ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 186
  • 668
  •   1
Отговори
# 420
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз пък да ви кажа олях се с черния петък от към техника и съм супер доволна.
По философия се смениха 4 учителя вече и вчера правиха първо контролно, ама нямам представа на какво. Ще чакаме резултати.
Оценки има 5-6 по френски, 2 по БЕЛ, и 3 по физическо, 2 по ИТ. Стига толкова. Мечтае за стипендия, да видим.

# 421
Какви хора сте вие Simple Smile ? Кога спите? Гледам пишете до сред нощите, сутрин пак започвате в нечовешки рано време! Simple Smile
Аз ако не си легна до 23.30ч най-късно, на другия ден се влача из офиса

# 422
  • В средата на времето
stanislavchen, поздравления за отличното представяне на твоя младеж! Следващия път да се похвалиш с първо място. Simple Smile

Миа, оценките по спорт на твоята девойка са повече от всички оценки на моя син. Simple Smile Всеки час ли ги изпитват?
Моя син писа есе по БЕЛ на същата тема, но учителката не ги събра, за да ги провери, което за мен е безсмислено. Никаква обратна връзка няма така.

strong10, спим бързо и качествено. Joy Всяка вечер си лягам малко преди 12 и ставам в 5:30, най-късно в 5:45. С будилник, разбира се, не сама...Малко след 7 трябва да сме излезли, за да се пласирам навреме за работа.

# 423
  • София
Миа, оценките по спорт на твоята девойка са повече от всички оценки на моя син. Simple Smile Всеки час ли ги изпитват?
Всеки час имат оценка за това колко са подготвени (в смисъл на екип), колко са се старали и участвали в часа. Но тези оценки имат по-малка тежест от оценките при изпитване. Да поемеш инициативата да водиш разгрявката на класа или да пожелаеш да си капитан на отборната игра се оценява. Макар, че един ден имаше предварително задание да води разгрявка и си засичаше у дома колко време ще отнеме, защото трябваше да се вмести в 10 мин. На английски разбира се.

# 424

strong10, спим бързо и качествено. Joy Всяка вечер си лягам малко преди 12 и ставам в 5:30, най-късно в 5:45. С будилник, разбира се, не сама...Малко след 7 трябва да сме излезли, за да се пласирам навреме за работа.

Браво! Машинка  Simple Smile  Аз не бих издържала дълго на подобен режим. Искам си 8те часа сън.

Ние по философия сме с 4ка засега. Но на младежа му е интересен този предмет, което мен ме изненада  Simple Smile

# 425
  • Пловдив
Моят по философия с една шестица и с похвала! Доста му е интересно. За сметка на това първи опит на есе по БЕЛ пълна катастрофа-3,50...днес ще връщат втория опит. На първото рецензията на госпожата съвпадаше с моята, мнооого подцени ситуацията. Второто по-биваше, ама пак не ми хареса, оставям го обаче да си троши главата. Другата седмица класната отново ще е на есе...резултат- иска да ходи на консултация при старата си учителка по БЕЛ от училище...Ми тя няма да те научи да мислиш за два дни, то се иска и старание.
Най-много оценки има по испански и то все шарени , иначе вчера взел стипендиите за ноември и декември, и цитирам "то много хубаво да получаваш стипендия", то хубаво, ама като гледам втория срок ще му се размине.

# 426
  • нейде там, където ....
Двойките по философия в НПМГ се развиват до шестици. Незнайно как се случва, но започват да приемат сериозно нещата и си пишат есета, и си правят тестове, че накрая започва да им става интересно.
Мога да ви съобщя, че се движите по разписание, всичко е наред! Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

Може да се развият и до пълна апатия към предмета в училище. Особено, ако повечето изпитвания се свеждат до изброяване на характеристики на философски школи и техните представители. Или да ги разпознават по картинка.
Извън него често стават дървени философи, нямат наприказване. Изказват се аргументирано и носят от 198 кладенеца вода, за да си докажат тезата.

# 427
  • София
Здравейте, аз обичам да вали онзи сняг, от който стават хубави топки, да може да се прави снежен човек и небето да е розово. Иначе тая бльоджава киша дето е по градовете не ме кефи.
Но мноого обичаме да караме ски, като се оженихме ММ не караше, но като се родиха децата каза: Задължително ски! И сега караме всички, стига да успеем да се организираме. Ужасно ме е яд, че съсипаха Витоша - такъв купон беше по тийнейджърските години там! А като пуснат и метрото до станцията човек ще може с метро да ходи на ски. Ама не, пуста алчност!

stanislavchen, браво на момчето, чудесно представяне!
Изида, поправих се, Славена е била, извинявай.

Моята донесе първата 6ца по ФЕ - на някакъв проект - рисунка и текст, тя доста добре рисува, но все пак и някакво френско писание има там. Надявам се да не е последната.
Иначе е нещастна, че по БЕЛ господинът, който много и харесва, не може да се справи с дисциплината - всички говорели, той явно повече душичка и не можел да овладее ситуацията. А тя обича да слуша какво се преподава в час.

А вкъщи предколедно си имаме така мечтаната стая с две високи легла - разбирайте - спят на 1.80 метра. Отдолу сложихме бюрца, мюрца и крокодили (да се чете костенурки). И стаята, както се очакваше, се позатвори, но пък те са доволни. Преди беше малко мебели на парче... - сходни, но купувани едно по едно и нещо недомислено, като че ли.

Като ги будя все едно седя пред някой баир и викам Simple Smile

# 428
  • София
Със здраве да си ползват новата стая децата!

# 429
И за моята дъщеря Философията е тегав предмет, учителката им е около 70 годишна, доайен в гимназията, обаче не може да ги грабне и запали, помня моята преподавателка беше младо момиче, чакахме с нетърпение нейните часове, заформяха се едни дискусии,  дъщеря ми твърди, че карат по устав, уроците по учебника, тестове  с безумни въпроси, нищо креативно и интересно...За разлика от часовете по испански, където хем здраво се учи, хем е забавно Simple Smile. Сега кипи подготовка за Коледен концерт, всички подгответа трябва да представят песен на испански, от няколко дни вкъщи звучи нонстоп Tengo la camisa negra, голям купон Simple Smile.

# 430
  • София - Младост 1А
За 21.12 засега сме 9. От тях 3 сме под въпрос.

Аз не съм под въпрос. Стига да мърдам, идвам.

# 431
Здравейте и от мен!
Сънчо, голямо браво за шестицата и със здраве да си ползват стаята децата!
Izida, наистина си машина и аз лягам към 12, но ставам в 7.
 stanislavchen, чудесно представяне, с пожелания за първо място!
Аз да похваля девойката, последните 3 оценки по френски са шестици, предишните 2 петици, има общо 10 оценки по езика, като даже има и 1 тройка, шарена работа, но тенденцията е чудна пу-пу. По другите предмети има по 1-2 оценки, като по тях много не си дава зор, но по френски учи с удоволствие, много си обичат учителката децата. Декември ще е натоварен, трябва да съчетае класни, олимпиади и изяви извън училище.
За срещата на 21.12 със сигурност не мога, на банкет съм  Unamused

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 13:22 от Rady

# 432
  • София
Здравейте, дами и господа!
Изпуснах цяла тема. Минавам да ви кажа, че съм жива и ми липсвате и ще се опитам да изчета всички изпуснати над 250 отговора.

# 433
  • София
Ради, а ти мъмреше детето, че е неорганизирано.

# 434
Ради, а ти мъмреше детето, че е неорганизирано.
Ха-ха, организира се като и казах, че явно не и стига време за извънкласните занимания и ученето изостава и заваляха шестици, защото и препоръчах да ги намали  Stuck Out Tongue Closed Eyes Сега шегата настрана, окопити се детето, почна да се организира повече и резултатите дойдоха.

Общи условия

Активация на акаунт