Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 524
  • 366
  •   1
Отговори
# 90
Имам килими само в хола и детската стая. По-уютно е с тях.

# 91
Имаме килими ,наистина създават усещане за топлина и уют .
Лятото ги махаме обаче,че с деца у домашни любимци е повече чистенето Flushed

# 92
  • sofia
За мен без килими е някак празно и недовършени. Затова вкъщи маме килими навсякъде.

# 93
  • София
Имаме килим само в детската стая. Не харесвам килими и ми е добре без тях.

# 94
Да, имам килими вкъщи и съм съгласна,че придават топлина,интериор и уют в дома ми.

# 95
Да, имаме, с тях е много по-уютно.

# 96
Нямаме килими. Имаме домашен любимец. Да, смятам, че придават уют, топлина и красота.

# 97
  • София
Да, имам килими вкъщи и определено с тях е по-уютно и топло.

# 98
  • Бургас
Имаме в къщи килими навсякъде.Съгласна съм,че придават топлина и уют на помещението.Само лятото ги махаме.

# 99
Имахме килим в хола.Да, създава уют и топлина, но ми се струваше, че и доста прахоляци задържа.От няколко години нямаме килим в нито една от стаите, по- лесно  ми е чистенето.

# 100
Да, имам персииски килим в хола. Стаята има друго усещане когато е постлан. Лятото го махаме защото отива на еко -пералня .

# 101
  • При децата ми
Да, имаме килим вкъщи, във всекидневната. Определено придава уют.

# 102
Да, имаме килими и определено е по-уютно и топло с тях. През лятото ги прибираме, но в студените сезони не можем без тях.

# 103
Имаме само в детската. Килимите придават уют, но са по-трудни за почистване и поддръжка

# 104
Един нов килим е прекрасна придобивка, когато е съчетан с мебелите вкъщи. Създава се комфорт, уют и много приятно чувство да си бъдеш у дома.

Общи условия

Активация на акаунт