Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 025
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
МЗ - ягоди, папая и боровинки
Обяд - салата - лимец, черен ориз, нар, печени тиква и чесън; краставица, цедено кис мляко със сусам, грейпфрут и семена, с горчичено-балсамов дресинг и сос от смокиня

# 706
за закуска - домашен хляб от лимец с домашни масло и луканка. забърса и едно кексче.
СЗ: вафла хармоника и банан,
за мен и ММ: накиснат булгур със сурови зеленчуци, семена и орехи, че захранваме след житен пост. също и варено жито с мед, орехи и плодове за всеки случай. яко ВХ Wink

# 707
За закуска имахме кексчета с тахан и чаша прясно мляко.
За обяд пилешки бутчета , малко наденица и картофки и един банан.

# 708
  • Пловдив
Днес съм късметлийка. Нашето момче (втори клас) е пораснало. Реши , че сам ще си приготви кутията.

Та за днес:

О: Хамбургер с домашни кюфтета, картофки и домат.
МЗ: банан, плодово мляко, зеленчуци на пръчици

# 709
  • София
Здравейте! Новата седмица стартираме със:
З: Кекс с киселомляко;
О: Леща, кюфтета, краставица;
СЗ: Оризовка

# 710
Пебълс, браво на момчето! Grinning Дъщеря ми през повечето дни сама си налива водата и си слага кутиите в чантата. Толкова Grinning
Мама на Мими,
Скрит текст:
откъде ти е кутията с разделител? Струва ми се по-нисичка? Аз имам една по-ниска, но е без разделител.  

# 711
  • Sofia
Долче,
Скрит текст:
аз имам подобна na Sistema от ebay.uk

.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 15:51 от Morena

# 712
Долче,
Скрит текст:
аз имам подобна na Sistema от ebay.uk

.
Ох, изглежда супер Heart

# 713
  • shumen
За утре за детето за закуска-кус кус,за обяд ще имат в стола пиле с грах и портокал,за СЗ филия с топено сирене и шунка,брецели и меденка.
За мен за закуска бутер баничка от пекарната на К,за обяд дроб сърма и една вафла Криско.

# 714
За вторник:

Госпожицата си поиска пак кюфтета от сьомга с корнфлейкс; морковчета; последния останал хляб; ягоди; полу нисковъглехидратни палачинки с "течен шоколад" Grinning (шипков мармалад от Лидъл+ лидълско какао 20-22%); огромен банан и мляко с какао.
Скрит текст:
Купих много симпатична кутия за банан Grinning Обаче този банан се оказа твърде голям за нея и ще я изпробваме друг ден.  Не обичам да режа напречно банан, понеже има голям риск да се омаже- а петно от банан досега не съм успяла да премахна напълно. Затова яде банан или като го бели, или нарязан и боде с виличка. Blush Та ще чакаме подходящ по размер екземпляр. Joy

# 715
  • София
О: Спаначена крем супа със сирене, пръчки от Лидл ( казват се "Кабаноси", нямат сол, препоръчвам), млечна баница
СЗ: Сандвичи с крема сирене и свински бут "Дулано" (отново е ок от към купешко съдържание)

# 716
  • Sofia
МЗ - ашуре - жито със стафиди и орехи
Обяд - капунти (паста) с резене, спанак, круша, синьо сирене и орехи;
салата - листа цвекло и рукола с класически дресинг

Долче, аз затова не съм купила бананова кутийка... би седяла в шкафа повечето време. Wink

# 717
  • София
Долче,
Скрит текст:
Кутията е от Немския магазин, случайно попаднах на нея. Ниска е и ми е удобна.
За днес: равиоли с босилек и кедрови ядки, поляти със сос сирена и малко песто; краставици; соленки и една фъстъковка извън кадър.

# 718
Beeps, ще ги погледна тези артикули щом препоръчваш.
Много интересни кутии сте приготвили днес. Grinning
Мама на Мими, мерси!
Морена,
Скрит текст:
  кутията ще си я използваме. Не е малка всъщност. Просто брат ми е взел този път банани гиганти Joy 

# 719
Салата айсберг с домати, пилешко филе, шунка, царевица и кашкавал

Общи условия

Активация на акаунт