Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 049
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Вдъхновена от сандвичите на шишчета, за утре направих и аз моя версия. Редувах мини кюфтенца, с чери доматче, парченце домашен кашкавал, кисела краставичка, маслинка без костилка, хапка кето хлебче. Айде от мен да мине, две квадратчета черен шоколад за десерт. Стига ѝ толкова на госпожицата.

# 211
  • Sofia
... Страхотно вкусни станаха и доста бързо без много месене. ...
Много ми е приятно, че сте доволни, Джили!  Hug

# 212
От мен днес малко неугледно изглеждаща червена леща с добавки сирене, маслини и луканка и за междинно хапване царевица .

# 213
  • Sofia
Добро утро и честит ни петък! Simple Smile

Кутията за у-ще днес:
МЗ - мляко с ориз и райска ябълка
Обяд - киш от картофено рьощи, спанак и микс гъби (кладница и челядинки; салата - целина, тиква и круша с млечно-майонезен дресинг, сусамово и конопено семе;  два от хелуинските бонбона

# 214
Пиле с ориз, печени ябълки, ще си нарежа салатка от краставички и маслини!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 08:23 от mimi.7299

# 215
  • София
О: Пилешки късчета с моркови, грах и кашкавал върху картофено пюре
СЗ: Разбито кисело мляко и сандвич с филе И топено сирене ( попаднах на много вкусен и качествен продукт- свинско филе с карамел на Маджаров, препоръчвам)

# 216
  • София
За днес приготвеният обяд в кутия е: спагети болонезе, зелена салата с бейби спанак и дресинг; мандаринка и солети.
Но след като го бях приготвила, снимала и прибрала в чантата се оказа, че девойката е с варицела, та ще си го хапва вкъщи.
Приятна почивка на всички!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 09:58 от Mama na Mimi

# 217
  • Пловдив
Днес за училище:

О: спаначени кюфтета с извара на фурна, малко от салатата с киноа, няколко листенца бейби спанак (поради липса на друго) Simple Smile

МЗ: кашу, крекери, банан

Вчера бях пратила сандвичи на шишчета - изял зеленчука и моцарелката и ми върна хляба. Другия път ще модифицирам - шишчета със зеленчуци ще бъде.

Приятен ден на всички!

# 218
Днешното меню може да се обобщи така: ягоди + ананас Simple Smile Flowers Pineapple Flowers Strawberry

Хубав петък Simple Smile

# 219
  • Berlin
Днес много скромно, дано да стигне - хлебче с пуешка шунка, кашкавал и масло; 4 бисквити и едно кремче бадемово масло с тонка боб.

# 220
  • shumen
За закуска днеска за детето-принцеса с кайма,за обяд са имали в стола мусака и кисело мляко,за СЗ-банан.
Аз съм отпуска днеска и кутия нямам.

# 221
Ето ги и нашите кутии днес:

Изморена съм и доволна, че утре няма да правя. В кутиите имаше тутманик, яйце, краставици, черита, пъпеш, мандарина и по една слепена меденка. За обяд - паста дженовезе.

# 222
Добро утро, дами! Simple Smile
Днешното меню е всичко в едно, тортила с печен свински врат, айсберг, домат, кашкавал и малко пържени картофки от снощи. Сливи и мандарини, и една бутилка с фреш портокал.

лека и успешна седмица от мен!

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 14:09 от StefiZ

# 223
Добро утро!
Постна картофена супа, салата айсберг, рукола, репички, семена, прошуто! Вместо хляб оризова палачинка!

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 08:37 от mimi.7299

# 224
  • Sofia
Добро утро с нашия изгрев! Simple Smile

Скрит текст:

клик

Кутията с храна днес:

МЗ - круша и слива
Обяд - суфле със сирена; салата - копф, моцарела, чери домати и авокадо с горчичено-балсамов дресинг;  йогурт "ванилия"

Клик, ако ви се прииска по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт