Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 522
  • 366
  •   1
Отговори
# 105
Имате ли в дома си килими и смятате ли, че придават уют и топлина на помещенията? - Имаме килим само в детската стая, при това специално го избирахме, заради алергиите на детето. А дали създава уют и топлина..не мисля. За мен лично други неща ги създават- семейството, взаимното разбирателство и любов....

# 106
Нямам килими вкъщи , но ще си сложа в скоро време.Придават завършен вид на помещението - изглежда по- уютно.

# 107
Да, имам килим в хола. Определено внася завършеност на интериора.

# 108
Да, имам килими вкъщи и с тях е по-топло и уютно.

# 109
  • Бургас
Имам килими, по-уютно и приятно ми е с тях.

# 110
  • Бургас
В момента сме в процес на търсене на килим за хола. Ще е малко сложно с поддръжката, защото имаме куче, но със сигурност ще е много по-уютно и топло с него.

# 111
  • Пловдив
Имаме килими и винаги сме смятали, че освен другите неща придават уют и красота Simple Smile

# 112
  • Варна
Нямаме килими вкъщи. Апартаментът е малък и не биха стояли добре. Иначе, ми харесват за по-просторни стаи, защото създават усещане за комфорт, уют и топлина.

# 113
Да, имам килим в хола и смятам че килимът и пердетата придават допълнителна топлина и уют на всеки дом.

# 114
Имаме само мокет е спалнята .Но мислим да купим килими за другите стаи , защото създават уют.

# 115
Да, имам килим вкъщи, смятам, че внася уют

# 116
Да, у дома имаме два килима, които много харесвам. Определено създават уют и без тях стаите изглеждат голи и студени.

# 117
Имаме килим в детската стая, определено е по- уютно

# 118
  • плевен
Да, имам килими вкъщи и с тях е по-топло и уютно.

# 119
Да имаме килим вкъщи, определено създават уют .

Общи условия

Активация на акаунт