Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
Както се казва, няма лоша реклама

# 151
това го е измислил някой, за да си вземе хонорара!

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 17:11 от sweetdidi

# 152
Както се казва, няма лоша реклама
Не съм съгласна, в случая привлича вниманието по грешен начин. Нелепа е на  много нива.

# 153
Така, първо и на мен ми е ужасна рекламата. Тъмна, мрачна, тъжна..
Ок, да наблегнеш на чувствата на таткото добре, но поне да имаше някакъв хепи енд.
И след новия превод аз поне си обяснявам нещата така. Детето казва, че дядо Коледа ще му подари пожарна кола и пита баща си той какво ще получи. Таткото е скрил подаръците за детето в гардероба, набляга се, че всъщност той е този, който праща подараците на детето, а не дядо Коледа. След това трябв да измисли нещо за своите подараци и да не се издаде, за това е чантата от Джъмбо, демек с нея са купени играчките, които той ще изпрати вместо дядо Коледа. И все пак оставам тъжна от рекламата, предните с елхата и влакчето бяха готини.

# 154
Тъжна не оставам в никакъв случай. А пък колегите с това: "хайде и дано догодина си със семейството", ме навежда на мисълта, че те семейства нямат, ама поне той да види неговото. Но пък версията с евентуалното му уволнение, изказана по-напред,  ме кефи повече. Joy Joy

# 155
Аз си помислих, че те са със семействата си на кораба.

Хора, сутринта си купих луканка. Денят преваля, а аз още режа и режа и режа....и режа....е пак режа Joy

# 156
Наточи си ножа, Тето, да не се мъчиш да режеш цял ден. Joy

# 157
Хора, сутринта си купих луканка. Денят преваля, а аз още режа и режа и режа....и режа....е пак режа Joy
40 грама са туй, не е шега. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
Наточи си ножа, Тето, да не се мъчиш да режеш цял ден. Joy

Нямам време за точене...рязане ме чака..😂😂

# 159
НЛ имат дядо коледа по-подходящ за BDSM клипчета Laughing

# 160
  • Разпиляна във въображението
За петицията против рекламата
https://nakratko.bg/category/58/185695/?fbclid=IwAR3GPD1epAe9qPQ … foM99tWKAgfWngp-s

teta75, справи ли се с рязането?

# 161
Не. Още режа...и режа....и режаааа...край няма...😆

# 162
  • Пловдив
teta75, да не са 40 килограма, бе? Те и без това с такъв апломб го казват.

# 163
Не. Още режа...и режа....и режаааа...край няма...😆
Ох, Тете, вече започваш да ме плашиш. Joy
Тия дни и аз ще купувам луканка и кат се почне едно рязане, ме е страх да не пропусна Коледата и НГ, докато режа ли режа...и режа...и режа. Joy

# 164
Не бе, играчки има. В гардероба са. Друг е въпроса защо сам не се сеща какво е купил, а се нуждае от жокер "помощ от колега".
Не е купил играчки.
Измисля по торбичката, а през нощта докато спи Дядо Коледа е минал и е оставил желаните играчки в гардероба. Аз така я разбирам тази реклама.

Аз се дразня на реклами, които повтарят от миналата Коледа, например дървото с лампите (на някой от операторите).

Общи условия

Активация на акаунт