Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Напълно съм съгласна, че са малко съмнителни, но тоника им ми понася добре, дори съм вече на втора опаковка и засега имам кожа Grin Просто търсех нещо със салицилова киселина и без алкохол,  защото последно се белех ужасно от един Лореал за чувствителна кожа, който го бяха напълнили с денатуриран алкохол и потвърдих, че беше от алкохола. На мен ми се струва най-ненапарфюмирания тоник, който съм ползвала, един на Билка беше покъртителен, както и на Гарниер синия, пък на Биотен с дюлята не правеше нищо (не че някой от предишните правеха нещо особено, но определено изживяването с миризмата беше неприятно). Живот и здраве някой ден ще се сдобия с хубав корейски тоник със салицилова киселина, но засега Bowtie

# 421
нищо от продуктите на ревюел, които съм ползвала, не е дало ефект върху кожата ми - нито положителен, нито отрицателен

Скрит текст:

горе са покупките ми от днес - само гел-кремът на дермамедик /хидраин/ е по-стар продукт, но го пускам, защото все още е на -50% в лили /около 13 лв./, а е чуден за сравнително сухата ми кожа - препоръчвам

парадонтаксът е на -45% почти всички видове в кауфланд /4 лв./
олиото на шаума е намалено в дм /5 лв./
ш-нът на лореал е от магазин за паралелен внос, 2.40 лв., купувам 4 или 5 опаковка - повечето ми продукти за коса са профи, но този не им отстъпва по никакъв начин

уважих добрата кауза на дм като точно днес купих консумативите за домакинството от близкия им магазин

# 422
Ако някой отиде днес до дм, може ли да пише какви са намаленията, защото наистина са писали само процента на дарение за каузата, но предполагам,всеки бранд ще си определи намаления, та долу-горе,ако може. Защото аз ще мога да отида след 16;30. Отделно гледах в сайта на the body shop, но са около 20-30% намаленията.

Току що се връщам от ДМ - ами няма намаление освен обявеното в настоящите брошури. Т.е. ще работят за благотворителна кауза, без допълнителни отстъпки за клиентите.

# 423
Логично, по-високи цени = по-високи обороти = по-голяма сума за дарение.
Харесвам каузата им и ще я подкрепя на регулярни цени!

# 424
  • София
Дами , пробвали ли сте нещо на Решолюшън от серията им за грижа за кожата?
 Гледам, че в пинк панда са намалени и се чудя дали да поръчам нещо.

# 425
Днес гледах Винил глоса на GR в Лили, но ми се сториха доста стари опаковки и се отказах. Затова си избрах 06 Doll - Kiss me more на Flormar. Нямам точно такъв тип червило, та е малко на късмет. Иначе е намалено на 7.69лв.

# 426
  • Пловдив
На мен пък Ревюел изобщо не са ми старнни. Досега нямам грешка с тях, каквото съм ползвала, ми се е отразило добре на кожата. Какво им е странното. Да, цените са доста ниски, но не са единствените с такива цени, има и други евтини, че и по-евтини от тях козметични продукти. Цяло лято ползвах техни кремове, доволна съм. Много ми харесва и двуфазния дегримьор с арганово масло. Наскоро си взех маската за коса с масла, и тя  много добра се оказа, а беше само 3,50 лв. /на промоция/.

# 427
  • Русе
Дегримьорът как го ползвате като измивен или с тампон? Много се чудех точно за тези два продукта. По- назад в темите видях,че има и маска с люта чушка, със загряващо действие , за коса, но хвърлих око на тази с маслата.

# 428
Дегримьора се ползва на тампон, той не е измивен, а почистващ продукт.

За маските за коса не мога да дам мнение, защото не ползвам.

# 429
Вижте какво ще пуснат в Лидъл, чудя се дали няма да има четворката с хубавият розов мат:

# 430
В нашия филиал го има този комплект отдавна и сенките ми се видяха от новите варианти.

# 431
Здравейте,  някоя от вас да си е купила от планерите на DM?

Чудя се заслужават ли си 25-те лева? Питах за мостра, казаха, че нямат и реших, да попитам тук.

Баш тоз първия го гледах днес в Сердика. Не знам за мостра ли го ползват, беше на рафта с адвент календарите и подаръчните комплекти в началото на магазина. Можеше да се прелисти, разграфен е и т.н., но аз не съм много по планерите и нямам база за сравнение.

# 432
  • Пловдив
lorito5678751, дегримьора се ползва с дегримиращ тампон, Джаста Праста е писала. С него свалям грима от очите, минавам и цялото лице /защото често ползвам коректор и тониран крем/, не дразни очите, не изсушава, не оставя поне при мен мазен филм. След това си измивам лицето с измивен гел.
Маската за коса ми харесва, прави косата жива и подредена, подхранена.

И моите днешни покупки от дм. Балсама за коса отдавна го обмислям, ако го одобря, ще взема и шампоана от серията. Малкия шампоан на Балеа го взех, защото съм много доволна от млякото за коса от същата тази серия с манго. И на Балеа околоочни капсули - ползвала съм ги преди 3-4 години, честно казано не помня какъв беше ефекта от тях, но ги взех с надеждата, че ще хидратират добре.

# 433

Включвам се и аз към питането, интересни са ми, но скоро тук някой беше споменал, че не е доволен.

# 434
Ползвала съм тоника им с 2,5% гликолова к-на - силен мирис на лакочистител, леко парещо гъделичкане и нулев ефект при мен.

Майка ми ползва серума с 0.2% ретинол и е доволна - мазна и силно подхранваща консистенция, подходяща за зряла кожа. 
За самостоятелен ефект върху бръчките не мога да коментирам, защото ползва и един куп други продукти преди и след него.

Общи условия

Активация на акаунт