ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 159
  • 668
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте. Не съм писала скоро. При нас нищо ново. Мъчим немския, той нас ни мъчи и така я караме. За другите предмети дори не знам какво се случва. По математика, очаквано, всичко е наред, но по БЕЛ, по философия нямам никаква идея какви ги върши. Напоследък пъшка само по немския и въобще не я виждам да учи по нищо друго.

Нашата елха от неделя е на балкона в кашон. Всеки ден се заканвам, че ще я украсим, но все не остава време и ентусиазъм. Този уикенд мисля да свършим тази работа.
И аз се впечатлих от идеята на щерката на Звездица с трите химикалки. Не съм го чувала досега, но съм сигурна, че ако спомена пред дъщеря ми, задължително ще го пробва, а и ще каже и на приятелките си. Stuck Out Tongue Winking Eye Да бърза да го патентова малката Звездичка, че сега като изтече информация не знам.... Kissing Heart

# 466
  • В средата на времето
...или в сладкарница (от 16 дни не съм хапвала грам сладко и ми се отразява душевно вече Joy) Без значение е за мен, къде ще се сберем.Simple Smile

Спунк, на 12.12 ще има РС. Simple Smile

# 467
  • София
Аз нямам претенции за заведението, стига да се съберем.
Коледното настроение го имам. И аз се чудя от къде да подхвана къщата, че всичко е на "вили и мотовили". А за елхата, все още не сме обсъдили точно къде ще я провесим - вкъщи има 2 котки и едната със сигурност ще се "зарадва" - до сега такава голяма играчка не е имала. Другата има дългогодишно обучение, ама в предвид, че последните 2 години не сме опъвали елха, може да се окаже задължително да й припомним.
Честит имен ден на всички именници!

# 468
  • София
Спунк, на 12.12 ще има РС. Simple Smile
Ай, сега я втасахме. И във ФЕГ е тогава.

# 469
  • София
MIA , споделям мнението, и на мен халбите много ми хареса, защото беше в центъра и се предполага, че е максимално удобно за повечето, също така обслужването бе нелошо и сервитьорите търпеливи към нас и врявата, която създадохме, и не на последно място - относително спокойно и самостоятелно на втория етаж.
Хепи обичам по принцип, но според мен там за големи компании не е подходящо, заради лудницата , а и нямат практика да правят резервации. А ако стане традиция, ще си е "нашето заведение"  Wink Sunglasses

jenap, и щерката се мъчи с немския и той с нея- взаимно е  Joy, какви ли не тарикатлъци не измисля, от догодина обаче намалява хорариума само на 2 часа и подозирам, че каквото е научила тази година-научила. Виж, при вас няма отърване, ще трябва в някакъв момент да се "залюбите", но поне накрая ще излезе подготвена за немска атака твоята щерка. Simple Smile при нас резултата е неясен..

Mrs. Jan, чудесно, че ще се присъединиш, агитката набъбва  Sunglasses
Шарлотче, няма ли да се присъединиш този път?

AniK
ама ти си била скрита лимонка значи, в тийн годините  Laughing А сега невинността струи от теб  Heart Eyes
Успех на момъка за следващата седмица, ще оправи контролните, сигурни сме. Не може да си представиш колко добре те разбирам с броенето на дните до Бъдни Вечер .. Simple Smile

# 470
  • Sofia
Ааа, звездица, аз на дърти години го пробвах това с химикалите, когато разбрах, че младите са измислили рационализация Wink На младини си пишех чинно по n-на брой реда с думи.
Аз нищо не казвам за 21-ви. Като наближи, ще потвърдя, но гледайте да е на тъмно място, че чак на 23-ти съм на боя и маникюр Grin

# 471
  • София
AniK обещавам , ще сме на тъмно и нищо няма да се вижда, освен сините ти очи, ако само това е пречката, отпада   Grinning
Между другото, аз също няма да съм нагласена, нали сме си свои хора  Laughing

