Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 580
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Асеновград
Ами те бяха няколко такива двойни, имаше поне 4-5 цвята и бяха 500, 510,520,530 така им бяха цветовете
Ще снимам като се прибера
Сега се усетих, че говориш за двустранните, които не са в кутийка  (червило от едната страна и гланц от другата). Тези двустранните ги няма отдавна, аз имах един любим с кафяво червило и златист гланц, но поне от година не съм ги виждала никъде в София.

Да точно за тези говоря..жалко, беше страхотно червило особенно този цвят, не мига да го намеря същия, имам поне 5 подобни но точно същото не мога да намеря..😔🙁

# 601
И на мен Липфинити ми е любимото червило, само че те имат няколко вида, аз ползвам това двойното с гланц от едната страна, и матовото червило от дугата, но ги ползвам по отделно. Миналия ден бях в дм и ги търсих, само че го нямаше дали не са го спрели? Имаха липфинити но бяха само течно червило, нямаше го двойното... ако са го спряли не знам какво ще правя! Някой виждал ли го е в лили или в дм? Цвета е 530, мисля че няма име!
Спрени са отдавна, и аз много ги харесвам. Имаха един уникален нюд 580 Bronze, който много ми пасваше и съм в траур по него. Едва намерих в началото на годината едно изостанало.
Не се произвеждат от миналата година мисля. Иначе имаха ликвидация в ДМ, аз се позаредих тогава и оттогава се продава каквото е останало. Твоят цвят го има в амазон https://www.amazon.co.uk/Max-Factor-Lipfinity-Colour-Lipstick/dp/B001IZYQJM. Аз още търся заместител на моя, но не съм намерила досега.

# 602
  • Бургас
Днес докато се размотавах в Лили видях някакъв крем за ръце на марката на Лулиу Велнеа с аромат на карамел , някой пробвал ли го?

# 603
Аз пък искам да изкажа тоталното си разочарование от червилото на Максфактор Липфинити течното с балсама в кутийката. Няма хубаво покритие на цвета, плешивее на устните, при наслояване е отвратително, лепне, лющи се на места, усеща се на устните и  където е повече се събира,абе въобще едно от най-лошите червила наред с Мейбълин Stay on, за мен. Харесвам течното матово червило да позволява спокойно наслояване на местата където най-бързо се "изяжда" - вътрешната част на устните т.е. на лигавицата, а не да има рязка граница точно там. Едно от хубавите червила за мен е например на Лореал - Rouge signature.

# 604
Всеки с предпочитанията си. На мен не ми се е налагало да подновявам Липфинити в продължение на 10-12 часа, а съм пушач, пия много вода и кафе, както и ям - не малкo Grinning
Аз винаги съм чакала повече време да изсъхне от препоръчаното, както и ако искам по-интензивен цвят нанасям няколко пъти, преди да е изсъхнало.

# 605
Ето това червило е страхотно. Имам цвят 600, но поне при мен е по-розово, отколкото на тази снимка. Пробвайте го, аз мисля да си взема и 700. Rimmel the only one matte
Скрит текст:
e

# 606
Не знам дали въпросът ми е за тук, но имате ли впечатления за този парфюм, дали е траен, такива неща.

В ДМ ги видях намалени и този ми хареса като аромат.

# 607
  • Deutschland
Аз имах един в розово и беше много траен. Общо взето са хубави

# 608
Благодаря, малко ми трябва на мен да се реша Simple Smile На следващото ходене ще взема да го пробвам.

# 609
Този жълтичкия и аз го бях харесала преди време, но май беше в Лили. На китката напръсканото от тестера ми се задържа цял ден.

# 610
  • София
Какви перли в златисто има в Лили и дм?

# 611
Ползвали ли сте серумите за мигли на Alverde

# 612
  • София
Купих си очна на Революшън
https://www.pinkpanda.bg/produkt/renaissance-ochna-liniq-flick-79_998
Остава се престраша да се наклепам. Изгледах 100 клипчета как се слага очна, почти събрах смелост.

# 613
  • Бургас
Честно казано и аз не съм пробвала да подновявам червилото на Максфактор Липфинити , не ми се е налагало. За наслояване и прозрачност , моето си е с плътен цвят, там може би и от цвета зависи, не съм пробвала да наслояване.

# 614
Купих си очна на Революшън
https://www.pinkpanda.bg/produkt/renaissance-ochna-liniq-flick-79_998
Остава се престраша да се наклепам. Изгледах 100 клипчета как се слага очна, почти събрах смелост.

Стискам палци! Давай смело Hug

Общи условия

Активация на акаунт