Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Colorstay на Ревлон? Също Missha Perfect Cover B.B.
За спирала Unlimited на Лореал или Million volume lashes.

# 466
Момичета ,някоя от вас пробвала ли е ВВ крема на Velnea?
Някакви отзиви?
Никак не е покривен,аз ползвам само на Манхатън ББ крема, средно покритие,много съм доволна Simple Smile

# 467
Това са моите придобивки от събота. Шампоана и балсама бяха на 7,99 лв, досега не съм виждала тази серия на толкова ниска цена. Тоалетното мляко отдавна го заглеждам, и то беше намалено. Душ гелът ми е любим, поредна опаковка. Забравих да добавя и олиото на Лактацид.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 09:18 от Хелия

# 468
Аз си взех пак на Bourjois Healthy mix. Това е фдт, който на моята кожа е толкова прекрасен, че мисля повече да не го сменям. Имам суха кожа, която се изсущава през деня още повече. Този фдт при мен стои страшно естествено и хидратиращо. Много го харесвам.

Освен това от месец ползвам серията на Gliss biotech restore. Страшно съм доволна и впечатлена. Шампоанът измива добре, не изсушава. Маската и балсяма ги редувам, в зависимост кога си мия косата и дали имам време да подържа маската на косата си. Имат доста силен аромат, обаче, на рози. Ако не сте фен, няма да ви допадне. Косата ми е гъста, тънка и суха. С тази серия става обемна, мека, но не пухкава, оформя се по-лесно.

# 469
bardeta може да пробваш Fit me matte and poreless, ако не си досега. Фондьотена го привършвам вече, наскоро си взех и пудрата. Доволна съм, но моята кожа е по-скоро смесена. 🤗

# 470
  • Варна
Всичко е до кожа. На мен, например, фдт на Буржоа Хелти Микс не ми пасна. А толкова хвалебствени отзиви и клипове в ютуб изгледах.

# 471
И на мен. Но съм със смесена кожа, той си е за по-суха. Виж 1-2-3 е съвсем друга бира, много е добър, харесва ми повече от infallible matt.

Аз писах преди време, че Бамби на Лореал е единствената тяхна спирала, която ми допада. Чудна е, особено като се разработи малко.

И да се похваля 😁 Най-накрая намерих маската с шоколад и капсулите с витамин Ц. Маската не съм я пробвала още, но капсулите са чудни. Ще се запася.

# 472
Днес най-накрая ми пристигна от Германия есенската палитра santa with love. Страхотна е, да малко червенее, но има и нюдови нюанси, а качеството на металическите е много добро. Малко ми наподобява миналогодишната ХОХОХО, но с една идея по-нюдови са цветовете. Заслужаваше си чакането.

# 473
  • Deutschland
Да, палитрата е страхотна, но червеното ми боде очите.
Сега съм заплюла тази на Революшън, ако си купя продукти за 15€ на марката, я получавам безплатно. Цветовете ме устройват идеално, има и лилаво и зелено и блясъци

# 474
в kozmetik4less ли е промоцията.

# 475
  • Deutschland
в kozmetik4less ли е промоцията.

В Росман, ама не онлайн, а във филиалите.

# 476
Фрау, супер, и аз май чакам същата Революшън, поръчах я онлайн.

# 477
  • Бургас
А този на Lumene за каква кожа е? Ползвам базата им и съм много доволна. Аз търся с какво да заменя бб на Гарние, за мазна кожа. Ползвам го отдавна, но ми люти на очите. Искам да го сменя. Фон дьо тени не искам, имам само 1, който си стои или ползвам евентуално за по-специален повод.
На самата тубичка пише за всеки тип кожа, моята е смесена, доста мазна в Т-зоната и със сухи участъци по бузите зимата, много съм доволна, озарява, но не лъщя като намаза а с олио, както с някои други продукти, а и като се сложи пудра изглежда матирано лицето. Иначе мога да кажа че прикрива червенини и изравнява тена.
bardeta по-горе писах за ББ крема на Миша и СС крема на Лумене, аз съм със смесена кожа мисля, че ще ти харесат. Иначе моята кожа лятото се омазнява повече тогава ползвам на Rimel Stay Matt фдт , по-гъст е, покривен и матира. За основа имам една на Есенс с глина, слагам я на мазните участъци, точно за матиране е,на мен ми харесва, погледни и нея, научих за нея от сестра ми която е с мазна кожа и я харесва.

# 478
А какво бихте казали за фон дьо тена на ГР Longstay matt?
Покривен ли е и става ли за лятото?

# 479
На мен базата с глина на Есенс не ми матира въобще.

Общи условия

Активация на акаунт