НПМГ - 4

• 46 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Примъквам се и аз...стига само съм надничала...
Честито на всички деца и родители избрали това прекрасно училище !
Момче , бъдещ 8в- физика. Утре ще подадем и за второ класиране , но желанията са пак за НПМГ.
Имам въпрос за школите - обявени са мат/физика/химия/биология/астрономия . Някога имало ли е информатика ? И още -ако си в паралелка с физика, може ли да посещаваш школа по математика ? Благодаря !

# 451
  • у дома с любимите си хора
Миналата година като се записваше нямаше предварително обявени школи. Това е новост. Записа се в началото на учебната година на състезателно програмиране,компютърни мрежи и астрономия. Всичките се провеждаха в събота.Само математиката беше в неделя.
Не виждам пречка детето да се запише на математика.

# 452
  • София
Примъквам се и аз...стига само съм надничала...
Честито на всички деца и родители избрали това прекрасно училище !
Момче , бъдещ 8в- физика. Утре ще подадем и за второ класиране , но желанията са пак за НПМГ.
Имам въпрос за школите - обявени са мат/физика/химия/биология/астрономия . Някога имало ли е информатика ? И още -ако си в паралелка с физика, може ли да посещаваш школа по математика ? Благодаря !
Може да посещава всички школи, които желае Simple Smile Няма значение какъв профил учи.
Добре дошли в НПМГ! Simple Smile

# 453
Здравейте, да се похваля и аз, синът ми е приет по второ желание Икономическо развитие с бал 391.500. Ще се пробваме и по първо желание, което пак е паралелка в НПМГ. Честито на всички деца и браво за успеха им!

# 454
  • в страната на чудесата
Класирането публикува ли се?

# 455
# 456
  • София
Преди малко във ФБ ми излезе известие, че преди 2 години, на днешната дата съм зписала моето НПМГенийче в Чудоприемницата. Много мило ми стана, сетих се за всичките ни вълнения.
Та, още веднъж, добре дошли! Да знаете, децата ви попадат в добри ръце, сред себеподобни! Дано ДО не обърка чувството за общност и принадлежност, които се създават и карат децата да заобичат училището си!

# 457
Здравейте, ще може ли някой да сподели отзиви за г-н Дарин Тодоров по математика, който преподава в НПМГ?
Благодаря

# 458
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Може ли отзиви за паралелката Икономическо развитие? Защо е с видимо по-нисък бал от останалите паралелки? Миналата година на 3 класиране балът е бил 311, което много ме учудва.

# 459
  • София
По-ниският бал е заради балообразуването - удвоява се резултатът от Оли по география или модул География от състезанието на НПМГ.
Паралелката е с чудесна насоченост за бъдещи спедитори.

# 460
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разгледах учебния план до 10 клас, не е даден за 11 и 12 клас. Не съм сравнявала с другите паралелки, но ми изглежда добре. От колко време я има тази паралелка в НПМГ?

# 461
  • София
На сайта на НПМГ пише какво се иска от нас при записването и не са посочили избор на втори чужд език. Аз бих се радвала, ако не се налага сега да го избират, а остане за след една година, когато ще почнат с изучаването му. Така ли е наистина?
Гадамер, мисля, че паралелката я има отдавна, поне аз съм я чувала и предишни години. Вие между кои се колебаете?

# 462
Разгледах учебния план до 10 клас, не е даден за 11 и 12 клас. Не съм сравнявала с другите паралелки, но ми изглежда добре. От колко време я има тази паралелка в НПМГ?

От 1982 год. съществува паралелката, макар й в годините да й сменят името.
НПМГ-ейци си знаят помежду си - това са “географите”.

# 463
  • София
Видях, че тази година на 12 клас е преподавал по физика Никола Каравасилев (бивш НПМГеец и олимпиец). Някой да знае дали той води школата по астрономия?

# 464
  • Отвъд алеята зад шкафа
Колебаем се между НТБГ и Икон.развитие в НПМГ, евентуално има шанс на 2-ро или 3-то класиране, ако рискуваме. Живеем на улицата на НПМГ, буквално може да си ходи по пантофи там.

Общи условия

Активация на акаунт