Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Моите ,,придобивки,, от вчера:
Скрит текст:
1. СС крема на биотен го ползвам от години, и още не мога да  му намеря бюджетен заместник (ползвала съм на гарниер с грейпфрут, но ми запушва порите и е по-леко покривен);
2. Сух шампоан в малък размер- пробвала съм на марката балсам за коса и ми харесва;
3. стара любимка ми е спиралата на есенс;
4. флуид на balea  за кожа с несъвършенства със салицилова киселина и цинк, матиращ е  - търсих крем или негова разновидност и реших да дам шанс на този;
5. маска-спрей на алверде с арганово, бадемово масло и соя - дано не ме разочарова, пише ,че е без отмиване, пък да видим ...

# 436
Ох, не мога да не се похваля, купих си палитра най-накрая, точно каквото търсех, само, че от Нотино, много много съм доволна. На живо цветовете са много по-хубави, добре, че отидох на място в магазина да ги видя, 17 кинта ми излязоха:

https://www.notino.bg/makeup-revolution/flawless-palitra-ot-senki-za-ochi/

Ариа, ти какво направи, взе ли Наблата?

# 437
Ооо, Lemy, много любима ми е тази палитра. Първия цвят го изхабих до край. От кафявото под него ми е останало само по ръба. Сега много нося и 3-я на първи ред - светло сив. Вижда му се дъното и на него. Много хубави цветове има в палитрата.

# 438
Ако знаеш откога търся такава ..Аз повече залитам по блестящите винени, кафеникави и лилави, но сега ще тествам всичко 😍

# 439
Lemy, не я взех. Минах през Сефора и взех един Нейкед. Лошото е, че утре мисля да отида за да взема и една на Анастасия. Нямам никаква воля значи.

# 440
Аз също се оглеждам за палитри. Всъщност пуснала съм една в темата за размяна. Препоръчайте ми нещо( може и с по-малко цветове), силно пигментирано и да не се праши. Бюджетът ми е до 50-60 лв.

# 441
Хелия, ако си в София, идвай в Парадайса - Сефора, БЗ, Нотино, Радиант, навсякъде има намаления, все ще избереш нещо, и най важното, ще ги тестваш.

# 442
Хелия, ако си в София, идвай в Парадайса - Сефора, БЗ, Нотино, Радиант, навсякъде има намаления, все ще избереш нещо, и най важното, ще ги тестваш.
В четвъртък бах там, но хич не се сетих. Във Варна нямаме Сефора. Трябва да избирам между дрогериите, Дъглас,БЗ и Радиант.

# 443
Може да минеш и през МАС в Делта.

# 444
Хич не устояваш на изкушенията 😸
Кой Нейкид взе?

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 08:21 от Lemy

# 445
Тройката 😆 А ММ ме изненада тая вечер със Soft glam на Анастасия.

# 446
Аз също се оглеждам за палитри. Всъщност пуснала съм една в темата за размяна. Препоръчайте ми нещо( може и с по-малко цветове), силно пигментирано и да не се праши. Бюджетът ми е до 50-60 лв.

Щом имате Дъглас, вземи си Meet Matschmaker палитрата на theBalm. Красиви цветове, добре пигментирани, лесно се работи с тях. А и в момента имат 20% отстъпка.

От дрогерийните - Soph или Рокси палитра на Революшън.

# 447
Лилито дали днес изобщо ще си качат каталога? Защото така като гледам.. 🤣🤣🤣

# 448
Лилито дали днес изобщо ще си качат каталога? Защото така като гледам.. 🤣🤣🤣

В broshura са качени двата декемврийски. Simple Smile

# 449
Благодаря ти  LieToMe Heart Exl а аз си стоя и им гледам сайта, и FB страницата Sweat Smile Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт