Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
В Пандата преди няколко дби беше за 59 лева с безплатна доставка. Преобладават течни червила, моливи, четки. Видях само 2 палитри и то неголеми. За мен лично не си оправдава цената. Дори и да е 59 лева.

# 376
Да, нищо особено. Но може и тази от 180 да не е оправдана 😸

# 377
А Пандата ще се включи ли с нещо е Черния петък? Харесала съм си една палитра, така или иначе ще е я взема, но предпочитам да е с намаление 😁

# 378
Ариа, коя хареса?
Ако искаш и на лични. И аз се двоумя на една две.

# 379
  • Deutschland
Ааа, не на лични, искам и аз да видя 😍

# 380
Аа, Фрау, че да ни изпреварят на Петъка 😸
Ще ти пратя моите.

# 381
Аз моята я поствам, не е за темата, но е много красива ❤
Скрит текст:

# 382
Оххх, Nabla са ми такава слабост! Heart Четката им за хайлайтър е един път и я препоръчвам, ако някъде попаднете на нея. А ако сте със светла кожа, бронзиращата им пудра в цвят Gotham, също. Италианска марка са и доколкото знам се развиват много бързо.

# 383
Дами, предполагам, че сте видели и знаете, но ако не: https://www.facebook.com/events/541204389995332/ . Аз се надявам,докато свърша работа и отида да има налични нещата, които съм си набелязала.

От това което е написано не става ясно ще има ли отстъпка за клиентите, утре на черния петък ? Аз виждам само това, че ще има отчисления от оборота за благотворителност, друго не.

# 384
И моето е същото, не е лошо но не е и кой знае какво да разчитам само на него за ексфолиране. За всеки ден става, мекичко е.

# 385
Да напиша актуална информация предоставена ми от голдън роуз за момичетата от бс серията nude я има заредена в дени 90 и ивис,и някакви малки магазинчета ако ви интересува ще публикувам адреси но смятам че първите два са ни добре познати и достъпни..
И аз съм в търсене на нова палитра,основно ползвам една too faced -peach търся такава с земни меки цветове да има кафяви нюанси,розови и златисти..ако се сещата някоя да е така съчетана препоръчайте
И аз се сдобих с нощната маска на балеа и капсулите ..зарибихте ме и натоварих бебе в количката и ходих да ги търся Simple Smileзасега нощната много ми допада..!!!

# 386
  • Deutschland
Шабенс имат нови, но още не съм ги пробвала

# 387
  • Асеновград
Календарите на Революшън са два, този по евтиния Антоанет направи видео, а другия от 180лв е предимно с палитри сенки вътре от Chocolate bar, всичките възможни палитри с шоколада отпред са в календара+ 2-3 реазлични продукта.

# 388
А как са палитрите им като пигментация и прашливост?

# 389
Имам 3 палитри на Революшън и мога да кажа, че и като пигментация, и като прашливост са доста добри. Цветовете са наситени, но не прекалено, че да не могат чак да се преливат. Прашат се минимално и недразнещо. Издръжливи да и не са ми се събирали/размазвали (с база).

Общи условия

Активация на акаунт