Бъдещи и настоящи мамчета във UK

• 27 649
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Не спите още а?На мен ми действа депресиращо времето Sad

Не спим. Аз хич не мога да си лягам рано. Преди малко излязох от банята и сега съм с маска на лицето  Laughing, зяпам ТВ и така. Мъжлето и детето спят вече.

# 91
  • Шотландия
Права си, Сиси, глупаво беше да питам, наистина вероятно зависи от човека, а не от националността.

Стана ми интересно какво разбирате под "забиване на нож" по принцип, но вече ми е ясно.

Сега за времето. Абе чак студено не е, но не е и българското лято... Средно 18-19 градуса е тука сега. А горещо беше 1 седмица през юли, мъжът ми казва, че са били 2, ама за него и 23-4 градуса е горещо... ooooh! Няколко нощи беше наистина студено, но не пуснахме парното. Но смятам, че и това време идва.  newsm78

Сега не е валяло от 4-5 дена и е приятно. Е, ако росне за половин час, не го броя.

Нана, исках да те питам, там при вас говорят ли оня, местния език, gaelic? Май келтски се превежда. Имам предвид, така, помежду си и в магазините и по улиците. Гледам тука Биг Брадър и установих, че  уелсците английският им е втори език, а не майчин - проговарят първо на уелски, а след това учат английски, та се запитах. Тука, където съм аз, хората не го знаят келтския изобщо, но имало области в Шотландия, където си го говорели, та затова питам.

# 92
  Millla, ама личи си че си от скоро тук.  Whistling Щом като 23-24 градуса ти е студено  Mr. Green Аз вече съм забравила какво е лято, жега и много потене. Един път стана около 28 градуса и щях да умра  ooooh! А Габи не знам как ще живее някой ден в България. Той милият пъшка, охка само да му е малко по-топло или ако е облечен с една блуза повече. За забиването на ножове и аз мога да напиша доста, но предпочитам да погледна философски на нещата. Wink

# 93
аз несъм предубедена и не мисля,че само българите могат да забият нож в гърба-разбира се,че е до човек. Това имах и аз предвид-явно аз съм срещнала тук хора,които не би допадат ,с което печелят моето недоверие.   Затова и ще си кукувам самичка-това си е е мой избор.
 а по отношение на времето- ох, този вятър ме побърква, но .... сега вече се обличам по-стабилно и неизлизам без чадър:)
приятен ден момичета, аз мисля да се поразходя

# 94
Здравейте момичета,
живея в UK от един месец и ми е много трудно да свикна с живота тук. Все още нямам деца, но ми е интересно да ви чета и научавам доста неща от вас. Нямам много контакти тук все още не съм почнала работа. Езика също доста ме затруднява и сега се опитвам да се адаптирам, което не е никак лесно. Живеем в Woking, ако има някой наблизо сте се радвам да се запознаем.

Лек ден на всички  bouquet

# 95
trollipen, добре дошла!  Hug Желая ти успешна адаптация, което няма да е много трудно, ако начина на живот тук просто ти допада, защото всичко е много по-различно от Бг.

# 96
trollipen,привет и от мен.Къде се намира това Woking?Дано скоро се адаптираш.Успех Hug

# 97
Благодаря ви момичета Hug
Надявам се да свикна и да си намеря подходяща за мен работа, което без знания на езика е доста трудно. Мисля да почна курс другия месец, защото определено не ми се стои само в къщи. Има много неща които не ми харесват тук, но засега няма да се оплаквам Wink
Видях че някой от момичетата са от Бургас. Аз също съм от Бургас и много ми липса морето......и топлото време ....

Woking се намира на 30 мин с влак югозападно от Лондон.

# 98
 А, така не  Naughty. Как няма да се оплакваш? Я върни малко темата назад да видиш колко много сме.  Mr. Green

За работата и езика не се тревожи все от някъде трябва да се започне.

# 99
  здравей и от  мен trollipen , оплакването си върви ей така за спорта Simple Smile  важното е да не се отчайваш и да неизпадаш в депресия, и на мен ми беше много трудно в началото(не че сега е по-различно)
хайде и бързо адабтиране ( кой го казва само Embarassed)
Simple Smile

# 100
Освен да попиеш негативната атмосвера друго едва ли можеш да научиш тук( що се отнася за  живота в Англия).
Ама то си е и до човек де.  Grinning

# 101
trollipen аз съм от Бургас и съм в южен Лондон,ама както писах и преди почи не излизам,едно ми е апатииично.Добре дошла!  bouquet

# 102
  • Шотландия
  Millla, ама личи си че си от скоро тук.  Whistling Щом като 23-24 градуса ти е студено  Mr. Green
Абе на 23-4 градуса не ми е студено, ама не ми е и горещо. Днес обаче но е 15...  Confused
Благодаря ви момичета Hug
Надявам се да свикна и да си намеря подходяща за мен работа, което без знания на езика е доста трудно. Мисля да почна курс другия месец, защото определено не ми се стои само в къщи. Има много неща които не ми харесват тук, но засега няма да се оплаквам Wink
Видях че някой от момичетата са от Бургас. Аз също съм от Бургас и много ми липса морето......и топлото време ....

Woking се намира на 30 мин с влак югозападно от Лондон.
Добре дошла и от мене, trollipen Аз съм от Пловдив, но и на мен ми липсва нашето море, въпреки че тук живея на крайбрежието... От друга страна, предпочитам да не се съсредоточавам на това, което ми липсва, а да откривам новите неща, които ги няма в БГ.

Не се притеснявай за оплакването, оплачи си се, къде ще го направиш иначе. Всички минаваме от там - нещо ни харесва, друго - не - трябва да има място да си го кажем.  Hug

И аз не излизам много-много, в момента сменяме колата, а и нямам книжка, но и това предстои.

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 20:54 от Millla

# 103
trollipen, добре дошла и от мен! Няма да се притесняваш и депресираш. Нали знаеш, че всяко начало е трудно. Всичко ще бъде наред.
Поздрави

# 104
  • UK/София
Добро утро, момичета Heart EyesДнес се очертава хубаво време!
 trollipen 
, добре дошла и от мен HugПожелавам ти бърза адаптация!Щом аз посвикнах, няма начин да не стане и с теб WinkКогато пристигнах в Англия бах в неосъзнат шок, най-вече за това, че не знаех нищо за здравеопазването и храненето на детето.Имах само една позната тук, която каквото и да я питах ми вдигаше троснато рамене, но както и да е.Няма да ти казвам как плаках пред компютъра от умиление, когато майки от форума почнаха да ми пращат ЛС-та за добре дошла и предложения за помощ, ако не разбирам нещо.Това никога няма да го забравя.Тъй, че в трудните моменти си изливай душата тук, помага наистина Hug
 nana_cool , какво стана с Габи, по-добре ли е?Разбирам гнева ти, но за съжаление им е такава системата, а и те сами си го признават Sad

Освен да попиеш негативната атмосвера друго едва ли можеш да научиш тук( що се отнася за  живота в Англия).
Ама то си е и до човек де.  Grinning

Simple SmileЕ не така де Simple SmileНе си говорим само негативни неща, ти пък сега Wink
 Момичета, да ви питам относно боклука Simple SmileВсеки вторник съседите ни имат по 1-2 чувала в кофите, а аз вчера пак наредих в градината 6 бр. newsm78Мъжа ми се чуди как го правя, но то така си идва.Аз пък се чудя на съседите как може те да го правят ConfusedКажете дали аз съм по изхвърлянето, или и вие сте поне около моята бройка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт