Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 521
  • 366
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Живеем отскоро в нов апартамент и все още нямаме килими. Планували сме да сложим в най-скоро време поне в хола. Simple Smile

# 121
Да имам два килима. Мисля, че внасят уют в дома ми.

# 122
Има килими вкъщи, много обичам... Определено създават уют и завършен вид на дома.

# 123
Да, смятам, придават уют и топлина, и красота.

# 124
  • София
Нямам килими в къщи, но съм в търсене на такъв за хола. Със сигурност придават уют на дома.

# 125
Ще имаме килими, най-вече защото създават уют (местим се скоро).

# 126
  • Smolyan
Имам 2 килима, двата от тях искам да сменя. Придават страхотен уют и променят настроението в помещението.

# 127
Почти във всяка стая има килим или плаченце. Мисля ,че създават неповторим уют и някак топлината изпълва дома.

# 128
  • Варна
Само в детската стая имаме килим, за да е по-удобно и топло на децата, докато играят на пода. Красиво и уютно е с килим, съгласна съм, но и доста по-трудно за почистване.

# 129
Да, имам килими вкъщи и да, смятам че е по-уютно с тях.

# 130
А ето и първия ни въпрос: Имате ли в дома си килими и смятате ли, че придават уют и топлина на помещенията?
Имам килими във всяка стая у дома, за мен видът е много по приятен, когато има килим. Стаята без такъв ми е като офис и изглежда недовършена.

# 131
  • Видин
Имаме да. И да смятам, че създават уют и топлина.

# 132
  • Пловдив
Имате ли в дома си килими и смятате ли, че придават уют и топлина на помещенията?
Килими вкъщи нямам. Пред леглата и пред вратата на банята имам малки постелки, които пера всяка седмица.
Разбира се, че един хубав, плътен и мек на допир килим придава изключителен уют на помещението и превръща къщата в дом!
За съжаление, поради здравословни причини, вкъщи нямаме това удоволствие.

# 133
Да, в спалнята, по топло и красиво е със сигурност.

# 134
Имам килими във всекидневната,в хола и в детската стая.Създават ми по-уютна обстановка,приятно е да ходим боси,детето си лежи редовно по килимите!

Общи условия

Активация на акаунт