ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 163
  • 668
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мартеа ,
Опасна кримка е и малката ти, но евала на такива деца, оправни, гонят си интереса, намират начини, възхищавам се на такива натури! А голямата е много помъдряла ми се струва, опортюнист, нестандартна и различна, изобщо и двете ти деца ги признавам Simple Smile А Нирвана на корекски цепи мрака😂

Еех МИА
Ти уби всичко детско в мен. 😜сега пък и философия, ни в клин, ни в ръкав..😁засега отблязахме един гол (сиреч една оценка), ако същата остане няма да рИва много🤣 А джингъл белс на японски просто не мога дори да си го представя как ще звучи😆

# 451
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=XqighvjXz1E
https://www.youtube.com/watch?v=wIySQjeNnxI

Simple Smile

Японският е по-малкият проблем, слушах тъкмо за майтап версии на унгарски, македонски, турски, индийски, китайски, корейски, арабски, суахили...

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 00:23 от пенсионирана русалка

# 452
А джингъл белс на японски просто не мога дори да си го представя как ще звучи😆

Ами сигурно като джингъл белс за непослушни, много, много лоши деца. Те нали едни такива се карат японците като говорят...

# 453
  • София
Русалке, честно казано не мога да разпозная коя от двете версии слушам, защото са в изпълнение на моята мома. Много е лошо от мен като майка, но се чувам често да казвам: "Моля те млъкни, наду ми главата!" Имам угризения, пее му се на детето, но как па не изпълни нещо по моя вкус. От малки ми надуват главата с тази песен около Коледа. Тъкмо преди две години уж израстнаха и минаха на "Twelve Days of Christmas" в невероятно смешни вариации с оперно пеене и тази - отново ме приземиха.

# 454
  • В средата на времето
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Cocktail

Izida, вероятно преподавателят е обещал 6-ца при участие. Simple Smile
Има примамка, да, разбрах го снощи. Simple Smile Ако госпожата имала колебания между две оценки, щяла да пише по-високата. Целия клас се бил записал за участие. Simple Smile Моят не знам на какво разчита, още повече, че в момента е с бетонирана петица за първия срок.Simple Smile Явно е приел присърце олимпийския приницп.Joy
Пожелавам успех на всички деца, които ще участват в олимпиадите. Simple Smile

Звездице, благодаря за комплимента. Ще те почерпя едно следващия път като се видим. Simple Smile
Скрит текст:
Един малък плюс на килограмите в повече е, че все си ходиш опънат.Joy
Това с химикалките и тиксото не го разбрах...къде ги е залепила и как пише едновременно по три думи? Simple Smile

Мартеа, малката ти е огън.Simple Smile  И аз като Звездица се възхищавам на такива натури. Сигурно ще стане някой откривател. Simple Smile

По повод Коледните песнички - английските такива винаги ми носят много дух и настроение. Първия път, когато чух турската версия на джингъл белс, се смях със сълзи.Joy

# 455
  • София
Честит имен ден на Имениците! Да са живи и здрави 🌺

Izida
Абе не зная какво си опънала, но мъжките очи остават опулени, в добрия смисъл Wink
За стимулациите и олимпиадите си мисля, ами ако олимпийците се явят и изкарат “3” пак ли ще им буустнат оценката за срока🤔 Ако е така, нищо не губят Simple Smile
За химикалките- Залепила ги трите химикалки една за друга, после “хваща” целия комплект и така пише в тетрадката. Честно, и аз не зная как се получава-дали са в редичка или на редове  един под друг. Снощи гордо ми показа “изобретението” си и резултата-не беше прилежно и красиво изписано, но все пак беше четливо.

За Коледното настроение, не зная дали сте украсили домовете си, но ние още не сме успели да накичим коледната елха и няма коледно настроение😭 стои сглобена, но гола. По този повод щерката написа по вайбър тази строфа “Студено ми е " каза рано сутрин нашата елхичка,
Нямам нито блуза, нито шарена поличка.”

Хубав и топъл Никулден довечера Simple Smile

# 456
  • София
Един малък плюс на килограмите в повече е, че все си ходиш опънат.Joy
Както казваше баба ми: След 40г. - или лице, или тяло. Joy

# 457
Санака цензурира Simple Smile "Или лице или д.пе"  е приказката. Май от една възраст /която за някои от вас е далечна, а други сме в нея/ животът прави заместващ избор и все оставаме красиви в лицето. Не е фатално, защото сетне ще изнесем на преден план душевната красота Disappointed Relieved .

# 458
  • София
slavena, браво за 6-цата по ФВС. Това се казва постижение. За математиката - попитай я дали разбира, защото според моята девойка преподавателката е под всякаква критика и не обяснява...
Потвърждавам за математиката - същото разказва сина ми, за първи път има проблеми с математиката...може би и при него ще се наложи да търся частен учител, защото миналата година посещаваше школа. И той е с 5-ци по Бел, яд го е, че ще се прости със стипендията вторият срок Simple Smile

# 459
  • В средата на времето
За стимулациите и олимпиадите си мисля, ами ако олимпийците се явят и изкарат “3” пак ли ще им буустнат оценката за срока🤔 Ако е така, нищо не губят Simple Smile
Не знам...малко е коварно условието. Ама да се оправя.
Но пък да поздравиш дъщеря ти за изобретението. След като го схванах  Joy , го намирам за хитро.Предполагам, че с малко настройки и доизкусуряване на инструмента, ще може да постигне и прилежно изписване. Simple Smile

Другата седмица ще има класно и по БЕЛ и по МАТ. Снощи ме питаше, дали нямало правило, което да забранява провеждането на две класни работи в една седмица. Иска му се.

# 460
  • София
Не знам...малко е коварно условието. Ама да се оправя.
Но пък да поздравиш дъщеря ти за изобретението. След като го схванах  Joy , го намирам за хитро.Предполагам, че с малко настройки и доизкусуряване на инструмента, ще може да постигне и прилежно изписване. Simple Smile

Другата седмица ще има класно и по БЕЛ и по МАТ. Снощи ме питаше, дали нямало правило, което да забранява провеждането на две класни работи в една седмица. Иска му се.

намерих това правило в нета, действително има някакви ограничения, друг е въпроса дали се спазват..

"1.   За и съща паралелка не може да се провежда повече от една класна или една контролна работа  в един учебен ден
2.   За една и съща паралелка  в една учебна седмица не могат да се провеждат повече от две  класни и/или  контролни работи"

По точка 2 може да оспорва, ако от училището му решат за цвят да добавят още нещо.

За "тройната" химикалка- направо ще я патентова, може и бизнес да завърти, като онзи с въшките, дето децата си продавали по между си въшки в кибритена кутийка, за да не ходят после на училище Grinning

# 461
  • София
Честит Никулден!
Да са здрави и щастливи имениците!
От този ден нататък сякаш ми става коледно.

Давайте предложения за заведение за 21ви. 10-12 човека ще сме, но предвид банкетния сезон, по-добре е да запазим по-рано.

"Или лице или д.пе"  е приказката. ...
Хм, като сваля очилата пред огледалото и двете си ги имам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 12:50 от Спунк

# 462
  • Sofia
Номерът с тройната химикалка съм го чувала от НЕГ-ърчета Grin Съвсем прилично се получава, пробвала съм го Wink
звездица, много сладко го е казала дъщеря ти за елхичката. Нашата още си стои на топло в кашона в мазето Satisfied Чака ме да се освободя един ден да изчистя къщата и тогава да я разпънем в цялата ѝ двуметрова прелест.
Коледа не чакам с нетърпение, но коледната ваканция... броя дните!!!
Ние другата седмица с контролни по математика, музика и немски и класно по БЕЛ. За всичко щял да учи през уикенда Rolling Eyes

# 463
  • София
Коледа не чакам с нетърпение, но коледната ваканция... броя дните!!!

И аз така Satisfied

За срещата - до сега не съм писала, защото още нямам яснота, но по-вероятно е да се присъединя към вас.

Честито на имениците! И малки, и големи да здрави и много щастливи!

# 464
  • София
За 10-12 човека е по-лесно. Може пак в "халбите" да стане традиция. Може и в Хепи (макар, че ще ни е по-шумничко, но ако го направим по следобедно време няма да има много хора). Може в някоя пицария. Аз нямам претенции, особено ако не е посред нощ и не се чудя как да се прибирам.

Общи условия

Активация на акаунт