Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 102
  • 363
  •   1
Отговори
# 30
Ако това те накара да се чувстваш по-добре - кажи си. Но, това което написа Esmee бе много правилно. За съжаление,няма как една жена да се бутне в леглото на мъжа Ви , ако той самия няма проблеми със връзката си.

# 31
Ако това те накара да се чувстваш по-добре - кажи си. Но, това което написа Esmee бе много правилно. За съжаление,няма как една жена да се бутне в леглото на мъжа Ви , ако той самия няма проблеми със връзката си.
Именно! И ако и самият той не е поддържал флирта и игричката...

# 32

Супер вярно. Но малко са силните жени, които признават за собствените си грешки и още по-малко тези които да способни да сложат край . Просто е по-удобно да се каже давам втори шанс. Пък че такова решение няма кой ли го интересува.....

# 33
"Да кажа или да не кажа"?

Стриктно формално не е редно да се месим в живота на другите без да са го поискали от нас.

Хората обаче сме странни животни и правим такива дебилщини, особено в състояние на афект, че на професор Христов лошо да му стане ...

По-скоро реши какво ще правиш с мъжа си и как ще го смачкаш. На един съученик така са му стъпили на врата след кръшкането, че няма накъде. А на един друг заврян зет така са му изпили мозъка, че едва ли му минават мисли да кръшка, въпреки че няма как да не иска да си легне поне веднъж в живота с нормална жена. Иначе подозирам, че жена му кръшка, но за съжаление не се е намерил някой да й го тури буквално и преносно как си требе ...

При всички положения отмъщението е голямо изкушение. А перфектното отмъщение - изкуство, което те изяжда отвътре докато изпипваш детайлите и репетираш изпълнението. Аз вярвам на китайския дзен и си копая река в двора, за да видя някой ден как преминават труповете на враговете Simple Smile

# 34
  • София
Абе, в края на краищата просто трябва да приемем, че мъжовете са полигамни животни, и това е. При това, при такова количество лесни жени. Можем да се смирим с това, или пък не, но според мен най-тъпата реакция е да се превърнем в денонощна охрана на мъжовата пишка. Тоест, той човекът има желанието да опита и друг сладолед, обаче ние зорко бдим и не даваме. За мен изневярата се случва между ушите, т.е. в момента, в който той/тя е пожелал/а друг/а, вече е изневерил/а. Оттук до техническото осъществяване на пожелаването е една крачка. По-примитивната част от човечеството хич си няма задръжки да я направи.

# 35
Доколкото разбирам притеснението ти е, че когато мъжът на любовницата пак замине, твоят мъж пак ще ти изневери с нея. Въпросът ти е по-скоро как да предотвратиш това. Thinking

# 36
Авторката явно се чувства предадена и търси отмъщение, но неправилно насочва гнева си. Чуждата жена е точно такава "чужда". Проблема се корени в семейството, т.е. в нейния собствен мъж и във взаимоотношенията им, където явно доста неща куцат, за да се стигне до изневярата.

Аз бих  предложила друг сценарий - вместо вие да казвате на мъжа на любовницата какви ги върши жена му, накарайте мъжа си да се изправи пред него и той сам да си признае какво е правил в чуждото легло. Така отмъщението ще е най-сладко.

# 37
Междувременно викайте полиция да внесат ред след признанието. Smiling Imp

# 38
Авторката изчезна, а ние заформихме сценарий за сапунка. Joy
Най-много харесах опцията, в която след изобличаване, любовницата се развежда и се събира с любовника.
Между другото, доста връзки така прерастват в семейство - изгонила официалната половинка сгафилия и иска, не иска, търси любовника/любовницата. Обичайно се случва при женените мъже, изгонени от съпругите, но и тук може да следим за развръзка.

# 39
Междувременно викайте полиция да внесат ред след признанието. Smiling Imp
Разсмяхте ме, но това е много вероятно ... абе ... наистина може да стане голям цирк Simple Smile

# 40
Най-много харесах опцията, в която след изобличаване, любовницата се развежда и се събира с любовника.
Между другото, доста връзки така прерастват в семейство - изгонила официалната половинка сгафилия и иска, не иска, търси любовника/любовницата. Обичайно се случва при женените мъже, изгонени от съпругите, но и тук може да следим за развръзка.
Не съм изчезнала, чета ви.
Предложих му го да се съберат, а аз да си тръгна с детето мирно и кротко, още повече че нито ние , нито те имаме брак. Smiling Imp

# 41
С мъжа й работа нямаш, с другата жена също. Тя няма ангажименти към теб и е свободна да прави каквото си иска. Какви са отношенията в тяхното семейство, не е твоя работа, та да ходиш да се ровиш там.
Проблемите си ги изяснявай с твоя мъж и ако смяташ да го вардиш цял живот да не кръшне, повярвай реши ли - ще успее. Няма да е с тази, с друга ще е другия път, но решил ли е не можеш да го спреш. Ако не си готова да понесеш още една изневяра, не прощавай и не се правете, че нищо не е станало. Ако си готова да простиш и да поемеш риска от повтаряне и потретвате - ами то пак не ти трябва другата жена.

# 42
Предложих му го да се съберат, а аз да си тръгна с детето мирно и кротко, още повече че нито ние , нито те имаме брак. Smiling Imp

И той не поиска ли? Мамин сладък любовчия! Flushed

# 43
И не че, много има значение, но знаете ли изневярата каква е - в смисъл еднократна, продължителна (от колко време)?

# 44
Маминия сладък не очакваше да разбера, и тук важи приказката „ да не се дебнем , че ще се хванем”.
Маминия сладък като му опря ножа в гърлото и като се усети че ще загуби „ най хубавото в живота си” се притесни и уплаши ... ама след дъжд качулка Grin
Аз ако се забъркам с любовник първо хубаво ще помисля за последствията ... например. Уж много умен пък ...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт