Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Здравейте нова съм тука но прочетох от начало какво си купувате и ще обиколя да видя дали е останало нещо .Моля да ми препоръчате за мазна кожа със широки пори крем за лице който да не лъска и да е подходящ сега за зимата.И също така шампоан за мазна коса в корените

# 317
calabaza, благодаря! Сега видях, че имат някаква нова серия с авокадо. Ще пробвам кремчето за лице.

# 318
Здравейте момичета, да ви попитам - имате ли отзиви за новите течни матови червила на Flormar Kiss me more ? Искам да си взема ярко червеното, но реших до посъбера инфо преди това. Изсушават ли много устните, плавно ли се изтриват от вътрешната страна на устните или не ?

# 319
Не изсушават, много приятни са за носене. Изтриват се от вътре след ядене обаче и на по-ярките определено личи неприятно. Ако вземеш от по-светлите няма да имаш проблем с това.

# 320
Не изсушават, много приятни са за носене. Изтриват се от вътре след ядене обаче и на по-ярките определено личи неприятно. Ако вземеш от по-светлите няма да имаш проблем с това.

Благодаря, точно от това се опасявах, но пък ми се носи ярко, а не нюдово червило. Надявам се, може да се  поднови само от вътрешната страна, без да е грозно и да се напластява ?

# 321
Не, няма проблем, аз слагам нов слой на целите устни, не се напластява, не е грозно. Просто трябва като си с него и излизаш да го носиш с теб.

# 322
Не, няма проблем, аз слагам нов слой на целите устни, не се напластява, не е грозно. Просто трябва като си с него и излизаш да го носиш с теб.

Благодаря за бързите отговори, HoneyBee33 - това исках да чуя, защото имам лоши спомени от мейбълинското течно  мат червило- stay matte ink - не можеше да се напластява и се събираше грозно на устните. А червилото с което съм, през целия ден е с мен в несесера, разбира се.

# 323
Здравейте нова съм тука но прочетох от начало какво си купувате и ще обиколя да видя дали е останало нещо .Моля да ми препоръчате за мазна кожа със широки пори крем за лице който да не лъска и да е подходящ сега за зимата.И също така шампоан за мазна коса в корените
За косата:
Здравейте!
Искам да похваля тези два продукта на Балеа.
Косата ми е без обем ,мазна в корените ,тънка ,капризна и я мия през ден ,защото става много мазна.
С този шампоан и фиксиращ спрей имам обем в корените ,не се омазнява толкова бързо ,косата стои лека ,чиста и съм щастлива.
Ползвах преди това какво ли не.
Последния път ползвах шампоан на Здраве с чаено дърво и пяна за коса на Тафт.
Като сравня цените ,тези на Балеа са хем по евтини ,хем по- качествени поне за моята коса.

# 324
  • София
Оп, и тук да похваля спиралата на Catrice ефект изкуствени мигли

12 часа съм с нея, милите ми са прекрасни, няма дразнене, няма размазване.

Моливът за очи на катриз, най-обикновен черен, не ми харесва, не е мек и толкова плутен, колкото ми се иска, но и той не е мръднал за 12 часа.

# 325
  • София
Цена на спиралата, моля! Благодаря!

# 326
  • София
8.20, не на промоция.

# 327
Извива ли добре? Thinking Като гледам четката ми харесва Smiley

# 328
  • София
На моите мигли всичко направи перфектно. Без слепване!
Но и аз имам доста добре оформени мигли и за такива детайли не съм критерий.

# 329
  • София
Моята кожа е нормална към мазна и също лъщи с повечето кремове. Взех преди няколко дни този крем на Нивеа, който се води за нормална кожа, но попива изключително добре и не оставя мазен слой, а кожата е много мека и хидратирана.

Общи условия

Активация на акаунт