Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
И аз много ги харесвам серумите на Марион. Особено този с колаген. Хиалуроновия не съм взимала. Но колагеновия е страхотен, анти-ейджинг също, серума за след слънце и той.
Вземк го, аз съм мн.доволна!

# 286
И аз ще го взема така както го похвалихте Smile Плюс че с приложението на ДМ има 15% отстъпка.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 18:48 от Преслава ♋️

# 287
  • Бургас
Глас и от мен за серумите на Марион за цената си са повече от добри.

# 288
  • Пловдив
Може ли малко повече инфо за приложението и отстъпката?

# 289
Приложението го има за андроид и за IOS. Когато излезе новата им брошура сменят и продукта с отстъпка. Обикновено са 2-3 неща. Трябва да покажеш отстъпката на касата. Това е. Simple Smile

# 290
  • Пловдив
Благодаря, не знаех😊

# 291
Пак съм аз, рядко пишещ в тази тема. Трябваше с предния пост да го спомена, но сега отворих шкафа в банята и ми се мярна: шампоанът за боядисана коса с червена боровинка и авокадо на Lavera. Майка ми вече втора седмица реди оди за него - изминал добре, бил нежен, не сплесквал косата, подреждал я добре, всякакви суперлативи дето се сетите. Косата ѝ е къдрава, гъста, суха от боята и с дебел косъм.

И още една придобивка от днес: крем-пяната за ръце с горски плодове на Balea. Идеална за кожа без нужда от сериозна хидратация. Омекотява невероятно и попива бързо без грам мазен слой. Веднага обаче казвам, че няма да я повторя, защото ароматът ѝ е прекалено сладникаво-изкуствен и траен,  а аз си падам придирчива по тая тема. Откъм ефект обаче е 10/10.

# 292
  • Бургас
Тези дни ще проверя за ГР в Галерия, в Плаза бях вчера , но няма островче на ГР.

# 293
В МОЛ Велико Търново имаше такова островче. От година може би няма. Удобно беше, защото имаше голям асортимент на техните продукти. Не като в дрогериите

# 294
  • Стара Загора
Тези дни ще проверя за ГР в Галерия, в Плаза бях вчера , но няма островче на ГР.

Вчера търсих островче в Мол Галерия Стара Загора, но също нямаше

# 295
  • Русе

Вчера за 3,60 общо и трите , нямам търпение да ги пробвам. Мислех да си взема и тази с мляко , но след отзивите тук ме отказахте. Тази с киви, ми е най-обещаваща и макар и за евтината й цена , съставът й е най-чист и от трите и най-малко неща има и няма феноксиетанол, който задължително присъства в почти 90% от маските на balea.

# 296
  • Deutschland
Точно този скраб на Балеа ми пари яко на лицето, но може би това е част от ефекта. Иначе Лореал имат същия, но в бурканче.

# 297
Не знам, момичета, съжалявам за тези от вас на които маската "златно мляко" на Балея не понесе, но маската е някакъв разкош, просто разкош, за мен е по добра от нощната и определено много по добра от шоколадовата. Като цяло я намирам по добра от всичките им маски досега. За мен тази маска е страхотно попадение, както и капсулките с концентриран витамин С. Отразяват ми се уникално на кожата.

# 298
  • Deutschland
Джаста, зареждай запаси, че скоро може и да я няма. Аз си взех десетина бройки, тия дни ще взема още

# 299
Фрау, точно това мисля да направя. В ДМ в Мола откъдето успях за първи път да я взема и то беше останала само една към момента я няма заредена. Утре, живот и здраве ще проверя в друг филиал на ДМ и ако я има ще изкупя наличното. Grinning Дано, дано я има.

Общи условия

Активация на акаунт