже.АЗ лично ще съм на седмото небе ако кажа такова нещо.Никога не са ми изневерявали,но мисля по този начин.Сега каква ще Ви е тезата? Щом тя ме е засрамила,унижила,наранила аз трябва да и спестявам нещо? Ще подтискам себе си,за да и е добре на ГОСПОЖАТА Simple Smile да не сте на успокоителни всички

# 207
Този настървен жлъчен коментар на моите думи само доказва правотата им.
По-спокойно си защитавай позицията. Хората, които са на противоположно мнение, не са ти врагове. Просто опоненти по дадена тема.
Сериозно ли ме питаш дали чета мисли? Да, чета ги.
Твърдите, че можете да четете чужди мисли ? Ама разбира се. Аз ви вярвам. Не биваше да се съмнявам, за което съжалявам.
И моля ви, какъв жлъчен коментар ? Недейте така. Станало е някакво недоразумение ! Моля да ме извините ! Аз много ви харесвам и много ми допадат вашите коментари. Чета ви с интерес.

Желая ви всичко добро !

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 13:11 от Анонимен

# 208
Човешко е да искаш да отмъстиш. Но здравият разум трябва да надделее и да потулиш тези желания за мъст. Това става с времето.

# 209
Има много начини да отмъстиш, включително с презрение. Една жена винаги може да постави друга на място и то по фин начин, без да става за резил.

Общи условия

Активация на акаунт