Хитринки за всякакъв случай - 22

• 59 371
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Мерси, Анджи. Сега оставя да намеря този препарат и да пробвам.

# 496
Може и да съм писала, не помня. На село имаме камина с водна риза. Стъклото ѝ се цапа от огъня вътре. Чисти се успешно с намокрен и изцеден вестник или домакинска хартия, натопени в малко пепел от камината. После със суха хартия. С какви ли не препарати съм чистила стъклото, защото обичам да гледам огъня, но от този метод по-лесен и бърз няма. Прави се обаче, когато стъклото е напълно изстинало.

# 497
Хартия и вода, или и препарат за стъкла.
У нас така я чистя

# 498
Момичета дайте идея как да скрия изводите (тръбите) за климатиците и всякакви други стърчащи кабели (за СОТ)...
За момента нямаме възможност да поставим климатиции ще трябва да стърчат от стената поне година.. Много е грозно

# 499
С гипсокартон - най лесно и евтино ми се струва.

# 500
Има такива пластмасови кутии за закриване на такива неща. В момента сме в ремонт и имаме да скрием тръбите на климатика,когато ММ го сложи ще снимам. Мисля,че би трябвало утре да я свърши тая работа.

# 501
  • Благоевград
Здравейте! Надрасках си покритието на едната обувка, а са ми много удобни. Опитах с боя за обувки, стана по-зле. Опитах с лак за нокти, също зле. Накрая реших, че ще ги правя брокатени. Та къде мога да намеря брокат и с какво лепило мога да го залепя?

# 502
На времето дъщеря ми си купуваше брокат май от книжарниците. Иначе никога не съм правила нещо като това, но от опит с други неща бих предложила С200. Или мажеш и ръсиш брокат, или омесваш лепилото с броката и после машеж. Не знам кое ще е по-удачно. Обаче препоръчвам С200 по две причини - меко и гъвкаво е и няма да се начупи от ходенето и при изсъхване става прозрачно (иначе е бяло).

# 503
Обречени са тези обувчици👠

# 504
Ето с какво са ни скрити и на двата климатика тръбите.

# 505
Signora защо не залепиш на обувките някаква "джуфка" от кинкалериите. С даденото от дружките предложение  С200.

# 506
  • Карлово
Скрит текст:

Кабелни канали се казват тези неща, има различни размери.

# 507
Скрит текст:

Кабелни канали се казват тези неща, има различни размери.
Не знам как се казват Grinning

# 508
Здравейте! Надрасках си покритието на едната обувка, а са ми много удобни. Опитах с боя за обувки, стана по-зле. Опитах с лак за нокти, също зле. Накрая реших, че ще ги правя брокатени. Та къде мога да намеря брокат и с какво лепило мога да го залепя?
Скрит текст:
Брокат съм виждала в едни малки кутийки в левчетата, край лаковете за нокти че той май е за декорация на нокти, имат и различни цветове. Може би повече от една кутийка ще отиде де, ако трябва да са целите обувки.
Точно сега не знам какви са опциите за пазаруване, доста търговски обекти не работят заради извънредното положение. А и аз също по-скоро бих опитала с някакъв орнамент симетрично на на двете обувки да го прикрия, отколкото брокат по целите. Я финтифлюшка някаква, я катарамка или нещо от сорта, ще станат интересен модел.

# 509
  • Велико Търново
Може и с някакви стикерчета да се пробва. Има не само хартиени.

Общи условия

Активация на акаунт