ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 158
  • 668
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Тя си гони задачките без намеса от моя страна.  Много й се радвам. Blush

Викаш и на нашата улица трябва да огрее светлина все някой ден Grin Малката ми е така засега и дано някой нездрав пубертет да не ми промени детето!!! Hands Pray Браво на дъщеря ти, много силно ще ѝ стискаме палци, като дойде времето Heartpulse А ти си направо майка-герой с два поредни 7-ми класа!

Писах МУ на един лист какво да учи днес за класното по БЕЛ в сряда. За първи път отварям тези учебници тази година, признавам си. Ако го питам него - всичко си знае Wink

Успех на тези, които са днес на олимпиада!

# 481
Аз пък съм обратно, със съвестна кака, а малкият е друг екземпляр, при него вероятно още от 5 клас ще започнем да бутаме..
За среща на 21-ви не знам, както писах и преди, планирали сме пътуване...
За 12-ти ФЕГ-ска съм ЗА!
На 14-ти също съм на линия.

Закарах девойката на олимпиада, след това имат репетиция на хора.. после е на рожден ден.. Има да учи и много за понеделник, тежки ще са й последните 2 седмици..

# 482
Много обичам да ми е топличко и уютно тук с всички вас  Revolving Hearts
Аз също закарах днес девойката на олимпиада, беше толкова заледено по наше село, че три пъти се прекръстих да стигнем живи и здрави. След олимпиадата има 2 репетиции, една с хора на ФЕГ и една с "Врабчетата" за утре се отказа да ходи на на една изява, че много сериозна програма. Ей, така между другото сутринта мушна една моя официална черна еластична рокля с дантелени ръкави  в раницата да я покаже, съобщавайки, че в понеделник от хора във ФЕГ ще пеят в СУ на някакво франкофонско събитие и ги искат много официални. В сряда концерт на ФЕГ, петък класно по математика и ще ходи на рожден ден, събота/14.12/  олимпиада и концерт, неделя концерт, следващата седмица на 17.12 класно БЕЛ и  на 19-ти концерт и всичко това , съчетано с репетиции за тези концерти. Батко и днес ще ходи статист в някакъв филм и нея я бяха харесали, изглеждала по-голяма, беше щастлива, че ще получи 50 лв, но като се разбра, че е за днес звъннахме да откажем, хвана я яд, защото си събира пари, иска да ходи до Лондон лятото да се види с нейна приятелка от Италия, с която станаха близки по обменна програма. Казах и, че може , но да си събира пари, защото от нас с баща и е езкурзията до Франция. Въобще чакаме ваканцията.
За среща на ФЕГ съм ЗА Hearts
selena6, невероятен резултат, браво!
А за тройната химикалка много се смях Grinning
Редактирам се да добавя, че не мога да не споделя. Обади ми се девойката супер учудена от темата, че имали да смятат на олмпиадата по БЕЛ и да правят диаграми.  Eдна от задачите била общо взето каква сума  и за колко време ще спести едно семейство при закупуване на карти за градски транспорт, за да могат да направят инвестиция за ново колело, като трябва и да напишат 3 ползи за здравето на колоездача.  Много ще ми е интересно да прочета условието наистина. Не зная дали всяко училище има различна тема, но сигурно е така, защото примерно СМГ ще имат олимпиада на 15.12 и така могат да научат условията, но пък от друга страна дали е честно с различни теми да са във всяко училище и колко ще е равнопоставено това?!

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 15:20 от Rady

# 483
Ооох, Никулден....нобелова награда трябва да му дадат на този, който е измислил зелевия сок....и 100 златни медала на другия с шкембе чорбата...

Синковеца яко се бори с немския или по скоро немския засега го тушира успешно. Започна ентусиазиран срока, после го даде на късо и заваляха двойки безчет. Ходих и на среща с учителката по немски даже, мила женица, има си изисквания. Та от 2 седмици се е стреснал нещо и самостоятелно учи на пълна газ, никога не съм го виждал такъв. Чак и тренировка пропусна миналата седмица, за да учи!!! Явно не иска да е двойкаря в класа и се е самонапънал. В понеделник имат класно по немски, оценката от което ще е основно формираща за срока. Ще стискам палци като за матура 😀😀😀

# 484
  • В средата на времето
Та, резултата си е за гордост - 97 т. Колкото се мъчих миналата година с набора, сега го карам супер с нея.
Браво на момичето ти! Все такива резултати да носи и на матурата същият да бъде! Simple Smile Има равновесие във Вселената, да знаеш. Simple Smile

Rady, aз се изморих само, докато прочета какво има да върши твоята девойка за следващите седмици, пък тя как се справя с всичко това, не знам...Simple Smile

Спунк, значи ще се уговорим за следващата РС тогава, ако отново не съвпадне с френската. Simple Smile

На Веси патето се изгуби нещо...Представянето на книгата мина, а не дойде да сподели впечтления. Ако четеш, писателю, вземи се отбий и драсни дава, три, пет реда. Simple Smile

# 485
Izida, по хубав повод отсъства и премиерата много добре е минала, но той ще си каже сам като може.. Аз чакам да ми прати книжката, но пък може и за среща на 21-ви да успее и да донесе и на вас, че аз тогава не мога.

ФЕГ-ските мами, да знаете, че се броим за среща, за да резервира Сънчо на 12-ти от 20 ч. пак в Халбите на "Неофит Рилски"! Пишете.

# 486
Сиси, нашите девойки имат среща с випуска от старото училище на 21-ви. И класната ще е там. Вземете да се отложите с един ден и да дойдеш и ти.
Моето се гласи два часа за РД. За самия празник ще закъснее с час и то щото си гледа филми до последно.

# 487
  • София
Selena
Браво на девойката, те момичетата са друга бира 😆

Izida
Не искам никакво равновесие, моля те, че след 2 години е втори номер, при това в мъжки пол...

Днес няколко пъти чета за олимпиада, кажете по какво, да се информирам 😆

# 488
Днес няколко пъти чета за олимпиада, кажете по какво, да се информирам 😆
Днес беше по БЕЛ Simple Smile

# 489
  • В средата на времето
Е моят син на каква олимпиада по БЕЛ ще ходи на 15-ти?! Или са някакви различни?

Звездице, ами освен да ти пожелая всичко да мине леко и без много нерви покрай номер 2.Simple Smile

# 490
  • София
Izidа
Благодаря,
Май са различни дати за всяко училище

Така и никой нищо не каза за оли по Чужд език има ли в 8 клас такова животно, или няма😁

# 491
Има, има, по Испански във Варна е на 18.01.2020.

# 492
  • София
Така и никой нищо не каза за оли по Чужд език има ли в 8 клас такова животно, или няма😁

Има, има, в НЕГ ще има.

# 493
Вашите деца по ОЛИ, а моят днес на репетиция за коледен концерт на китарния състав и което е по-важно-плътно до мен, да помага за Английския коледен кекс(от този форум, на Джемма), все важни, но неизмерими с оценки дейности

# 494
  • София
Аз съвсем се обърках с датите на олимпиадите тази година. Малкият е утре по МАТ, а на 15-ти по БЕЛ.
Питам щерката, някой от техния клас ще ходи ли на олимпиади. Вдига рамене и отговаря "Ми сигурно". Един вид мен не ме занимавайте аз съм с друга насоченост Grinning

Общи условия

Активация на акаунт