ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 169
  • 668
  •   1
Отговори
# 435
  • София
slavena, браво за 6-цата по ФВС. Това се казва постижение. За математиката - попитай я дали разбира, защото според моята девойка преподавателката е под всякаква критика и не обяснява. В събота отиде при учителката си от миналата година и каза, че за един час е разбрала това, което за месец и половина в училище не е успяла. И че изобщо не било трудно.

За среща на 21ви няма да мога да се включа. На 20-ти заминаваме за Коледна ваканция в Рим.

Безжични слушалки харесах едни на Xiaomi. Според приятелката ми, която търсеше, не могат само да гладят и ще взема и за двете ни.

За черния петък изобщо не искам да се сещам - трябваше да купя две набелязани неща, а сега се очертава да гладувам няколко месеца напред.

Иначе в училище започна да се вижда светлина в тунела. С класната се били поопознали напаснали и вече е по-добре. Часовете по БЕЛ продължават да са любимите. Помоли да не се сърдя, че ще завърши с 5 срока по БЕЛ, но изискванията били много високи и петицата като знания се равнявала на седмица в старото училище.

# 436
  • София
...Безжични слушалки харесах едни на Xiaomi. Според приятелката ми, която търсеше, не могат само да гладят и ще взема и за двете ни. ...
Синът ми е с Xiaomi и според него звукът е много добър.

За черния петък изобщо не искам да се сещам - трябваше да купя две набелязани неща, а сега се очертава да гладувам няколко месеца напред.
Това в Рим ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
  • Sofia
Хора, дайте линк към тези Xiaomi Hands Pray

# 438
# 439
Двойките по философия в НПМГ се развиват до шестици. Незнайно как се случва, но започват да приемат сериозно нещата и си пишат есета, и си правят тестове, че накрая започва да им става интересно.
Мога да ви съобщя, че се движите по разписание, всичко е наред! Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

Може да се развият и до пълна апатия към предмета в училище. Особено, ако повечето изпитвания се свеждат до изброяване на характеристики на философски школи и техните представители. Или да ги разпознават по картинка.
Извън него често стават дървени философи, нямат наприказване. Изказват се аргументирано и носят от 198 кладенеца вода, за да си докажат тезата.
Извинявам се, но явно не сте отворили учебника. Всичко, без първите 3 урока, е психология.
Всъщност не знам защо са нарекли предмета 'философия'. Т.е. явно е заради първите три урока.

И моят е с 6 по ФЕ. Според него всички деца имали. Госпожата ни е решила да ги буустне малко.

Ние сме с двуетажно легло, което става на две - т.е. могат да са две ниски легла, могат и да се слагат едно върху друго, та сменяме вида на стаята според желанията. Синко от отдавна не иска да спи на горното легло, малката е там. Писна му да се катери.

# 440
  • нейде там, където ....
Все тая как се казва, учебниците не са за мен. Споделям резултат към края на философския цикъл. При други деца сигурно нещата могат да се развият и различно. Сигурно зависи и от учителя, при когото се паднат. И дали им трябва за дипломата.

При нас най-трудно е по математика и БЕЛ, но се поокопити и ще влезе в релси до края на срока.

Догодина ще обзавеждаме тяхна стая, но нямам идея как и с какво. Има време.

# 441
  • В средата на времето
Да ви споделя нещо, което още не мога да асимилирам...Joy Моят син, който е страшен противник на всякакви извънкласни занимания, натоварености, състезания и пр., взел, че се записал за участие в олимпиада. И то не по какво и да е, ами по БЕЛ. Дето с триста мъки докарва петица, откакто е приключил 4-ти клас. Днес като ми каза по телефона и ме обездуми директно.Joy

# 442
Izida, вероятно преподавателят е обещал 6-ца при участие. Simple Smile При нас напр. по математика госпожата е казала, че ще пише - 6 при участие, а при преминаване във втори кръг - 6 за срока! Дъщеря ми не се е записала, но ми каза след последния срок, иначе бих я агитирала. Ще ходи само по БЕЛ.

# 443
И моето хлапе ще ходи на олимпиада по БЕЛ, но на нея и се отдава литературата. Беше се засилила и по история да ходи, но нещо и мина ентусиазмът.
Вчера са ходили няколко деца до Джъмбо и купили украса за класната стая. Детето днес тръгна по- рано с автобуса , за да имало време да украсят преди часовете. Голям мерак.  😊

# 444
  • София
Моят пък се е записал на олимпиада по математика. Положението е повече от плачевно. Но щом е набрал самочувствие ще трябва и да го защити.Някак.

# 445
  • София
Моята е само на оли по мат, за друго не ще и да чуе, въпреки че е фен на учителя по БЕл. А по език има ли олимпиади за осмокласници? 🧐 Позачудих се, не че тя има желание де ... 😂 Сега е измислила нов метод да спести малко усилия със задължителните думи по немски. Госпожата им редовно проверява дали са написани точно опредешен брой от всяка за домашно, и няма мърдане. А нашата залепила с тиксо три химилалки и така пише едновременно три думи 😁 Друг е въпроса с хитреене дали се учи езика, или себе си лъже, но повече акъл не мога да наливам...

Izida
скри ми шапката колко малко спиш, а пък как добре изглеждаш, има някаква друга тайна тук, не крий😜

jd
а оценката по философия да не би да влиза в дипломата..?

etomira,
добре завърнала се. Искам и аз също след черен петък така да страдам в Рим 😜

Martea
Колкото повече чета за твоята щерка, толкова по-голям фен и ставам👌

Браво на всички отличници, поздравления за добрата организация на ентусиастите с много извънкласни дейности👍

# 446
  • София
... А нашата залепила с тиксо три химилалки и така пише едновременно три думи ...
Ей така са се случили великите открития. Joy

# 447
Брееейй, колко много знаете, засрамих се... А уж всеки ден си говорим за училище. За никакви олимпиади не ми е казвала, ще я питам утре. Сигурно не й се ходи, но аз няма да и настоявам. Малката се записала сама на Салабашев. Опитах се да я разубедя, но не, искала. Една задача не е решила допълнително, просто не знам какво си представя, но сигурно някоя приятелка ще ходи и затова. И на КМС се записала сама, но съвпада със състезание от спортната гимнастика, така че ще пропусне. Много е силен състезателният дух при нея, само да чуе и е първа, готвила се или не. Не знам споделяла ли съм един ден в първи клас как се върна у дома с бронзов медал от Национално състезание по графичен дизайн. Бях много учудена, защото тя на графичен дизайн не ходеше. Питам - как се яви? - Ами от графичния дизайн. - Ама как така, ти ходиш на графичен дизайн ли? - Ами да, сама се записах, заведе ме една приятелка от лостовете и ходя вместо на рисуване, питах класната.
Ходих после, говорих с класната, тя потвърди, мислела, че зная. Скрита лимонка.

Звездица, благодаря ти! Аз все й казвам на наборката, че ако бях на 14 сега, щеше да ми е най-добрата приятелка. Само дето самочувствието й малко хич го няма.
Голям смях с трите химикалки.

Не помня споделих ли, че К-попът беше заклеймен  като комерсиален.
 Чао е. Сега слуша гръндж. Добре че я разубедих за корейския април месец, че Нирвана на корейски....

# 448
  • София
Мартеа, късметлийка си ти! А аз съм принудена да слушам джингъл белс в японски вариант. Все едно съм се върнала 14 години назад и ми надува главата с китайски  музикални играчки Grinning

Звездица, влиза философията в дипломата. И то с достатъчна тежест от 8 клас.

# 449
  • София

Не помня споделих ли, че К-попът беше заклеймен  като комерсиален.
 Чао е. Сега слуша гръндж. Добре че я разубедих за корейския април месец, че Нирвана на корейски....
Joy Sweat Smile
Мартеа, късметлийка си ти! А аз съм принудена да слушам джингъл белс в японски вариант. Все едно съм се върнала 14 години назад и ми надува главата с китайски  музикални играчки .
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт