Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 520
  • 366
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Имаме килими, също и търсим за дневната и спалнята. Усещането когато стъпваш на мен и приятен килим няма нищо общо с това при ламинат/паркет/гранитогрес. Обмисляхме и мокет за новото жилище, но в крайна сметка се спряхме на възможно най-много килими заради по-лесната поддръжка.

# 136
  • Варна
Имаме килими и смятам, че придават уют и топлина на дома.

# 137
Имам килими във всяка стая. Придават уютни завършен облик на стаите.

# 138
  • В царството на мечтите
Не нямам нито един килим. Не мисля, че уюта го прави килима

# 139
  • София
Имам вкъщи килим и смятам, че придава топлина и уют на дома.

# 140
Имам килим в хола. Детето все по земята играе, като е студено придава и уют. Лятото го прибирам.

# 141
Имам малък килим в хола, който създава уют и топлина и придава завършен вид на стаята. Simple Smile

# 142
  • Пловдив
Да, имам и да, много по-уютно и приятно е с килим в стаята. Придава завършен вид на цялостния интериор.

# 143
Определено е много по уютно с килим. Heart

# 144
Имаме килим в хола и детската стая. Определено е по-уютно с тях.

# 145
  • Стара Загора
А ето и първия ни въпрос:
  Имате ли в дома си килими и смятате ли, че придават уют и топлина на помещенията?

Килими нямахме дълго време, но имаме от скоро(нови) - няма по-уютно и топло помещение от добре посланото. Heartbeat

# 146
Естествено, че имаме килими, с които е много по-уютно..А и можеш да променяш облика на съответната стая като смениш само килима и със съответстваща декорация,  леко разместване на някои от мебелите примерно, може да си създадеш различна и нова визия на всяка стая с малко усилия... Въпрос на желание и експериментиране с цветове или материи за хора, обичащи разнообразието..

# 147
Във всяка стая имаме килим и не мога да си представя апартамента без тях. Да, придават уют и топлина, но добавят също така стил и вид.

# 148
Имам килими. Смятам, че създават много уют и топлина.

# 149
Да, имам и да, много по-уютно и приятно е с килим в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт