Въпрос към семейните татковци - да кажа ли на мъжът ѝ?

• 13 124
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
... идва и да го утрепе - да го утрепе ... hahaha

Ми.... Ако не беше забранено от закона - защо не. Това, обаче не пречи да му сготви специални гъби няколко пъти - ей така, за забавление Joy

# 61
Хахах, така не съм се смяла, тази тема е доста забавна! Толкова примитивизъм лъха от някои постове, че няма на къде! И жените изглеждат доста жалки, когато говорят за мъжа си като вещ, употребена от к*рвата. А този, който си ляга с к*рвата какъв е? А тази, която "притежава" такъв мъж, каква е?

Аз ако съм на мястото на авторката няма да се унижавам и да падам ниско. Ще потърся причината в себе си. Тоя изневерява, защото тя е финансово зависима и ще търпи. Бих работила в посока финансова независимост и бих му била шута. И без угризения на съвестта през това време, ако ми се отдаде възможност, бих изневерила.

Ама ако иска да се доунижава и да звъни на мъжа на съперницата. Как обаче това ще поправи нейното унизително положение да прощава изневяра и да търпи заради финансова принуда, не знам...

# 62
Всяка курва да си знае мястото,това е положението.😂

# 63
mila_nik, що не спиш с мъжа й Smiling Imp Ето това вече ще е отмъщение! Smile

# 64
mila_nik, що не спиш с мъжа й Smiling Imp Ето това вече ще е отмъщение! Smile
Оффф, не ме кефи, не е мой тип Joy
Моя по „убав”..... то голямата файда вече ....

# 65
Има една много хубава поговорка от корана. Читавите жени се събират с читави мъже, нечитавите жени се събират с нечитави мъже. Много е вярна.
В момента, в който единият партньор от нечитав стане читав, в резултат на неговото вътрешно израстване, то той няма да има сили, енергия и желание да се занимава със ситуации от низкия свят. Той ще иска да се откъсне от него, ще си намери друг, а низкия свят дори няма да го забелязва.
Но всеки е свободен да се бори като прасе с тиква с мъж-предмет, употребен несъзнателно от долна к*рва.

По-лесно и щадящо за психиката е да нарочиш виновник отвън, отколкото да се запиташ защо баш на теб ти се случва да "попаднеш" и "търпиш" нечитав мъж. Peace.

# 66
Ама аз пак не разбирам  мамка му,защо да не се бърка в семейството на тая к***а ??След като тя се е намесила?

Защото не си му майка на твоя мъж, за да ходиш да го браниш от другите жени. Той не е твоя собственост, нито пък имаш отношение с любовницата. Имаш отношения с твоя мъж и той ги е нарушил. Ако това не е ок за теб, всеки по пътя си. Няма как да го пазиш от всички съблазнителни жени, да стоят далеч от него. Като му е слаб ангела, той все ще намери начин да кривне. На другата можеш да й пратиш дори един букет с цветя и да й благодариш, че те е отървала от този.

# 67
Kатегорично не съм мъж Simple Smile Но ако някоя дойде да ми обяснява някакви си неща а ММ отрече - със сигурност ще повярвам на него, не на нея. Лудите по света са много.

Та и при теб да не се случи така.
А и сама имаш твърде много л...а да оправяш. Недоверие към мъжа ти , прошка, бъдеще, абе изобщо семейството ти не е в добро положение. Та да се забъркаш в още...…...за какво?
За отмъщение, на кого ще отмъстиш? По -добре ли ще ти стане? По - добро ли ще стане семейството ти?

# 68
Ако ще си комшийствате с любовницата и съжителствате с мъжа ти, на който си простила, не ми се струва нормално да ти е приоритет  - дали да казваш или не на мъжа ѝ..По принцип съм за, ако държиш на коректност с човека и го познаваш, но май целта ти не е такава..Какво по-различно очакваш да видиш като мнение от мъже, не ми е ясно? Ако просто искаш да изместиш фокуса от проблемът между теб и мъжа ти - не е това начина. Пробвай по-позитивен подход.

# 69
Как се секват човешките мераци само защото жена ти те е хванала? Никак. Дори тази история със съседката да приключи, скоро очаквай нова. Това са фактите.

# 70
Ама аз пак не разбирам  мамка му,защо да не се бърка в семейството на тая к***а ??След като тя се е намесила?

Защото не си му майка на твоя мъж, за да ходиш да го браниш от другите жени. Той не е твоя собственост, нито пък имаш отношение с любовницата. Имаш отношения с твоя мъж и той ги е нарушил. Ако това не е ок за теб, всеки по пътя си. Няма как да го пазиш от всички съблазнителни жени, да стоят далеч от него. Като му е слаб ангела, той все ще намери начин да кривне. На другата можеш да й пратиш дори един букет с цветя и да й благодариш, че те е отървала от този.
Ама какви са тия неписани закони Simple Smile Това е МОЯТ мъж и ако искам ще го изритам,ще му простя или ще го убия.Тази жена има отношения с МОЯТ мъж,при положение,че и тя си има МЪЖ и случайно даже сме познати! Как ли пък не😂😂😂  Ако това не е ок за мен,не всеки по пътя си,а всеки както си прецени.Не можеш да наложиш мнението си на никой като вярно такова.За мен е абсурдно да премълча такова нещо,без да обиждам никой това граничи с простотия.Да те правят на глупава и да си мълчиш.Пак казвам и мъжа бих изритала.😂

# 71
Щом веднъж го е направил ще го направи пак! Кажи истината и изгони мъжа си!

# 72

Ама какви са тия неписани закони Simple Smile Това е МОЯТ мъж и ако искам ще го изритам,ще му простя или ще го убия.Тази жена има отношения с МОЯТ мъж,при положение,че и тя си има МЪЖ и случайно даже сме познати! Как ли пък не😂😂😂  Ако това не е ок за мен,не всеки по пътя си,а всеки както си прецени.Не можеш да наложиш мнението си на никой като вярно такова.За мен е абсурдно да премълча такова нещо,без да обиждам никой това граничи с простотия.Да те правят на глупава и да си мълчиш.Пак казвам и мъжа бих изритала.😂

Не налагам моето мнение на никого, просто казвам как аз бих постъпила.
Ако тази жена няма мъж, на кого ще отидеш да я изкажеш? Просто ми е вижда абсурдно две жени да се хванат за гушата заради един мъж, който и да е той.

# 73
Да,съгласна съм.Мен би ме ядосал и наранил повече факта,че я познавам,че сме семейни приятели.Супер нагло.

# 74
Да,съгласна съм.Мен би ме ядосал и наранил повече факта,че я познавам,че сме семейни приятели.Супер нагло.
Авторката писа, че се познати, а не приятели. Ако са приятелки, наистина е недостойно да постъпваш така спрямо приятел. И пак главният виновник е мъжът ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт