ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 176
  • 668
  •   1
Отговори
# 405
Ако не пътуваме на 21-ви, ще се включа задължително.. На 14-ти - мога.

# 406
Аз съм тук за 7-ми и 21-ви.
Да ви се изфукам, днес се снимах с Бойко Борисов. Чакам да излезе в официалните новини днес.
Селена6 - две шестици ли има по философия?
Моето е с най-нисък успех по физическо. Очаквам да си го вдигне с лицевите опори и коремни.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 14:10 от galia_mi

# 407
  • София
selena6, ужас, радвам се, че всичко е приключило благополучно с твоя колега, много кофти ситуация.

Аз само едни чаршафи си купих от вивре - дойдоха скъсани - при единия ръб все едно някой с макетен нож ги е порнал. Добре, че са скъсани, та да имам още един повод да ги върна, нещо не оправдаха очакванията ми.

Но щерката атакува София мол заради една брошурка от предния ден и се сдоби с airpods слушалки с нейни си пари. Луда работа - толкоз пари за две цръцки, надявам се да не ги загуби, но пак с 120 лева по-евтини излязоха..., а колко са всъщност мога само да гадая.

Май няма да мога да дойда на 21-ви, поканих си женското царство вкъщи.

Да ви е коледно и топло на душичките и честит първи сняг!
Прави ми се снежен човек Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 13:36 от Сънчо

# 408
Аз съм тук за 7-ми и 21-ви.
Да ви се изфукам, днес се снимах с Бойко Борисов. Чакам да излезе в официалните новини днес.
Моето е с най-нисък успех по физическо. Очаквам да си го вдигне с лицевите опори и коремни.
Скрит текст:
То туй не е за хвалене, лично мнение. Simple Smile
Той трябва да се радва и да се фали, че се снима с теб. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 17:32 от Na_Vesi_Pateto

# 409
Пате, прав си, прави си реклама човекът.

# 410
  • София
Не, по философия има двойка. По немски има две шестици, които не са вписани в ЕД. Обикновено при две оценки вписва средно аритметично, но този път при 6 и 5.40 има 5.40. А има още една шестица от преди.

# 411
  • В средата на времето
При моя син едни учители пишат стриктно в ЕД, други - хич. По АЕ има 5 оценки, които изобщо не са нанесени там. Много се надявам от другата година да нямат хартиени бележници.
В понеделник ще има класно по БЕЛ. Щяло да  бъде във вид като матурата. Дано да е така, защото ако трябва да пише есе, ще бъде катастрофа... По философия още няма оценка и хич не го знам дали и колко учи.

...и честит първи сняг! Simple Smile Много коледно ми стана днес.Simple Smile

Сънчо, не съм аз.Simple Smile

# 412
  • София
И моят син още няма оценка по философия, но мога със сигурност да кажа, че не учи Joy Поне по БЕЛ оправи двойката с една шестица. Можело значи Triumph
За среща се оказа, че няма да мога през декември.

# 413
  • София
При щерката има всичко на всичко 15 оценки, по философия няма дори никаква оценка, най-много има по физическо -цели четири оценки. Та аз си живея в блаженно неведение  какво се случва, но детето е щастливо Sunglasses
На Веси Патето, напълно съгласна съм, но ако е взела автограф от ББ, после може да го разиграе на търг - ще се котира като Хитлер  Joy

# 414
  • София
При нас оценките са на килограм. По английски са 32, по спорт 21, най-малко са по философия - само 3.
Тази вечер се писа поредната част от есе. По АЕ есетата са ѝ лесни, защото са на по-ежедневни теми. По БЕЛ, обаче класика - "Героизмът в миналото и днес". Аз свикнах и се опитвам да проявявам разбиране относно ученето на музика, но не мога да разбера как е възможно едновременно да пишеш есе по БЕЛ и да припяваш на японски?! Помоли ме да го прочета и да си кажа мнението. Ми същия "дърварски" изказ като миналата година на тезите Joy Като почнат тези деца да пишат глупости с високопарен тон и ми се обръщат червата. Просъсках една две забележки, но като цяло не харесах колко повърхностно е разгледан проблема  Grinning Викам си я аз да видя какво пише в мрежата. И попадам на "помагало" и цяла папка с есета по темата (явно е в програмата). Леле хванах се за главата. Големи глупости Simple Smile На щерката направо бяха цвете, в сравнение с тези ха-ха.

Скрит текст:
Да, автограф с ББ може да се разиграе на търг. Знаете ли колко баби дошли на санаториум в града ходят на поклонническа разходка да видят къщата му? Цели групи пилигрими са Joy

# 415
  • София
Selena, и моя младеж е в отбора с двойка по философия. Първа двойка в живота. За сметка на това донесе диплома за второ място на Математика без граници.

# 416
  • София
Selena, и моя младеж е в отбора с двойка по философия. Първа двойка в живота. За сметка на това донесе диплома за второ място на Математика без граници.
Браво! Много се радвам за него!

# 417
  • София
Двойките по философия в НПМГ се развиват до шестици. Незнайно как се случва, но започват да приемат сериозно нещата и си пишат есета, и си правят тестове, че накрая започва да им става интересно.
Мога да ви съобщя, че се движите по разписание, всичко е наред! Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 418
  • Sofia
Добро утро! При нас днес ще има тест по философия. Не вървят по учебника, пишат в тетрадката. Интересно му е и ги знае уж нещата, но знам ли какъв пък ще е тестът Thinking

M_I_A, седни ти да пишеш есе Stuck Out Tongue Closed Eyes Хеле пък на такава теам Trollface В неделя бях на изпит по английски в СУ - беше като кандидатстудентски и завърши с есе. Напердаших го аз набързо, вече яко отегчена на 4-тия час и със самочувствието, че есетата са ми сила, но така бях избягала от темата, че  се наложи да вмъкна на две места добавки да позамажа нещата. Тръгнах си първа Confounded. Вървя аз по коридорите на Ректората и си мисля колко се карам на детето, като си излезе по-рано от тест и как аз посмъртно нямаше как да остана още 20мин, колкото оставаха. А иначе тамън  можех да си напиша друго есе по-по темата, но нещата не ми бяха на живот и смърт и бързах да се прибера за неделния обяд в къщи Laughing

Аз така мразиМ сняг... Ей сега като се започне сутрин едно чистене на коли, едно подграяване... утре ще заледи, ще се лъзгаме по баира... гадост пълна Laughing

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 07:53 от aniK

# 419
  • Варна
Ани, при нас е само лед и вятъррррр яко, добре че поне дъжда спря.
Наборката още изявява желание да пътува с автобуса сутрин, малкото ми го водят съученици,  така че за мен остава подтичването по алеите. На Даринка колкото е по-студено навън, повече й се бяга и играе,  а аз търча след нея Simple Smile
И при нас има първа 2, но по английски на диктовка. Нямаше драма, класната наказателно дала по-труден текст, в крайна сметка няма да им ги зачита. По колко отнемат за грешка в диктовка - при нас 0.25.
За домашно имаше първо есе по философия, дадох й насоки само,  мисля че добре се е справила,  ще видим като го предаде.

Общи условия

Активация на акаунт