ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 166
  • 668
  •   1
Отговори
# 495
  • някъде ... тук ...
Аз нещо ви отсвирих и осмокласникът ми е далеч.
Цял ден празнува РД на приятел на батко си и 8-ми декември, т. е. вози се на теснолинейката в двете посоки за един ден. Зачислили сме го на големия, щото пък ние си пием глювайна в коледни чашки във Виена Crazy Ама за оправдание да кажа, че зачисляването е по тяхно желание. Реши, че ще му е скучно сам вкъщи, а и ще скатае малко учене.
Пък тия виенчани, големи изедници - 4е глювайн, ама + 4е за коледната порцеланова чаша (ако искаш - връщаш и връщат 4е). Ама много турист, много нещо. И висят на едни опашки пред известните сладкарници със Сахер. Луда работа.

# 496
  • Sofia
Пък тия виенчани, големи изедници - 4е глювайн, ама + 4е за коледната порцеланова чаша (ако искаш - връщаш и връщат 4е). Ама много турист, много нещо. И висят на едни опашки пред известните сладкарници със Сахер. Луда работа.

О, я ги махай тия Grin Ще им висиш на опашките! Идвай си тук на греяно вино Laughing Любимият лаф на синко остана "Какво ще ѝ гледам на Вената..." (, когато се прехласвах, че в езиковия лагер има включена и екскурзия до Виена).

Пишете, пишете, но като чета единия ден, а на другия отговарям, вече не съм актуална по никоя тема. И на нашите вчера им беше олимпиадата по БЕЛ. Има някакво състезание по НЕ на Klett, но му мина срокът за записване.

Да ни е честит Студентския празник ПЪК! Flowers Hibiscus Coffee

# 497
  • София
Добро утро, момичета и Честит осми декември на всички студенти - минали, настоящи и бъдещи Simple Smile
Чета ви редовно, но съм затрупана с работа и през почивните дни за това не пиша.
За 21.12 съм на линия от колкото часа и където решите (Халбите са си ок).
Синковецът на никакви олимпиади не се е записал, което не ме притеснява, но нищо за класни не се чува и ще вземе да ръчна в групата на родителите на класа да видя дали само моя пак не е разбрал.
Хубава неделя от мен!!!

# 498
  • Sofia
В Школо не трябва ли да има някъде дати за класни Thinking Аз поогледах, но не можах да открия. При нас НЕ и математика са неизвести, а БЕЛ е в сряда, когато според моя човек май ще бъдат с намалени часове Rolling Eyes Сигурно ПАК нещо не е разбрал в кой ден са намалени. В понеделник ще ходят организирано на театър "Дон Кихот".

# 499
В Школо, като се отиде на "дневник", има раздели - оценки, отзиви, отсъствия и т.н. Има и раздел "още" - там в подраздел "контролни" са описани класните. Това е в мобилния му вариант.
В Школо са описани и олимпиадите.

Нашите класни са на 16 и 19.
Никаква подготовка не тече. Наблюденията ми са, че учи само по ФЕ. В началото имаше само шестици, сега обаче има и четворка, и петица. Към 7-8 оценки има.

Не знам кога учи. Както сама каза, в момента живеела в 1984. Не по Оруел обаче, а по Stranger Things. Голяма мания. Търси някакви стари вещи да си украсява стаята, намери едни стари радиостанции, с които на времето с баща й ходехме на риба с приятели и си говорехме по язовирите, и с приятелката й се чуват по тях в уговорен час - тя живее на 500 м по права линия и се чува криво-ляво. Петък и събота са или у тях, или у нас и се разисква непрекъснато сериала. Добре, че и аз съм фен, в час съм и си говорят и с мен, голям анализ правим. Та, време за учене няма. Дали да не се направя на родител вече и да скръцна със зъби нещо за учене, и аз не знам. Мога да заплашвам с демогоргони, да хване дикиш.

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 11:19 от мартеа

# 500
  • София
В Школо не трябва ли да има някъде дати за класни Thinking Аз поогледах, но не можах да открия. При нас НЕ и математика са неизвести, а БЕЛ е в сряда, когато според моя човек май ще бъдат с намалени часове Rolling Eyes Сигурно ПАК нещо не е разбрал в кой ден са намалени. В понеделник ще ходят организирано на театър "Дон Кихот".
Ани, в сряда са намалени, защото имаме ПС. Правилно е разбрал Simple Smile

# 501
  • Sofia
Ани, в сряда са намалени, защото имаме ПС. Правилно е разбрал Simple Smile

Брей, за класното се притеснявам аз и се надявах да не е разбрал правилно Thinking Тогава имат два часа БЕЛ, може би класното ще е предвидено за един нормален учебен час и двата ще им стигнат.

мартеа, не открих "още" в Школо. Имаме колона "кон.", където има въведена дата на едно старо контролно по математика, нищо друго. Сигурно там се вписват. Когато това контролно беше вписано, дойде известие от Школо на телефона и трябваще да отебележи "ще/няма да присъствам" (като събитие).

# 502
В началото на учебната година, когато трябваше да се записват на спортни дейности, синковеца се записа в училищния отбор по футбол. Миналата седмица имаха турнир с други училища и съответно пропусна всички часове този ден. И за най-голяма наша изненада, на следващия ден в школо цъфнаха неизвинени отсъствия по всички предмети... абе тия учители не са ли говорят, не предупреждават ли колегите си, че детето Х е на училищно мероприятие и да не му се пишат отсъствия! Сега ще трябва пак да си говорим с класната, тя да ги извинява, но не това е начина ми се струва.

# 503
  • Sofia
Щерката ще е на олимпиада на 14 по МАТ и на 15 по БЕЛ.
Звездица, В школо има съобщение от директора с датите на всички олимпиади. И по немски има Simple Smile - на 20.01.2020.

# 504
  • София
Щерката ще е на олимпиада на 14 по МАТ и на 15 по БЕЛ.
Звездица, В школо има съобщение от директора с датите на всички олимпиади. И по немски има Simple Smile - на 20.01.2020.
Ella1020
Благодаря, че ми обърна внимание. Уж гледам там, ама... 🤪
Ceco1
Мисля, че учителите са длъжни да нанесат отсъствие, защото синът ти дефакто е отсъствал, а класния следва да ги извини, тоест променят се в школо и от неизвинени стават извинени.

# 505
Абе хората говорят за глювайн във Виена, вие за олимпиади и класни само бърборите. Sleeping
Така, приемам забележката, че зачезнах, но съм на глювайн малко по на север от Виена... и е малко по-скъпо и в картонени чаши. Grinning Брей само преди малко години депозита на керамиките на виенските маркети беше 2 евро, а сега - 4.
Иначе премиерата мина невероятно, поне според обратната връзка на присъствалите. Направих я малко по-нетрадиционно и беше изключително вълнуващо, особено за мен. Първата книга бе закупена от шпионин изпратен от форумска мама, няма такава мафия, ей. Joy
После, и аз да се похваля Grin , се снимах със столичния и районен кмет в исторически за гимназията ни момент, ново име и нов патрон. Не обичам подобни събития, но беше готино, директорът наистина полага похвални усилия за промени и много ме радват този ентусиазъм и устрем.
Толкова от мен засега, наслаждавам се на прекрасни места и от тук пак се сещам за вас, успявам да надникна и да ви се порадвам от сърце. Hug

# 506
Честит Имен Ден АниК , бъди жива и здрава и весел празник!

# 507
  • София
Да си здрава и щастлива, Ани! Ако има и други именици в темата - честито!

# 508
  • София
Честит имен ден, АниК! Много щастие и любов!

# 509
Да са много здрави, щастливи и успешни всички, които днес имат празник!
АниК, с най-искрени чувства ти пожелавам, освен горното, да бъдеш все така дейна, силна, борбена, да бъдеш обичана и да даряваш обич!

Общи условия

Активация на акаунт