НПМГ - 4

• 46 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Току-що записахме младежа - СХН. Специално попитах колко момичета има в паралелката - казаха ми, че били почти 50%. Изненадах се приятно 😊

Бройте ни едно от момичетата в СХН. И аз се изненадах колко възпитани бяха всички. Дадоха ни и тениска на училището. Стана ми приятнo, на щерката също.

Ще се радвам да се "запознаем" предварително.

# 541
  • София
Дълго четях темата без да пиша. Физиката в НПМГ беше второ желание на сина ми, но днес младежът твърдо реши да не чака второ класиране и се записа. Много приятно впечатление ни направи посрещането и отношението в училището и той излезе щастлив и спокоен. Ще се радвам, ако се намерим с още родители на деца от VIIIB да се подкрепяме и да си споделяме Simple Smile
Ще бъдете изненадани с всеки изминал ден, как това не е поза за посрещане, а ежедневно отношение. Гимназията и учителите обичат своите гениичета! Честито и добре дошли!

Бройте ни едно от момичетата в СХН. И аз се изненадах колко възпитани бяха всички. Дадоха ни и тениска на училището. Стана ми приятнo, на щерката също.

Ще се радвам да се "запознаем" предварително.
А вие всъщност какво очаквахте? Joy

# 542
Дълго четях темата без да пиша. Физиката в НПМГ беше второ желание на сина ми, но днес младежът твърдо реши да не чака второ класиране и се записа. Много приятно впечатление ни направи посрещането и отношението в училището и той излезе щастлив и спокоен. Ще се радвам, ако се намерим с още родители на деца от VIIIB да се подкрепяме и да си споделяме Simple Smile
коя паралелка/профил е VIIIВ?

# 543
коя паралелка/профил е VIIIВ?

Математика с физика

# 544
Ние чакаме второ за Софтуерни и Хардуерни науки - да видим!

# 545
Ще бъдете изненадани с всеки изминал ден, как това не е поза за посрещане, а ежедневно отношение. Гимназията и учителите обичат своите гениичета! Честито и добре дошли!

Много благодаря!
Сигурна съм, че училището си заслужава много.

# 546
  • София
И ние днес се записахме. Страхотно отношение и посрещане. 🤗
Попитах какво е съотношението момичета/момчета в нашата специалност Биология - 20 момчета и 32 момичета са за двата класа общо. Родителска среща в началото на септември, да следим в сайта. Пак там ще има списъци с учебниците.
Има ли вариант да се организират родителите на децата и да закупят заедно нови учебници с отстъпка?

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 21:49 от Ники и Кати

# 547
  • нейде там, където ....
Добре дошли на всички, които вече са се записали и успех на тези, които чакат второто класиране!

И ние днес се записахме. Страхотно отношение и посрещане. 🤗
Попитах какво е съотношението момичета/момчета в нашата специалност Биология - 20 момчета и 36 момичета са за двата класа общо. Родителска среща в началото на септември, да следим в сайта. Пак там ще има списъци с учебниците.
Има ли вариант да се организират родителите на децата и да закупят заедно нови учебници с отстъпка?

При нас - не успяхме. Родителите тепърва се запознавахме, липсваха контактите с тях, а никой не иска да бави закупуването на учебниците.
В Ozone есента имаха доста добра отстъпка на всички учебници и помагала. Не бяха единствените, само тях запомних.

# 548

Успех във второто класиране! На сина ми това му беше първото желание, но докато се подготвяше за изпита по физика май се вдъхнови много и въпреки че написа СХН като първо, реши да не чака и да се запише физика.

# 549

Успех във второто класиране! На сина ми това му беше първото желание, но докато се подготвяше за изпита по физика май се вдъхнови много и въпреки че написа СХН като първо, реши да не чака и да се запише физика.

Физиката беше първо желание до Декември при нас, но не се проведе олимпиада и от там отпадна и желанието за подготовка и явяване на състезание.

# 550
  • София
Как така не се проведе олимпиада?  Вие бяхте единствените желаещи в училището и не организираха общински кръг?
Питам за догодина, защото в шести клас ни отрязаха за олимпиада, обещавайки в седми да проведат. Обаче ако пак е само едно дете...

# 551
  • София
В нашето училище синът ми също беше единственото желаещо дете за Оли по физика. Буквално я гонеше учителката по коридорите, за да го запише. Наложи се да звъня на експертите в Рио по природни науки, за да питам как да го запишем. Оттам ме препратиха към директора, а ако и той ми откажел съдействие, пак да се обърна към тях. В крайна сметка директорът организира да се яви на Общински кръг в съседно училище, където имаше и други желаещи.
Беше ходил при учителката, за да говори с нея дали може в часовете за консултации да го готви за Оли. Отказа му - консултациите били за ученици, които не разбират материала.
В крайна сметка се готви сам с помощта на баща си...

# 552
  • София
green_dawn, ще използвам цензурния вариант - големи бели птици са и учителят, и директорът, но не лебед. Имаше изрична заповед на РУО, че следва да се организира насочването на ученици към други училища, когато дадено тяхно не организира олимпиади. Confused
момичета/момчета в нашата специалност Биология - 20 момчета и 36 момичета са за двата класа общо....
Не трябва ли да са общо 52?

# 553
  • София
Пишете страшни неща. Как е възможно училище да не организира олимпиада. Няма значение за кой клас, веднага звънете в МОН, РУО, където се сетите. Попитайте къде да се явите. Оттам ще се обадят в училището и ще уредят всичко. И директорите са любезни, и в администрацията ще реагират.

# 554
green_dawn, ще използвам цензурния вариант - големи бели птици са и учителят, и директорът, но не лебед. Имаше изрична заповед на РУО, че следва да се организира насочването на ученици към други училища, когато дадено тяхно не организира олимпиади. Confused
момичета/момчета в нашата специалност Биология - 20 момчета и 36 момичета са за двата класа общо....
Не трябва ли да са общо 52?

52 са на общо основание.

Има и надпланов прием затова явно са 56 - близнаци, деца с увреждания, сираци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт