Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 42 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
върха на тъпизма си е джъмбо.
подадената торбичка е просто подсказка да започне да лъже виждайки картинките по нея Laughing

# 106
  • Разпиляна във въображението
Изобщо не съм засичала тази реклама на Джъмбо. Гледах една с бавно пристъпващ Дядо Коледа.

# 107
  • DE
Току що леко ми се догади с - "БатИ станал татИ" на Криско и някакъв детски магазин Rolling Eyes

# 108
Току що леко ми се догади с - "БатИ станал татИ" на Криско и някакъв детски магазин Rolling Eyes
Е, как! “Лапето иска играчки”🤮🤮🤮

# 109
  • София
По принцип - тази реклама се счита за най-успешната на Джъмбо и една от най-добрите гръцки реклами изобщо.
Но е свързана с гръцката история и бит и ние трудно я разбираме.
Музиката е на Ставрос Ксархакос от стар гръцки филм - Червените фенери.
Според мен е грешка, че я пуснаха в България, особено като оплескаха и текста.

Не зная какво традиционно има в ревлив мъж. Все пак тук нямаме римейк с продължение на Одисей и Пенелопа. Simple Smile

# 110
Рекламата е тъжна, но разсъжденията по нея в темата весели! Всеки път, като чета,  ме разсмиват! Simple Smile

# 111
  • Deutschland/HE
С поправения текст ще я разберат рекламата само порастнали деца, които са имали близки работили по корабите преди 30+години, когато са се чували 2-3пъти за рейс най-много (е на кахитаните може по-често на за редовите). Та тази реклама не е за България.

# 112
За мен Коледните реклами трябва да са усмихнати, весели, уютни. Да носят настроение и желание за празник, а не да те карат да се гръмнеш. Какво им става на всички покрай тая Коледа не знам. То не са сълзи, сополи, тегоби, тъжни музики, сякаш идва края на света, а не хубав и светъл празник. И тия подаръци, брееех да му се не види и комерсализацията. Празника е в сърцето и душата, в очите на любимите хора, а не в тичането по магазините и трескавото купуване на безсмислици, които после се чудиш в кой шкаф да натикаш.

# 113
Вчера, малкия ме попита: ама къде му е шейната на Дядо Коледа? И защо е тъжен? Да не са болни джуджетата?

Изобщо не стават тая година рекламите им.

# 114
  • Разпиляна във въображението
Най-накрая гледах рекламата на Джъмбо. Изобщо не е подходяща за Коледа. Иначе снощи една от телевизиите така бе наредила рекламите, че бяха все за Коледа и подаръци.

# 115
Загорка много ме разсмиват с "Ролс-Ройс може да е хубаво, ама аз съм тъп и яко си се кефя на Жигулата"

# 116
  • София
На Kinder коледната реклама ми хареса много. Детска, забавна, ето това е за Коледа. А не, докато я гледаш, да искаш да си теглиш ножа.

# 117
за пръв път ми идва да сменям канала.

тая депресираща мелодия, това "ало христо, отвлякоха ни", което знам че следва. страшно нанагорно ми идва за реклама.

# 118
Наистина тази на Джъмбо е адски депресираща, само музиката като чуя и сменям канала.

# 119
тоо много хубавоооооооо бе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт