Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 487
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хубава седмица! Дано завали най-накрая малко сняг да изтрепе вирусите, че ми писне все някой да подсмърча/подкашля.
О: Картофена яхния със сирене
СЗ: Мини калцонета

# 226
  • София
Добро утро и успешна седмица

Обяд - домашен дюнер с печено пилешко месо, крем сирене, морков и зеле; чушка, авокадо, моцарела
МЗ - суити и портокал, плодово кисело мляко, киндер буено

# 227
Добро утро Simple Smile

За хлапачката днес- солен кекс по рецептата на Мими
За таткото- пиле с ориз и малко грах.
За мен- пилешка супа, домат

Скрит текст:

Успешна седмица!

# 228
За закуска днес имахме бананови бисквити с овесени ядки, а за обяд пилешки късчета с гарнитура гъбки и туршия.

# 229
Привет! Днес госпожицата все едно е на парти - пилешки сърчица, бекон и чери домати, боднати на парти клечки. Маслини и кисели краставички и те боднати на клечка. Кашкавалчета на клечка. Даже и домашните орехови бонбони, потопени в шоколад, и те на клечка. Joy

# 230
За днес малката си носи сандвич с луканка, Барни, грозде. В стола са имали спаначена супа, пиле с ориз и десерт+ хляб, отделно им дават някакви безплатни закуски. Някой път не ги яде, друг път яде по няколко, но като я взимам почти винаги е гладна...
Морена, откъде са тези сладурски мини вилички? Heart

# 231
  • Sofia
Долче, от Алиекспрес.  Hug

# 232
  • shumen
За днес за закуска принцеса с кашкавал,за обяд са имали в стола леща яхния и крем какао,за СЗ-банан и филия с крема сирене.При нас също им дават някакви закуски,но моя почти не ги яде.
За мен за обяд пиле с ориз и мандарина.

# 233
  • Някъде по Дунава
Прясни мляко с топчета, фиийки с пастет, мряна на скара, картофено пюре.

# 234
Данаека, наяжда ли се с това? Леличката в стола постоянно ми я хвали моята дъщеричка колко добре си хапвала, а колко фина била...От закуските не яде нищо тестяно със захар, освен кроасани (за мой ужас...). Само в училище яде кроасани, за жалост, няма как да я контролирам там...Иначе баници, тутманици, сандвичи с шунка, кашкавал и млечни яде, че и по повече.

# 235
Да си покажа и кутиите за утре.

За хлапето- кренвиршки
За мен- пилешко филе на грил, малко домашна лютеница, малко домашно сирене, маслини извън кадър

# 236
  • shumen
Долсе,наяжда се.Но понякога,ако има допълнително им сипват,а ако не остава с това,което му слагам.Като се приберем вечер се навечеря стабилно.Пробвала съм и повече да му слагам,но ми връща половината неща.

# 237
За днес спагети от тиквички с кайма, добавки хляб и маслини и един банан.

# 238
За днес нещо като салата и основно в едно - бял и червен боб с моркови, домати, гауда и филе Елена. Сурови ядки, стафиди, черен шоколад, банан, барче ягода и айрян.

# 239
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Кутията за днес:
МЗ - манго и ягоди
Обяд - кюфтенца от броколи, кисело мляко със Самбал Олек (чили паста); салата - червено зеле и ябълка с млечно-майонезен дресинг, стафиди;   черен шоколд с бадеми

за по-голяма клик Wink

Общи условия

Активация на акаунт