ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 178
  • 668
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Точно щях да похваля слушалките на Леново, но не безжичните. След дълга програма на пералнята и две центрофуги работят. Сушилнята им се размина.

За 7ми се обадихте ти и още някой. Няма много желаещи за деня след Никулден.

# 391
Пожелавам ви усмихнат,слънчев и изпълнен с много положителни емоции декември! Месец с дъх на канела, греяно винце и още нещо.....   Kissing Face ! И в края на този месец,да си кажем трудна година беше,но я преборихме и таз. Но, най-важното е здравето !
Успешен край на декември с едно стихотворение на Мира Дойчинова

Време е за декември

Пак ще забавя темпото.
Стига ми толкова бързане.
Време е за декември,
чай от жасмин и свързаност...
Време за лед по стъклата
и за жарава в камината.
Време да излекувам душата си
от толкова много минало...
Да не спестявам прегръдките,
нищо да не пропускам.
Време за нежност, и стъпки
в снега – тих и пухкав...
Пак се превръщам в детето,
търсещо чудо във всичко.
Време за празник в сърцето.
Време да се обичаме.

# 392
  • София
Май ще ни се размине декемврийската среща Sad Но все пак, ако решите, да знаете, че съм на линия, когато и да е това. Wink
Ако е през януари, да се активираме и набележим дата. (Спунк, помня, че обеща анкета за следващата тема, ама пак да си кажа). За тази година приключих с пътуванията (и една несъстояла се Венеция), но пък се заринах в билети за театър този и следващия месец.

# 393
  • София
На 7 -ми  да не сме всички на концерта на "Пърпъл"🎸? Аз лично не смея да се заявя и за следващите дати от декември, поради концентрацията  на празнични мероприятия .

# 394
На Пърпъл не, ама програмата пращи по шевовете. С многото имени дни и януари ще е така. За мен е реалистична среща едва през февруари. Дано не ни връхлети тогава грип, че май февруари му е пикът.

# 395
За среща през декември бих се включила при възникнала възможност, без предварителна заявка. Не знам какво ще изскочи в последния момент, тържества, уговорки на децата, завърнали се за празниците приятели....

# 396
  • Sofia
Я да взема и аз да се обадя, че нещо хептен бавно ни върви темичката. Не се включих в никакви черни петъци, уикенди и т.н.истерии и ми е много добре.
За среща не съм много сигурна за 7-ми, че е много скоро, а мен напоследък все ме няма в къщи. Бях се спряла на 21-ви като дата, но когато решите, аз ще гледам да се включа.

Малката също иска безжични слушалки, макар че имаме няколко в къщи - все са големи, а трябвало да са малки, да си слуша на телефона (какво ли разбирам аз X gen). Аз съм толквоа назад с подаръците, че не ми се мисли... Дори не съм ги измислила още...

Нещо позамряха учебните вълнения. Скоро ще живнем с класните Wink

# 397
  • София
И аз съм за 21.12, писах на Спунк, дано се събере кворум. Simple Smile
АниК не е вършала в черния петък, но аз да се похваля, че уредихме скейта, за който тук бях споменала, че е поръчка от щерката. Черния петък за нас беше само -10%, но така или иначе щях да купувам.Тя е много хепи, а аз вече започнах да поназнайвам за скейтове 😎Ако някой има нужда от полуекспертно мнение съм насреща 😆

# 398
  • някъде ... тук ...
Може би ще се класирам за 21.12. Засега пътуването се отложи.

Дребният утре има класно по литература. Каза, че есе върху тема по Илиада щели да пишат.
Нанизал ги е едни разнородни оценки по всички предмети, че съм се хванала за главата. Има от всичко, горе-долу във възходящ ред вървят, но .... Имаше разговор на "високо" равнище и семеен съвет. Да видим дали и как ще промени положението.

Чернит петък го пропуснах.

# 399
  • София - Младост 1А
Аз може рядко да влизам, но за среща съм първа писта. 7-ми, 21-ви... когато кажете.

# 400
  • София
Я бързо да се докладвате на Спунк за срещата! Имам нужда да пия вино в женска компания - Спешно Wink

При наша мома има една низходяща крива на оценките. ММ ми се кара, че не било нищо фатално, но аз усещам, че това не е на добре и го свързвам с посещението на двата клуба. Връща се преуморена. Рано се стъмва и чисто психологически мисълта, че тепърва почваш да учиш, а вече е тъмно ми се вижда депресираща.

# 401
  • София
Ох, признавам” съгреших” по време на черния петък. Ама то си е човешко...
Иначе ученикът го игра болен два дена. Дори ходил при класния да го пусне. Та и ние имахме разговори вкъщи, но както казва свекър ми” трябва му ремонт на това дете.

# 402
  • София
За 21.12 засега сме 9. От тях 3 сме под въпрос.

# 403
  • В средата на времето
Пишете ме и мен за 21.12. Simple Smile

# 404
  • София
И аз мога на 21ви, мога и на 7ми. Пишете ме.
При нас черният петък можеше наистина да стане черен. Един приятел от университета се размина за малко със смъртта,  като излетя с колата си от пътя и я качи върху мантинелата, а едно дърво го спря да не падне в дере с река. Събрахме се приятели за 8ми декември, като решихме да е по-рано, за да не се засичаме с нормалните студенти. Като изключим този инцидент, беше много хубаво.
Набора най- после има 5.40 по немски. Има и две шестици, но по някаква причина не ги вписват в ЕД. Вече има и 2 - по философия.
Вчера получих и последната част от подаръка за Коледа и за РД на дъщерята - телевизор, а преди това дойде и конзолата за закачване. Едното дете е готово, остава другото...
Нямам никаква идея какво да взема на ММ...

Общи условия

Активация на акаунт