Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
И аз да се оплача, че търсих навсякъде в Бургас и няма новата серия а ГР, дори в едното Лили чух едно от момичетата на касата да пита управителката кога ще я зареждат, а тя каза, че няма въобще да я зареждат. И изпуснах и адвент календара с чайчетата. Сега ме зарибихте за тези червила на Мейбълин, бях харесала едно, но после видях новите на Есенс и взех от тях.

# 271
Еличка,аз сега се чудя нямаше ли островче на гр в мол галерия?

# 272
Тези червила ми станаха интересни, защото са под обичайната цена на Мейбълин за червила, а и опаковката им е изчистена, което напоследък е рядко срещано. Утре ще ги пробвам и ще избера цвят.

# 273
Момичета, в Моловете по градовете ГР обикновено имат щанд-островче и там серията е заредена. При нас във Варна в единия мол има техен щанд и оттам се сдобих с продуктите. Тройката хайлайтър от серията обаче ми казаха, че така и няма да я заредят във Варна, поне не и на техния щанд, а продукта бил много хубав. Дори тестера е така залепен, че не може да се отвори поне да се пробва.

# 274
  • София
Здравейте.
Преди няколко месеца и тук, и в "Евтините продукти, от които сме доволни", прочетох много положителни отзиви за серията за коса Профешънъл на Балеа. Взех за проба балсама за дълга коса, който се оказа страхотен.
От тогава го търся, но вече не го намирам никъде. Някой виждал ли го е или този вид вече е спрян?

# 275
  • Бургас
A!GR не бяха ли в Плаза в Бс?Някъде,към входа на Техмарт.Ама аз пък скоро не съм ходила ,може и да са ги махнали вече.Иначе съм сигурна,че ги имаше там преди.
p.s...абе тук в нашия Бургас що така и аз все,почти  нищо не намирам.Или не са заредили,или на бърза ръка свършило.../де да знам,може пък аз да съм каръка и квото търся,все да не мога дя го сваря / Simple Smile

# 276
scratte и аз се чудя преди години съм сигурна че имаше островче на гр в плаза но нали другия мол стана по оборотен може там да са се преместили...

# 277
Взех си plush blush от мейбълинските червила, но ми идва светъл... след малко се връщам за цвят трюфел😁. Усеща се комфортно на устните. Взех си и  fit me коректор, прикрива добре тъмни кръгове и малки пъпчици. Ще видим в понедленик колко е траен.

# 278
  • Бургас
Да,наистина!Но нека някой,който скоро е ходил в Плаза да каже! Rolling Eyes

# 279
A!GR не бяха ли в Плаза в Бс?Някъде,към входа на Техмарт.Ама аз пък скоро не съм ходила ,може и да са ги махнали вече.Иначе съм сигурна,че ги имаше там преди.
p.s...абе тук в нашия Бургас що така и аз все,почти  нищо не намирам.Или не са заредили,или на бърза ръка свършило.../де да знам,може пък аз да съм каръка и квото търся,все да не мога дя го сваря / Simple Smile
Островче на ГР има в галерия мол Simple Smile

# 280
  • Пловдив
Някой може ли да даде мнения за контуриращата пудра на Аура?

# 281
Искам да похваля серума с ХК на Марион специално откъм състав - полезности на челни места, вредности на последни, (при това не много), което за дрогериен продукт им прави огромна чест. Освен това мирише слабо и ненатрапчиво (за моя нос), което е още един плюс, защото по принцип не понасям ароматизирана козметика за лице. Изключително приятно изненадана съм. Браво на Марион! Hands Clap

# 282
Вчера си взехме адвент календарите на Балеа - дамски и мъжки. Отворихме ги набързо и останахме много доволни. Определено си струват Heart Eyes

# 283
  • Пловдив
И аз много ги харесвам серумите на Марион. Особено този с колаген. Хиалуроновия не съм взимала. Но колагеновия е страхотен, анти-ейджинг също, серума за след слънце и той.

# 284
Потвърждавам, серумите им са прекрасни.

Общи условия

Активация на акаунт