Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря! Аз харесах цветовете в една палитра, но се оказаха хайлайтъри. Joy Чудя се какво ще стане, ако ги ползвам като сенки. Обичам светли, нежни цветове.

# 391
Идвам за изкажа разочарованието си от шампоана на Балеа с макадамия. Още като се къпах падна адки много коса, после я усещах мръсна и залепнала за скалпа. Явно моята коса си обича силикончето 😁 , защото отзад прочетох, че е веган е без силикони.

# 392
На Revolution ползвам тези двете палитри. Бяха намалени в парфимо за някакви буквално смешни пари и ги поръчах. Много съм доволна. 🤗 Иначе Thaicho може да ги ползваш за сенки без проблем, просто трябва да пробваш как ще стоят добре - дали на мокра основа или на суха. 🤓

# 393
Някоя от вас получава ли е продукт безплатно от ДМ, поради различна на етикета цена? Днес ми се случи, но само ми върнаха разликата, не ми дадоха нещото безплатно.

# 394
Момичета, има ли шанс да намеря коледния женски календар на Балеа? От една седмица проверявам, но не го зареждат. В Журнала се рекламира само мъжкия. Имам съмнения, че повече няма да го зарадеят.

# 395
Thaicho, и на мен все такива ми хващат окото.

# 396
Момичета, има ли шанс да намеря коледния женски календар на Балеа? От една седмица проверявам, но не го зареждат. В Журнала се рекламира само мъжкия. Имам съмнения, че повече няма да го зарадеят.
Днес го купих от подлеза на НДК има още 1-2 бройки и в подлеза на Софийски имаше няколко бройки в понеделник

# 397
  • Бургас
Аз съм много доволна от палитрите на Революшън, като пигментация са добри, но и аз не харесвам прекалено пигментирани, не се прашат кой знае колко, имат готини цветове и цената е супер. Хайлайтрите им също са супер, бях набелязала една палитра с хайлайтри в Лили, но вече са изкупени.

# 398
На лолипоп сенките-пълнители са по левче в момента, но няма празни четворни палитри. С 10 цвята сякаш ще ми е много.Пигментацията им е много добра...

# 399
Lollipop са евтини китайски сенки private label. Същите палитри, но без надписа, можете да намерите в ибей на много по-ниска цена.

# 400
  • Пловдив
Момичета, моля ви дайте ми съвет за добре пигментирана палитра за контуриране на лице (под формата на пудра). Мургава съм и искам тъмно кафявото да е наситено, за да си контурирам лицето добре.

# 401
F35 на Лолипоп е страхотна! Формулата на сенките им е добра ✌🏻

# 402
Затова уточних, че става въпрос за рефил палитрите. Не тези, които са готови.

# 403
Момичета, има ли шанс да намеря коледния женски календар на Балеа?

В Сердика мол днес имаше няколко бройки.

# 404
Затова уточних, че става въпрос за рефил палитрите. Не тези, които са готови.

Рефилите са по същата схема - private label на масово произвеждан в китайска фабрика продукт. Не казвам, че не са добри, просто са с изкуствено надути цени за това, което предлагат. Особено що се отнася до четките.

Общи условия

Активация на акаунт