Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 028
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Изпълненията на японките са страхотни, шапка им свалям, но това си е за японки. Харесват ми техните кутии, но мераци за такива гимнастики нямам никакви.

# 136
  • shumen
За вчера за закуска-тост с шунка,за обяд са имали в стола пилешко бон филе със зеленчуци и ябълка,за СЗ-сандвич с крема сирене и бисквитки Орео.
Моят казва,че закуските ядат на чиновете,а обяда в стола.

# 137
Добро утро!
Моята девойка се храни в стаята на чина и затова е малко по-другно с асортимента Smiley Иначе тя е изключително всеядна и би ми било много лесно да слагам от сготвената храна вместо да мисля и за нея отделно, но ...
та, за днес е съвсем на сухоежбина, че пътувахме събота и неделя и снощи нямаше време за нищо, само едни мъфини със сирена приготвихме и домашно кисело мляко със сладкото от ягодки на баба.

Хубава седмица, момичета!

# 138
Добро утро Simple Smile

За хлапачката- кренвиршки и кекс, защото ще е целият ден в училище.
За мен- айсберг, чери, малко кашкавал. След като снимах добавих парчета домашна шунка, просто беше готова след снимката.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 139
  • София
Добро утро
За малката:
Закуска - печена филия с кашкавал и половинка авокадо
Обяд - картофена крем супа с крутони; кренвирш и краставица
МЗ - ябълка и шоколадова бисквита

За голямата:
Закуска - печена филия с кашкавал и половинка авокадо
Обяд - картофена крем супа с крутони и сирене; чери домати, краставица и маслини.
МЗ - ябълка и шоколадова бисквита

# 140
  • София
О: Супа топчета, сандвичи на шишчета, банан, нутела за душата
СЗ: Изваренки Simple Smile

# 141
Beeps, много са идейни сандвичите на шишчета, ще ги "открадна" Simple Smile

# 142
Днес боб яхния, салатка кашкавал, че и солен кейк!

# 143
  • Пловдив
Beeps, може ли да ми пратиш на лични инфо за термоса, който ползваш за супата?
И аз веднъж пратих такива сандвичи - децата много ги харесали и като почерпил за него не останало Simple Smile.
mimi.7299 - може ли рецептата за соления кекс - изглежда страхотно.

За днес изпратих:

О: свинска пържола с гъби , печена на фурна, сварени броколи и зелена салата. Не си подхождат, но малкия много обича броколи.
МЗ: червена чушка и краставица
Киви, мляко с чия и дом. сладко.

# 144
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile
Еха, много хубави кутии, момичета!  Hug

И нашата храна е пред пазар...
МЗ - мандарина и киви, малко банан
Обяд - от вчерашните палачинки с омлет, патладжан с домашна майонеза, сирене и зелен лук; салата - копф, бейби спанак, ябълка и орехи с лимонов дресинг;  черен школад с бадеми

# 145
Добро утро! За днес омлет, намазан с пастет от патешки дроб и завит на руло, малко маслини, кубчета домашен кашкавал, последните чери домати и чушчици от оранжерията на баба, бутилчица домашно кисело мляко и едно редче черен шоколад с какаови зърна.

# 146
И аз се нареждам за рецептата на соленият кекс, редовно правя, но не изглежда така добре.

# 147
Уиш, кажи моля те за пастета от патешки дроба, как го правиш, ама и от къде си купуваш дробчетата Relieved
много обичам пастет, но от години не купувам, че не знам какво има вътре Frowning1

# 148
Мими, искам и аз рецептата- а и подробности за термосчето! Stuck Out Tongue Winking Eye
За днес малката си носи типов кекс с ябълки, тиква и канела- изглежда като изгорял, но е много вкусен. И мандаринки, изрязвам нещо като сърца, защото по-лесно ги яде така.

Обядва в стола, тристепенно Joy

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 10:49 от dolce miele

# 149
  • София
Ето тук е линк към поста с кутиите. Вижте предходната тема, всички са публикували много хубави кутии.

Общи условия

Активация на акаунт