Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 42 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Онзи момък,дето се възхищава на косата на момата, в реклама за шампоан...не знам защо толкова ме дразни, та чак настръхвам...

" ..и неустоима за целувки..."
А,после тя приказва през зъбки и фалшива усмивка...

# 676
Безалкохолната на Хайникен е добра, но на Каменица, колкото пъти пия после ме боли стомаха.

# 677
  • Велико Търново
Аз пък днес за първи път опитах безалкохолна бира - на Аргус, хареса ми.

# 678
  • I Love You 3000
Ох , от няколко дни все ми се случва да гледам магнезия по 15 пъти и така и не мога да разбера какъв е смисъла? Какво пропускам? Защо едни хора тренират пилатес или нещо си по трика и т.н. , а Дидо ги зяпа измежду гъсталаците като някой воаьор? Че накрая идва и Силвия Кацарова и го сварва и започват да си creep-ят  и двамата.
Ако Дидо случайно си поливаше градинката и се сецне примерно, да ги види тези и те да му препоръчат магнезия, как да е. Ама ей така да си седи отвън оградата и да зяпа скрит в храстите , нещо не ми е ок.
Постоянно водим дебати вкъщи като я пуснат и мен ми писна. Та реших да се допитам и тук. Ако някоя мила душа ми разгадае тайната на тази реклама, ще съм много благодарна Simple Smile

# 679
Може би смисълът е, че зад храсти и пред храсти, куцо и сакато пие магнезия.
Смисъл няма, но песничката ми харесва доста, цветовете и усмивките в рекламата също и май е единствената в момента, която ми подобрява настроението без да ме докарва до желание за смяна на канала.
За пепсито също е с хубава песничка, но танцуващите ми приличат на пълни дебили и само слушам, без да гледам.
Към списъчето ми с неща, които няма да купя повече, освен либреса се нареди и шампоана с шептящата реклама.

# 680
Колкото можахме за Ристе да разгадаем....Joy
Някои реклами са доста апокрифни...😃

# 681
  • София
Нахвърляли някакви сцени и някакви хора с имена и без имена. Толкова за тази реклама. Дори не е достатъчно тъпа, че да изглежда с някакъв скрит замисъл. При Ристе поне имаше някаква интрига, драма.

# 682
Ех, за Ристе какви литературни анализи се вихреха в темата... Grinning

# 683
  • София
Ристе го ожалихме тук, а тези са толкова кухи, та дрънкат.

# 684
  • София
Значи...Дидо от Д2 е бил при Силвия Кацарова и на излизане вижда ония трениращите, и от там, храсти, песни и т.н.

# 685
Охооо....джиджи биджи е имало Joy

# 686
Ами да,благодарение на магнезия.Искаш джиджи-биджи,пиеш точно този магнезий.Wink

# 687
А кой беше Ристе, че съм забравила?

# 688
А кой беше Ристе, че съм забравила?
Моряка дето беше забравил да купи на детето подаръци от Джъмбо.Laughing

# 689
  • София
Да, той остана в историята. И жена му също. И детето му. И търкалящата се бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт