Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препоръчайте астролог

 • 8 705
 • 51
 •   2
Отговори
# 45
 • Мнения: 197
Подала съм и документи за осиновяване, но както каза тези дни социалната работничка нямайте много надежда.

Интересно, какво правят с всички тези деца по домовете.

Защо не пробвате със семейни констелации?

# 46
 • Мнения: 1 983
Благодаря! Аз съм пробвала и преди да се свържа с него, като му писах в сайта, но не получих отговор. Пробвах и с познат, който е ходил при него, но отново нищо. За съжаление не разполагам и с време.

Светла Балтова практикува медицинска астрология. Може да пробвате и при нея.
Като астролог не знам доколко е добра, не съм особено впечатлена от нейните изяви. Но поне е лекар и според мен конкретно с този дял от астрологията би следвало да се справя добре, има необходимия ценз и познания.

# 47
 • София
 • Мнения: 1 195
Не виждам никой да споменава или препоръчва Адриана Вотей? Тя не практикува ли вече?

# 48
 • Мнения: 1 983
Практикува и даже си има група във ФБ, където се публикуват "глобални прогнози".

# 49
 • Мнения: 1
Здравейте!
Дали имате някакви впечатления от Джина Василева?

# 50
 • Мнения: 325
Здравейте!
Дали имате някакви впечатления от Джина Василева?

аз ходих в началото на годината и миналия месец. първия път много ми допадна - каза много конкретни неща, които са се случили или предстои да се случат през 2020, и бяха верни. сега ходих по конкретен личен проблем, който ми е труден за решаване - не знам в някакво особено настроение ли беше, но повече случах четене на морал, отколкото астрологична прогноза или там каквото можем да кажем, че е благоприятно според звездите - някак основно чух личното й мнение, което в случая не ме интересуваше никак... та не знам. ще си/й дам още един шанс

# 51
 • Мнения: 32
Здравейте,
аз съм доволна от Мира Кунева. Мисля, че  е изчерпателна и дава възможност ност за си зададеш доста въпроси.
За Хули Леонис,  мога да кажа, че ми е интересен, но ми отказа консултация, поради това, че не бил сигурен за информацията, която имам тъй като съм осиновена. А аз си имам информацията от биологичното си семейство и от документите от делото, тоест смятам, че е истина.
Може би просто е твърде зает да прототипа терапията си и книгите си, в което няма нишо лошо. Но доколкото знам добрите астролози имат методи за изчисления ие, когато не са сигурни за часът на раждане например.
Също така не знам това към кое ще спадне, но бих препоръчала Аида Марковска. Тя не е астролог, а родов терапевт и мисля, че комбинирана работа между такъв човек и добър астролог, може да помогне много на човек, който търси отговори за някои неща в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт