Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Момичета - да ви похваля тоника на Балея със салицилова киселина и цинк, който по описание е за “нечиста кожа”. Моята е проблемна с текстура, широки пори и все такива хубави неща 😂 Оставя леко охлаждащо, но приятно усещане на лицето и наистина чувство за чистота. На моята кожа се отразява страхотно, но подчертавам съдържанието на алкохол на второ място в състава! 🧪

# 406
Най-после успях да се сдобия с календара на Balea от DM - Красно село.

# 407
  • Русе
Ако някой отиде днес до дм, може ли да пише какви са намаленията, защото наистина са писали само процента на дарение за каузата, но предполагам,всеки бранд ще си определи намаления, та долу-горе,ако може. Защото аз ще мога да отида след 16;30. Отделно гледах в сайта на the body shop, но са около 20-30% намаленията.

# 408
Lili ще имат 15% намаление на всичко, което не е вече намалено.

# 409
Аз си мисля, че ДМ ще има намаление само в моловете.
В Пандата са намалили доста палитрите на Революшън, има и доста модели. Аз не мога да си избера без тестване. А и малко силнички като че ли ми се виждат цветовете.

# 410
Не са толкова силни цветовете на Революшън, повечето изглеждат така в палитрата, но реално пигментацията им не е толкова силна.

# 411
Момичета - да ви похваля тоника на Балея със салицилова киселина и цинк, който по описание е за “нечиста кожа”. Моята е проблемна с текстура, широки пори и все такива хубави неща 😂 Оставя леко охлаждащо, но приятно усещане на лицето и наистина чувство за чистота. На моята кожа се отразява страхотно, но подчертавам съдържанието на алкохол на второ място в състава! 🧪

Принципно не обичам така да се хвърлям под чужди постове без покана, но аз съм изключително доволна от тоника със салицилова киселина и цинков оксид на Ревюел, има го в Елитис и е 2 лв и някакви стотинки, без алкохол е.

# 412
Ползвала съм го и аз, но за мен не направи нищо. До кожа е 👻

# 413
  • София
На Ревюел го имам и така седи – много силно парфюмиран е. Силно не го препоръчвам. Ако беше продукт, който се отмива или да се ползва върху други продукти, става, но директно върху кожата... Да не споменавам, че не се знае какво се крие зад този парфюм.

# 414
  • Русе
Ревюел ми е много съмнителна марка, хем френска, хем евтина. Беше ми се паднал един серум за хидратираща терапия, в синя опаковка. Като усещане и абсорбиране супер, но го ползвах малко време и не знам дали от него или от фактът,че преди пмс винаги ми излизат едни неприятни пъпки,така че не мога да обвиня него, но факт,е че съставът му не е много изчистен.
Искам да споделя мнението си за тази захарен скраб за лице и устни:
Скрит текст:
харесва ми много! Консистенцията му е гелообразна , подобна на желе, не е груб, но като усещане точно захар, т.е. не агресивно груб, но не и достатъчно лек за да ,,остърга,, кожата. Почиства, омекотява и изглажда. Цената му е смешна, под 2 лв, за 16 мл. Не съм ползвала този на Лореал,който е с идентичен състав, но и малко разлики - на balea  е с по-чист състав и има слънчогледово олио, което е подходящо за нормална и комбинирана кожа .

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:48 от lorito5678751

# 415
Благодаря за новата тема!
Искам отдавна да ви питам: на мен на почти всички кутийки на Есенс на пудри и ружове ми се чупят капачетата и това мн.ме дразни.Имате ли наблюдения или аз нещо съм с две леви ръце?

При мен е същата работа ... Вероятно не е от самите кутийки на марката, защото много рядко кутийката ми да остане здрава след месец употреба, без значенеи от марката. Но пък от друга страна има марки с много скъпи продукти, които са поставени във висококачествени кутийки и ние всеки път ги подминаваме хаха Grinning

# 416
Доколкото знам Ревюел не е френска марка. По информация в нета е българска фирма с руско участие. Изнасят основно за външния пазар.

# 417
Доста са ми странни и на мен. Това пише в сайта им "Ревюел ООД е европейска компания, която разполага с производствени мощности и представителства във Франция, България и Полша за производство на пълна гама качествени козметични продукти – бяла козметика, грим, продукти за личната и интимната хигиена." А и гуглето ми показва адрес при нас в Пловдив.  Smiley

# 418
  • Русе
лелеле, благодаря ви,момичета, не съм търсила ,толкова обстойно. Разглеждала съм какво имат, но за в момента не съм ползвала нищо друго тяхно.

# 419
Много фирми за базирани на едно място, а ползват външни лаборатории, не е чудно!
Собственикът може да е българска фирма, а производството (разработка , лаборатории, заводи) да е изнесено в чужбина.
Не са единствените.

Общи условия

Активация на акаунт