Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Да похваля и аз тониращия крем на гр от серията нюд,много ми харесва и прави лицето наистина сочно и свежо както беше споделила една съфорумка,до сега ползвах тониращ на висши който беше много тежък усещах го мн лепкав на лицето разликата е осезаема..

# 451
  • Пловдив
Налага ми се да зяменя един крем, който днес взех от Лили /в бързината съм взела за комбинирана кожа и искам да го сменя за суха кожа /. Знаете ли дали смяната може да стане в друго Лили, а не в това, от което е купен?

# 452
Понеже видях, че преди няколко страници сте споменали Nabla..
Двоумя се за същата палитра Dreamy от няколко дни, но не съм поръчвала от pinkpanda досега и не знам доколко ми вдъхват доверие. Дано въпросът е по темата: имате ли отзиви от този сайт? Grin

# 453
Сайта предлага оригинална козметика, но цените понякога са по-високи от другаде.

# 454
Понеже видях, че преди няколко страници сте споменали Nabla..
Двоумя се за същата палитра Dreamy от няколко дни, но не съм поръчвала от pinkpanda досега и не знам доколко ми вдъхват доверие. Дано въпросът е по темата: имате ли отзиви от този сайт? Grin

Тази палитра я има и в Beauty bay, както и много други както бюджетни, така и висок клас. В момента имат стабилно намаление. Имат безплатна доставка до България при поръчка над 18 евро (по спомен).

# 455
Над 25 евро е безплатната доставка, в момента и пинк панда имат големи намаления, сравнявам една палитра, която я имам в уиш листата на бютибей е 9-10 евро на намалена цена, а в пинк панда е 15лв.За безплатната доставка на пинк панда май е над 100лв

# 456
Да, в beautybay Dreamy е на редовна цена. Чудя се дали от pinkpanda или от официалния сайт на Nabla да поръчам, цената плюс доставката излиза почти същата..

# 457
Беше намалена палитрата на Набла, преди няколко дни я гледах, но явно са я махнали от намалените продукти. От пинк панда не съм поръчвала, но и им нямам особено доверие за високия клас. За Революшън и другите дрогерийни нямо проблем, но висок клас козметика не бих поръчала от там.

# 458
Искам да похваля ексфолианта за тяло с кокос на "Сапунена работилница", който се предлага в Лили. Скрабът е захарен с едри частици, които при разтъркване по кожата се топят, но и си вършат идеално работата - оставят кожата ексфолирана, и мека. Макар и различен от дм-ските, рефанските и скрабовете на фармона/общото между тях е, че всички са маслени, т.е. захарните частици са в доволно количество масла/този скраб, чийто захарни частици стоят сухи и леко се ронят при загребване с пръсти, също оставят кожата подхранена, ексфолирана и мека. Ароматът на кокоса е много фин и ненатрапчив, но се усеща.  При първа възможност когато намеря в Лили, ще пробвам и варианта им с кафе.

# 459
Момичета ,някоя от вас пробвала ли е ВВ крема на Velnea?
Някакви отзиви?

# 460
  • София
Налага ми се да зяменя един крем, който днес взех от Лили /в бързината съм взела за комбинирана кожа и искам да го сменя за суха кожа /. Знаете ли дали смяната може да стане в друго Лили, а не в това, от което е купен?
Не, трябва да го смениш в магазина, от който си го закупила.
Някакви отзиви?
На Велнеа не съм, на ВЗК съм ползвала СС крема, определено е благодат за суха кожа според мен.

# 461
Някакви отзиви?

Не е покривен, това си спомням за него. Хем на мен не ми трябва кой знае какво покритие, а само изравняване на тена. Затова и не ползвам фдт, карам само с BB/CC кремове.
И като съм почнала - на Биотен ми люти на очите. С всичко тяхно е така и много ме е яд.
На Гарние ми иде изсушаващ. На Ейвън - много мазен, лъсвам и ми запушва порите.
Най-добре ми е с тоя на Нивеа, въпреки че лятото и той ми мазнее. Май за много топлото време е подходящ Велнеа.

# 462
  • Бургас
На Биотен СС крема и на мен ми лютеше по някога, с течение на деня изчезваше от лицето, но по едно време доста го ползвах, изхабих 2 опаковки. На Нивеа нещо не ми допадна, всякаш е твърде мазен за моята кожа и го подарих. Най-доволна съм от ББ крема на Миша и СС крема на Лумене, този на Миша има и висок слънцезащитен фактор, купих го Дъглас и взех без тестер, но съм улучила цвета и е супер. На Лумене СС крема ме изненада, доста е покривен като за СС крем, по-покривен е от някои фдт, но е много лек, не се усеща върху лицето, определено си заслужава парите.

# 463
А този на Lumene за каква кожа е? Ползвам базата им и съм много доволна. Аз търся с какво да заменя бб на Гарние, за мазна кожа. Ползвам го отдавна, но ми люти на очите. Искам да го сменя. Фон дьо тени не искам, имам само 1, който си стои или ползвам евентуално за по-специален повод.

# 464
Хубава основа, база за грим за много мазна кожа? И фон дьо тен. Използвам на лореал infallible (този в картонената опаковка, не в стъклената) и съм доволна, но след няколко часа пак се омазнява и се чудя дали не е от основата. Използвам пак на лореал, матиращата в черна опаковка. Бейби скин на мейбълин не ми хареса, страшно много омазнява кожата и грима се изтрива, дори и да е фиксиран с пудра.
И някоя хубава спирала да предложите на лореал?

Общи условия

Активация на акаунт