Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 033
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
Много ми харесаха сандвичите на шиш, и се подсетих за обогатена салата и солен кекс!

Днес- дробчета и макарони на фурна. Райски ябълки.

# 151
  • София
Днес пак без снимка Sad
За закуска бъркан тутманик; обядът е кюфтенца на скара, запеканка с картофи и броколи; парче пица за следобяд.

# 152
Момичета слагам рецептата като снимка! Ако не се чете ще я пиша!
Долче термосът е на Reer, пишеш в нета и излизат сайтовете, избери този с най добра цена! Simple Smile

# 153
Уиш, кажи моля те за пастета от патешки дроба,
Стеф,
Скрит текст:
патешки дроб се продава на щанда на Челебиев в Кауфланд. Там има всякакви патешки неща, включителн ои магре от време на време. Пастета правя като задуша около половин килограм дробчета в едно малко пакетче масло, след което пасирам с подправки по желание и добавям или малко сметана, или малко бульон, за да се получи консистенция като на кексово тесто. Такава трябва да бъде, защото после стяга доста. Още горещо сипвам в бурканчета на винт, обръщам с дъното надолу и така те се вакуумират и стоят в хладилника поне месец. Може и повече да могат да стоят, но не съм проверявала, защото ги изяждаме дотогава.

# 154
  • София
А аз ги пускам и на един цикъл в съдомиялната и се стерилизират Simple Smile

# 155
Иноваторка Simple Smile

Мисля за кутията за утре да рискувам с една макаронена салата с риба тон и домашно песто. Да видим дали тийнейджърката няма да ми омрънка живота, че съм съсипала репутацията ѝ с ароматна кутия с обяд.

# 156
Днес изобилие от храна - тиквена крем супа  с препечени ядки, лозови постни сърмички и сушени домати за мен.  Картофена яхния с пиле, салата от домати за съпругът ми. И двамата имаме по ябълка за десерт.

# 157
  • Sofia
Ето от тазседмичната брошура на Кауфланд за дробчетата.

Скрит текст:

# 158
Уиш, Морена, много ви благодаря, ще се ходи до Кауфланд явно. Не пазарувам там, че ми е далече, в "наше село" няма никакви вериги, най-близките са фантастико и лидл, та основно там веднъж седмично пазарувам и по път имам лесидрен и разни други малки магазинчета. Ще докладвам какво съм забъркала Laughing

# 159
  • Sofia
В наше "село" скоро ще цъфне Лидл... как го чакам.
Скрит текст:
Иначе той ни е най-далече. Кауфланд ни е една идея по-близо, а най-близо е Фантастикото.

# 160
И аз се сетих за брошурата на Кауфланд. И на мен ми е далече, ама за домашен пастет си струва да се замъкна. Благодаря за идеята и рецептата, Уиш.

# 161
За днес пилешко филе , сирене и маслини и зелева салата. За закуска имахме макарони на фурна.

# 162
  • Berlin
Днес - сандвич с Филаделфия и сьомга (по желание на детето), 2 пръчици кашкавал, 5-6 чери доматки, 1/2 ябълка, малко чипс царевица, грах и леща.

# 163
Бързам да се похваля, какво ще си вземе хлапачката за утре- солен кекс по рецептата на Мими. Много се хареса, само намалих олиото, че ми се видя доста. Благодаря.

# 164
Симпатухче, добре ти се е получил браво! Така изглежда в цял вид!

Общи условия

Активация на акаунт