Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз с въпрос :Сутрин слагам крем, минават се 2,3 часа например и като си измия лицето имам чувството че го отмивам самия крем..... Защо се получава това нещо?

# 331
защото отмиваш крема
след измиване се намажи пак

# 332
Въпроса сериозен ли е? След като си миеш лицето реално отмиваш продукта.

# 333
  • София
Даааа, пак се мажа, но щом като той пада значи не е попил нали така (което май не трябва да е така, нали за да е добър трябва да попие)

# 334
Вероятно измиваш остатъка от крема, който не е бил усвоен от кожата.

Друг е въпроса, че целта на измиването е да отмие това, което е по лицето. Както и защо 2-3 часа след нанасяне на крем миеш лицето.

След измиване намажи отново.

А, междувременно си отговорила какво те притеснява.
Вероятно нанасяш количество по голямо отколкото е нуждата на кожата или крема ти не е подходящ за твоите нужди.

# 335
  • София
Има кремове, които оставят един хлъзгав слой на повърхността, които не попиват, а оставят филм. Обикновенно такива са гел кремовете, уж леки, нам си кви, ама нещо като нищо за мен. Не обичам това усещане. А има кремове, които попиват, вършат там някаква работа, но не се лигавят в допира си с вода. Предполагам всички сте усещали разликата, може би момичето говори именно за това.

# 336
  • Бургас
И аз да дам отзиви за Kiss me more на Flormar , имам цвета Doll, дълготраен е , но при хапване на мазни неща се изтрива от вътрешната страна, както и при много пиене на вода (което е много типично за мен) , цвета не е ярък и при износване не стои грозно или неестествено, така че не устройва, червилото е много леко, търпи напластяване, не изсушава много като други подобни, супер е.
Благодаря на Джаста, че ме вдъхнови за капсулите с витамин Це, отдавна се пише за тях в групата, но все ги пренебрегвах, обаче този път ги взех и са уникални.
От маските съм много доволна от нощната и златното мляко, от белия шоколад имах кир ефект, но пък това е от едно ползване.

# 337
И при мен се получава това с крема. Мажа се вечерта с не особено тежък крем (Лореал с хиалурон и то дневен, защото не се спогоди с мазната ми кожа за дневна употреба), бързо попива и кожата стои подхранена, не мазнее. На сутринта обаче, когато си наморкя лицето, има съвсем леко лигаво усещане, отмиване на крема. А ползвам доста малко количество. Просто има такива кремове.

# 338
Mixa Hyalurogel 7% -  не оставя мазен филм при мен.
В момента ползвам него след почти година и нещо Bioten с хиалурон.
Хидратира ми чудесно.
10% предполагам е по-тежък, би трябвало да хидратира повече, но може и да оставя някакъв мазен филм. Който го е ползвал, може да каже.
Аз го ползвам предимно вечер.
Скрит текст:

Сутрин нанасям флуида с алое вера на Лореал. Честно казано не хидратира така както този на Микса, но ми е чудесна основа за грим. Никакви мазни филми не оставя, попива веднага. Но аз използвам и версията за  нормална към комбинирана кожа и като свърши може би ще взема за нормална към суха за зимата.
Скрит текст:

# 339
  • София
Обмислям закупуването на адвент календар за тийнейджърка.Моля за мнение .Не съм купувала досега подобни.Кой е подходящ?

# 340
Извива ли добре? Thinking Като гледам четката ми харесва Smiley
Взех си водоустойчивата версия за едно море и съм очарована. Миглите ми са дълги, но ги подрежда и извива точно като кукленски. Дава и обем и позволява напластяване.

# 341
  • Варна
Обмислям закупуването на адвент календар за тийнейджърка.Моля за мнение .Не съм купувала досега подобни.Кой е подходящ?

Влез в ютуб и изгледай последните видеа на Антоанета Попова, отворила е календари на различни марки, показва съдържанието им.

# 342
Момичета, ползвали ли сте матиращия шампоан на Балеа и има ли ефект за неутрализиране на жълтите отенъци?
Скрит текст:

# 343
  • Deutschland
Момичета, какво мислите за спиралите на Манхатън, поръчах една, да видим каква ще да е откъм обем. Напоследък със скъпи спирали удрям греда, май ще се връщам отново основно към Есенс. Поствам спиралата, която поръчах, довечера ще огледам и тези на Астор

# 344
  • Варна
И аз ще трябва скоро да си взема нова спирала. В момента въртя две - на Аура и на Есенс една розова тумбеста. Искам нещо ново, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт