ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 202
  • 668
  •   1
Отговори
# 375
Не съм чувала за доставчик от Полша. Виж дали не можеш да ги изпратиш до английски или немски адрес.
Само в този сайт ли ги откри? Я дай линк, да поровим дружно.

Това е полския сайт и стоножките, доставят само в Полша:

https://www.vitasport.pl/product-pol-235193-buty-NIKE-TIEMPO-LEG … F-AH7243-400.html

Намерих и тази фирма за доставки от Полша, но без препоръка от бгмамите, главата в торбата не си слагам Simple Smile

https://www.eshopwedrop.bg/delivery-options-bg#block-calculate

Два пъти им писах на поляците дали могат да организират доставка до България, но без отговор.
Мога и да им звънна, но не знам дали има смисъл, ако така или иначе доставят само в Полша.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 16:25 от Ceco1

# 376
# 377
  • София
Виждам, че DPD, т.е. Спиди, работят в Полша. Можеш да звъннеш и да питаш.
Редакция: те даже работят с DPD Grinning
Като кликнеш долу на Доставка и за международни доставки препраща към DPD.

# 378

В първия линк са друг модел, втория линк си ги уцелила, в третия линк са детските модели (ако е jr - junior, значи са детски)

Момъкът е с крак 45 номер, но при Nike са умалени и търся 46 номер, в полския сайт ги има. Там цената в момента е 62 лв.

Иначе точното наименование на стоножките е : NIKE TIEMPO LEGEND 7 ACADEMY TF
Има и същите, но разновидност CLUB. Разликите: Academy - естествена кожа, Club - изкуствена
В някои сайтове 7 е даден като VII. Това е модела от миналата година, от тази година модела е 8, но нещо не ми харесват, ходихме да мерим. Иначе от днес в Sport Depo има и черен петък с намаления.
За съжаление модела 7 вече го няма никъде в този номер. Само в един български сайт го намерих, но явно хората нещо са се пообъркали и ги продават на по-висока цена от новия модел.

Виждам, че DPD, т.е. Спиди, работят в Полша. Можеш да звъннеш и да питаш.
Редакция: те даже работят с DPD Grinning
Като кликнеш долу на Доставка и за международни доставки препраща към DPD.

Проверих ги и тях, но пратката от Полша с тегло до 5 кг. е почти 80 лв. + разправиите да обяснявам на поляците, че трябва да подготвят пратка, защото ще дойде куриер да я вземе. По-скоро търся фирма като ggbg  за Англия, но вариант за Полша.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 17:53 от Фран

# 379
  • В средата на времето
62,00 лв. е без пари...Като гледам по амазон и e-bay какви са цените, а и разнообразие от номера няма.

Ceco, а с тази фирма, която си намерил, но си недоверчив, провери ли, колко ще ти излезе доставката? Общо взето нямаш много варианти.

# 380
62,00 лв. е без пари...Като гледам по амазон и e-bay какви са цените, а и разнообразие от номера няма.

Ceco, а с тази фирма, която си намерил, но си недоверчив, провери ли, колко ще ти излезе доставката? Общо взето нямаш много варианти.

Мдаа, 62 лв. за тези стоножки си е направо бинго. Аз имам същите (затова и търся тях, защото са проверени и наистина мега удобни) и си ги купих, когато бяха актуалния модел, но ги уцелих на прИмоция миналата година.

С този сайт Eshopwedrop.bg  излиза някъде около 15-16 лева доставката до офис на Еконт. Ако има ползвали го и доволни, ще съм по-спокоен.

# 381
Ceco, пазарувам предимно от този сайт стоножки. Виж дали има това, което те интересува:
https://www.prodirectsoccer.com/

# 382
Децата от кое училище  са със сини униформи и сиви ръкави? При нас започнаха да циркулират всякакви деца. Тези са от Бургас. На гърба им пише: " Програмирай бъдете си".

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 18:26 от galia_mi

# 383
Ceco, пазарувам предимно от този сайт стоножки. Виж дали има това, което те интересува:
https://www.prodirectsoccer.com/

Благодаря, ще проверя.

# 384
Във връзка с последния разговор  - до 4 декември в зала Мати на НДК (това е над входа за кино Люмиер) има някаква разпродажба на Спорт Вижън. Има всякакви намалени маратонки, има и бутонки, якета, грейки, полари. Днес взехме за мен и наборката Адидас -
едни газели и един кампус за по 50 лв и Найк Еър за 70 лв за малката. Видях, че имаше и бутонки на Найк за около 60 лв., но не ги разбирам много и не мога да дам информация. Освен Адидас и Найк имаше и Ню баланс, някои модели на Скечърс, Конвърс, Пума и др. Ако на някой му е полезна тази информация....

# 385
Не съм гледала скоро, но и в английския сайт sportsdirect има оферти. Български сайт предлага стоките им с малка надценка. Миналата година поръчах чрез него палто и всичко беше ОК с поръчката.

# 386
  • София
Виждам с пазаруване се забавлявате, а аз с арабски Rolling Eyes
Бях си обещала тази година да не се намесвам, но пак се наложи да изпитвам по език, от който ама хич идея си нямам.

Срещата за януари ли се очертава? Аз тогава имам много служебни ангажименти и пътувания, но ако съм в София задължително ще дойда.

Слънчева неделя на всички!!!

# 387
  • София
Имаше идея и на 21.12 да се съберем в камерен състав, но засега само Миа потвърди.

# 388
  • София
Лично аз не мога на 21.12.Тогава се прибира голямото ми дете.
За среща през януари съм За.
А какво стана със 07.12,няма ли желаещи?
Някой може ли да помогне с идея за хубави безжични слушалки?

# 389
  • София
Аз също мога на 21.12 - бройте ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт