Отговори
# 75
Честит Рожден Ден на Явор и Виктория!!!!

Two Hearts newsm59  bigdance2 newsm38  ura Tada  261uu  261uu  261uu

Jes, аз още гладя всичко на моята Симона  wash hang ,  и чершавите и дрехите и преварявям водата, но мисля като навърши една годинка другия месец да спра да преварявам водата...а с дрехите ще видим дали ще ги гладя всичките newsm78

Приятен ден на всички......

Ужасна жега е....ще хвана тен даже у дома #Cussing out

# 76
baloni newsm67 baloni

newsm59 на Виктория и  nbirthday na Явор!!!

baloni newsm67 baloni

# 77
  • София
Jes- Аз отдавна спрях да гладя всичко Rolling Eyes- отначало не гладех всички връхни дрешки , а само бельото и тези които не може да се носят негладени...сега гладя само това дето е мнооого намачкано.
Вода отдавна не преварявам- по принцип от 3-я месец за пиене му давам розовата на Девин- а за АМ- преварявах до преди 2 месеца - като спря  сутрешното АМ, а вечер мина на кисело с бисквити.
А вие давате ли вече минерална вода?- че аз от време на време като ми свърши "розовата" му сипвам от нашата- пълним я от Княжево или от Горна Баня

# 78
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

НА

newsm38 newsm18 ЯВОР newsm18 newsm38

И

newsm38 newsm18 ВИКТОРИЯ newsm18 newsm38

ДА СА ЗДРАВИ  babydust7, ЩАСТЛИВИ Flowers Four Leaf Clover И МНОГО ОБИЧАНИ  Two HeartsДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА  Sunnily*И НА МАМА Miriel! newsm24

Аз водичка давам от кана Брита, отдавна не  преварявам. Гладя само дрешките  които имат нужда от естетическа гледна точка останалите не, но аз така процедирам от самото начало.

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 15:05 от irka

# 79
  • София
Честит рожден ден на нашия скъп приятел Явор и на госпожица Виктория! Да са щастливи, здрави, умни и добри!

# 80
Честит Рожден Ден на Калоян,Виляна и Божидар!/малко на патерици  newsm27 /       bigdance2     newsm59   bigdance2                                                
Честит Рожден Ден на Явор и Виктория!  baloni  bdbaloni  baloni

Всички да са здрави,весели,щастливи!   party006

# 81
  • Smolyan
Привет  Hug
Честит рожден ден на Калоян, Виляна, Божидар, Явор и Виктория, да са живи издрави и много много да радват родителите си    bouquet
Ние в момента сме на Обзор  Simple Smile. Времето е чудесно и си прекарваме стрхотно. Много ми липсвахте и реших да ви пиша и да видя как сте  Hug
Таско не е с нас и честно казано не съжелявам. Много се затъжих, но не ми липсва  Rolling Eyes. Той се чуства добре при майка и баба и аз съм много спокойно за него. Наистина си почиваме  Simple Smile
Всичко хубаво  Heart Eyes

# 82
Честит рожден ден на   Вилянка, Божидар и Виктория

Защото от отдавна не сме се мяркали - има няма 3-4 дни но покрай рождения ден направо треска ни гонеше ииииииииии Crazy  МЕРСИМ МНОГО ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ черпим всички сега  виртуално с едно нежно изкушение  Mr. Green  Hug

И така рожденният ден мина чудесно  и вие сте важна част от причината за това  Heart Eyes Hug, рожденника е гроги и нанка изтощен от емоций, получи наистина страхотни подаръци  Heart Eyes и мисля съвсем добре разбра, че този ден е специален за него  Hug. Е  маратона купони за деня изтече  Crazy и ма ам е отново свободна пред компютъра  Grinning Скоро ще пусна и малко снимки

# 83
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

НА

newsm38 newsm18АЛЕКСАНДРА newsm18 newsm38

ДА Е ЗДРАВО babydust7, ЩАСТЛИВО Flowers Four Leaf Clover И МНОГО ОБИЧАНО ДЕТЕ  Two Hearts!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА Mama Маgi И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!  newsm24

# 84
Tada baloni Tada baloni Tada baloni
Честит Първи Рожден Ден
на
Божидар newsm38
Явор newsm38
Виктория  newsm38
Александра newsm38
 Tada baloni Tada baloni Tada baloni

newsm59Бъдете здрави, щастливи и умни дечица  newsm59

# 85
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на Алекс!   bouquet   bouquet   bouquet

# 86
Честит рожден ден на Виктория и Явор! (на патерици)
 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59
 Честит рожден ден и на Александра!
 bdbaloni hbdtu bdbaloni hbdtu bdbaloni

# 87
Честит Първи Рожден Ден на Александра

Ето тук малко снимки от нашия Ден Рожден

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 22:52 от Sunnily*

# 88
 newsm59 Честит Първи Рожден Ден на Александра! newsm59

Sunnily* отваря се само една много малка снимчица.

# 89

Sunnily* отваря се само една много малка снимчица.

И на мен така

Общи условия

Активация на акаунт