Против акне/пъпки по лицето 9

• 67 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Според мен пъпчиците се получават, ако не дръпнеш както трябва. Аз един път имам, друг път нямам. Бях спряла и аз да ги дърпам по този повод, но като сложа фдт в/у косъмчетата направо ми иде да върна от гледката 😁

# 256
Разсмяхте ме Grin Ще си ходим мустакати!

# 257
След като почнах да мажа с обикновения крем Здраве в синята кутийка, спряха да ми се появяват над устната след епилация.

# 258
Според мен пъпчиците се получават, ако не дръпнеш както трябва. Аз един път имам, друг път нямам. Бях спряла и аз да ги дърпам по този повод, но като сложа фдт в/у косъмчетата направо ми иде да върна от гледката 😁
Същият проблем и при мен! Толкова болезнени гнойни пъпчици след махане на мустака, че чак се разплаквах. Затова спрях да ги махам, но сега забелязах, че от лявата страна леко са потъмнели "мъхчетата". Решение донякъде е кислородната вода 3%, защото изсветлява косъмчетата.

# 259
Кислородната вода не ги ли прави жълти?

# 260
Аз също се изпъпчвам след кола маска на мустака. Добре, че ми е почти невидим. Решението е лазерна епилация. Вече нямам косми на триъгълника. А сега започвам и краката.

# 261
Според мен си е просто до кожа.. аз преди ходех на козметик.. тя знае как да дърпа.. аз се изривах цялата, моята приятелка нямаше ни една пъпчица 😆 не стига че се борим с пъпки по лицето, ами и това.. пуу 😆 отивам за крем Здраве..

# 262
Имам една нова дълбока на най-дебелото на бузата Simple Smile и я мажа със судокрем. Да, до кожа е. Аз също ходя на козметик.

# 263
  • София
Мустаците ги махам само при козметика е то с конец. С изключително чувствителна кожа съм, но никога не ме излизат пъпки или други раздразнения. Вярно , че вече 5 години само така ги махам и всеки път ме боли, но не е нетърпимо.

# 264
На мен напоследък ми излиза по максимум една след дърпане на мустак, но гледам да дръпна всичко от веднъж, както и да съм с наистина чиста кожа на лицето. Много малки гнойни ми излизаха само в началото.
Колкото до дискусията за кремовете, четох отзиви за Effaclar duo и поисках тестери в аптеката. Кожата ми адски се изсуши, а от измивния гел станах на червени петна.

# 265
Под ефаклара може да се слага хидратиращ серум и няма да изсъхва лицето толкова. На мен спряха да ми излизат пъпки по челото откакто го ползвах. После почнах да ползвам други неща, но сега пак се връщам на него и ще видим за останалата част на лицето как ще е.

# 266
Момичета, относно мъхчето/мустака над горната устна, аз също много се борих и накрая стигнах до лазерната епилация. Това е решението. За такава малка зона навсякъде взимат максимум 25-30 лв, което е никаква цена на фона на всички мъки след това. Аз правя от година и половина процедури, вече през 3 месеца и ми излизат по 1-2 косъмчета. 5 минути процедура и 3 месеца не се занимаваш, няма обриви или раздразнения...

# 267
Ще споделиш ли къде ходиш за процедурата? В София ли някъде?

# 268
Ще споделиш ли къде ходиш за процедурата? В София ли някъде?

Ходя във Лазерен център Версус, намира се близо до Пирогов. Ходя от доста време, правя няколко зони и съм много доволна. Професионалисти на ниво, стриктни са, няколко пъти са ме връщали и не са ми правили процедура ако нямам растеж или имам активен тен или някакъв друг проблем. Цените им са малко по-високи от повечето места, но при тях ходиш на 2-3 месеца, а не като навсякъде на 28 дни. Била съм и в други студиа преди това и фотоепилация съм правила даже, та имам база за сравнение.

# 269
Аз от известно време се интересувам от лазерната епилация, но четох и гледах клипове на жени при които има и обратния ефект и космите стават двойно повече.. та това малко ме притесни.. иначе и аз съм чувала добри мнения за Версус.

Общи условия

Активация на акаунт