# 472
  • София
Дайте да се разберем и за час, че да можем да букнем нещо конкретно. Спунк спомена нещо по-ранно - кавайте! 17.00?  Сега се стъмва рано Ани Wink

# 473
  • София
Дайте да се разберем и за час, че да можем да букнем нещо конкретно. Спунк спомена нещо по-ранно - кавайте! 17.00?  Сега се стъмва рано Ани Wink

Хайде да е 18 ч.? пак ще е тъмно  Laughing

# 474
Ще се опитам да се класирам, но още не съм сигурна. Вярвам, че ще се намери място за +1. Ходя традиционно спортно облечена и няма за какво да се тревожа. Само да успея да посбия задачките.

# 475
Спунк спомена нещо по-ранно - кавайте! 17.00?  Сега се стъмва рано Ани Wink
Аз съм много ОК за ранен час. Освен това обичам да си тръгвам рано.
Нашите правиха класно по БЕЛ- есе. Другата седмица имат по мат.

# 476
  • София
Аз имах предвид да не правим резервацията в последния момент.
А щом на няколко човека е по-удобен ранен час, да фиксираме 17ч за начало и кой когато успее.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 20:25 от Спунк

# 477
Нашите правиха класно по БЕЛ- есе. Другата седмица имат по мат.
Ех, че хубаво! Ще ви минат сериозните неща и ваканцията ще е ваканция - за пълен релакс.
При нас до тази седмица нямаше дати за класни по БЕЛ/ МАТ.
По Лит. са имали само веднъж за домашно да пишат есе. Сетне който пожелал, е чел в час. Преподавателят не е събирал и преглеждал работите. Класното ще е есе, свързано с "Илиада". Много несериозно ми изглежда - без всякакъв тренинг.
По немски датата се знае от началото на срока, но математиката ще бъде след ваканцията. Преди това - контролно върху трапец.

# 478
  • София
Лелееее, как сте се разговорили - изчитане няма!!! Grinning
При нас всичко е наред: щерката учи само в краен случай, ама мноооого краен (когато почнат да чуват виканиците ми през два квартала). Оценките са шарения пълна. Дори се наложи да се примоля на учителката ѝ по математика от миналата година за 1-2 урока (Господ здраве да ѝ дава на тази жена). Ама то само наливане с фуния не ставааа. Трябва и решаване на задачи. Класни ще имат незнайно кога. Знам само за контролно по математика в петък, 13!!! Питах я дали няма да ходи на олимпиади по нещо. Отрицателният отговор беше повече от категоричен! За сметка на това се записала на бяло/ски училище. Нищо, че за последно се е качвала на ски преди 8 години. Явно е важно да е с приятелите от класа.
Мен в работата са ме сгънали на две. (Доколкото могат да ми сгънат стройната фигура на баобаб) Страшно много работа до края на декември.
На всичко отгоре, се оказа необходимост от спешен и скъп ремонт на колата, ама няма накъде да мърдам. Без кола съм не половин, ами четвърт човек...
За 21.12 съм на линия. Халбите са ми прекрасни, мога пак да предложа и Пей сърце за по-уютно, но където и да кажете, там съм.
Очаквам с нетърпение инфо по този повод. Hug
Тази вечер бяхме на финала на Откраднат живот. Дъщерята беше свръхдоволна. Снима се с де що актьор беше дошъл и доволно заспа в 22 ч.
А за хората с котки и други любопитни обитатели, ето безопасен начин за редене на елха:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 00:32 от Fair Lady

# 479
  • София
Fair Lady, и аз за такъв вариант си мисля.
Да ви се похваля - излязоха резултатите от първия ПИ на седмокласничката по Мат. Не успя да се яви и на БЕЛ, защото бяхме извън София. Та, резултата си е за гордост - 97 т. Колкото се мъчих миналата година с набора, сега го карам супер с нея. Тя си гони задачките без намеса от моя страна.  Много й се радвам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт