Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 519
  • 366
  •   1
Отговори
# 150
  • SF
Нямам килим, но много съм си харесала един килим от Домко. Страхотни са и смятам да имам един в хола.

# 151
Имате ли в дома си килими и смятате ли, че придават уют и топлина на помещенията? Да, имаме килими и си държим на тях, именно, защото създават уют. За съжаление, поддръжката им ни създава неприятности.

# 152
В нов дом сме и за момента нямаме килими, но искаме. Създават уют.

# 153
Имам само един килим не съм и почитател.

# 154
  • На морето!
Нямам килими. Не ми харесват.

# 155
  • някъде
Да, имаме килими. Много по-уютно и красиво е с тях.

# 156
  • София
Имам килими.Дори последния е закупен именно от Домко Simple Smile Харесват ми,защото придават уют  и завършеност на дома

# 157
Имаме само един малък под трапезарийната маса. Определено внася уют. Мислим да сложим и друг малък пред дивана в дневната.

# 158
Да имам килим. Смятам, че придава уют и красота.

# 159
Имам килими.По-малки са,120×180 ,но тъй като плочките са ми бели и в трите стаи,мисля че точно те и щорите създават уют в дома ми.

# 160
Нямам все още килим, но сме в период на закупуване, защото според мен създават уют и топлина. В момента сме на ламинат и ми е празно и студено.

# 161
У дома имаме един килим в хола.Наистина създава усещане за уют.

# 162
Имаме килими, и пътеки в спалните, без тях домът ми няма да е уютен, особено есенно и зимно време. Някак си не си представям да ходя само по ламинат и теракота. И да, поддръжката им е по-трудна, но човек има ли желание да ги поддържа, намира начин.

# 163
Да, имам два килима - един в хола и един в детските. Смятам, че придават топлина и уют и са много удобни, когато имаш малко дете вкъщи, което е постоянно на земята.

# 164
Имаме килим само в хола и наистина смутам, че придава уют на помещението, където си почиваме.

Общи условия

Активация на акаунт