Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Много готина „Мамасита...”,бях я забравила!

# 136
Новата реклама на Джъмбо е нещо,за което нямам обяснение на кой е могло да му хрумне.То е една мъка,едни сълзи,пък бащата неможел да се прибере за Коледа...

Така,тъй като това за пореден път го дадоха днеска..искам да кажа какво мисля аз..Първото което ми хрумна виждайки я беше:aбе това бива маркетингови стратегии,бива безсъвестни хора,ама могат ли да се възползват от положението ни от жалката мъка на емигрантите за да ни манипулират по този начин? отвратителни миниатюрни стратези...
И Второ нещо не схванах какво искат точно да ни кажат ...уж фантазира кво му е купил,пък те в шкафа ..Ако имах достатъчно пари щях да ги съдя!

# 137
Тоя Ристьо що лъже..някой да ме светне. Що не е купил игрушки, а шикалкави 😞

# 138
Парите са отишли за нещо друго,зел ги е Бойко с някой нов данък Grinning

# 139
казаха че е гръцка, озвучена е, и може би въпроса е гърците дали я приемат лошо или добро. за мен си е тотал щета. зле на N-та степен.

а оная с дядо коледа си е абсолютно creepy, смразяваща.

# 140
Новата реклама на Джъмбо е отвратителна ! Умишлено е насочена, според мен, към хората живеещи в чужбина, не знам с каква цел обаче ? Не разбирам смисъла на тази реклама, ако въобще има такъв, но съм просто отвратен.

# 141
  • Разпиляна във въображението
Във фейсбук ми се видя някакво събитие, петиция, за сваляне на рекламата на Джъмбо Simple Smile

Харесват ми рекламите на телевизиите на А1 и Виваком.

# 142
Някой може ли да ми покаже на запис или да ми изпрати линк на тази реклама, че чак и петиция има!? Аз така и не мога да хвана да я видя по телевизията... пропуснала съм ...

# 143
  • Разпиляна във въображението
Ето
https://www.youtube.com/watch?v=3ZgxjP9A31E

# 144
Коледа е семеен празник.  Не разбирам смисъла на тази реклама ? Чак е зловещо ,  то така говори и така мигат лампичките и реве човека , че оставаш с впечатлението , че ще умре всеки момент тоя човек. Ами не е правилно това , да удряш по най- слабите места на народа ... Не стига , че всичко им се отне , ами сега и с това се подиграват. Това не е Коледа , не излъчват нужните емоции за този празник , който трябва да предвещава.

# 145
Абе тоя Христо няма ли гесеем? Сателитът не лови ли...

И що реве..аз пак да питам - уж му е мъчно за детето, а играчки не купил?!? Разказва по торбичката...нищо не разбирам.
Куриери има...да беше купил и пратил от сушата подарък...боже...

# 146
Защото му е бедна фантазията. За туй разказва по... торбичка.

# 147
Е нали стана ясно, че преводът е грешен. Макар че на мен умът ми не го побира, как може по този начин да се сгреши превод, все пак би следвало да има екип, отговорен за тази реклама, не само един човек...

# 148
Не бе, играчки има. В гардероба са. Друг е въпроса защо сам не се сеща какво е купил, а се нуждае от жокер "помощ от колега".

# 149
А защо са в гардероба, а не пратени на детето? Джъмбо май нямат по-обсъждана реклама Grinning То такова недоумение предизвиква, че се търсят всякакви варианти, само и само да се открие някакъв смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт