Хитринки за всякакъв случай - 22

• 59 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ето с какво са ни скрити и на двата климатика тръбите.
Скрит текст:

Кабелни канали се казват тези неща, има различни размери.
Имаше едно предаване на "Мисия моят дом", в което показваха как скриват тръбите на климатиците в конструкция, т.н. куфар. На мен, лично, много ми хареса.

# 511
Здравейте! Надрасках си покритието на едната обувка, а са ми много удобни. Опитах с боя за обувки, стана по-зле. Опитах с лак за нокти, също зле. Накрая реших, че ще ги правя брокатени. Та къде мога да намеря брокат и с какво лепило мога да го залепя?
Имах подобен кахър и когато отидох при  обущар, там имаха всякакви кожи, кожени дръжки, парчета от разни материали и обущарката ми предложи поне няколко варианта да прикрие проблема. Те си знаят работата.

# 512
Ако имате обущар наблизо, той е човекът.
Брокатът си мисля, че няма да оправи положението.

# 513
Скоро питах как да изчистя бялото на дограмата. Оказа се обаче,че дето е стояла дълго време с лепенките на две места не искат да се отлепят. Толкова са изгорели,че като се опиташ да забелиш някое крайче се рони. Някакви идеи за по лесно махане?

# 514
  • Благоевград
Скоро питах как да изчистя бялото на дограмата. Оказа се обаче,че дето е стояла дълго време с лепенките на две места не искат да се отлепят. Толкова са изгорели,че като се опиташ да забелиш някое крайче се рони. Някакви идеи за по лесно махане?
Скоро минах през това преживяване. Успях с ножчета за почистване на котлони/винетки. Ако се внимава, не се драска дограмата.

# 515
Скоро минах през това преживяване. Успях с ножчета за почистване на котлони/винетки. Ако се внимава, не се драска дограмата.
И аз с това си помислих първо,но ММ вика ще се надраска,та реших да питам. То друг начин няма освен да се остърже с нещо.

# 516
Само предположение - опитай със сешоар. Натопли и виж дали се отлепва. Недей с пистолет за топъл въздух, може да повредиш дограмата, но със сешоар мисля, че е безопасно.

# 517
Само предположение - опитай със сешоар. Натопли и виж дали се отлепва. Недей с пистолет за топъл въздух, може да повредиш дограмата, но със сешоар мисля, че е безопасно.
Първи със сешоара пробвах и не става . Ще се стърже и това е. Ще накарам ММ той да стърже,после да не каже ,че аз съм я надрала 😁

# 518
Има и спрейове за махане на етикети. Аз с такъв спрей си махнах етикетите от стъклопакетите, които не падаха от нищо - идеално разтварят засъхнали лепила. Обаче не ти ги препоръчвам, защото течността няма как да влезе под лентата, която е найлон някакъв.

# 519
  СПИРТ.
Ама нЕма. Cry

# 520
  СПИРТ.
Ама нЕма. Cry
Току що открих,че имам две шишета по един литър. Нямам си и на представа ,защо да купувани. Едното влезе в употреба преди няколко дни,ММ прави нещо с него,но за другото и представа си нямах. Ще пробвам със спирт.

# 521
  • София
Парцал, напоен с някаква мазнина. Бебешко олио, примерно. После с обезмаслител.
Ако имаш повечко мокри кърпички, и те свалят идеално.

# 522
Парцал, напоен с някаква мазнина. Бебешко олио, примерно. После с обезмаслител.
Ако имаш повечко мокри кърпички, и те свалят идеално.
Пробвах с мокри кърпи нищо не става само разнася синя боя от лепенката.

# 523
Според мен всякакви химикали не вършат работа, защото не могат да стигнат до лепилото. Само топлина евентуално. Опитай с по-дълга експозиция от близко да се нагрее хубаво.

# 524
Не е упрек към питащия, защото не знам какъв е случая.
Срещу нас правиха къща, сложиха дограмата, замазаха и вече почти три години/не живеят в нея все още, но се подготвят/ така си стои с лепенките.
Другите съседи сложиха и вече повече от пет години си живеят така, с лепенките.
Как не ги дразни не знам.
После ще питат как да ги махнат.
Сигурно и други са виждали такава дограма.

Общи условия

Активация на акаунт