Отговори
# 180
Честит Рожден Ден на:

uraИвана Tada
  uraРалица Tada
  uraПламена Tada
  uraНия Tada

uraИван  Tada
  uraВихрен Tada

bdbaloni
[/size]

# 181
Честит рожден ден на Ивана, Ралица, Пламена, Ния, Иван и Вихрен! Много здраве, усмивки и игри!! Целувки от нас с Кари!

mimi_kir, страхотна е твоята Калина! И името, и детето са прекрасни просто!

Моята девойка пък става на 11 месеца днес. Кари тежи в момента, колкото е тежала и на 8 месеца - 9200 гр. и е 73 см. Което е супер, изглежда ми доволно окръглена, накъде повече да наддава? Предполагам, че ще е към 9300 на годинка. Направо не знам как така баткото на 1 г. е бил 13 кг, тоест с 4 повече от нея  #Crazy

Didka, разбирам те напълно какъв кошмар си изживяла с падането  Sad Добре, че всичко е разминало вече! Аз така изпуснах Кари за секунди на двора на баба й, бяхме й постлали един килим да си играе (не ще да седи в кошарата вече) и тя се хвана за един пластмасов стол, изправи се и докато успея да я хвана, падна заедно със стола назад Confused Направо ми идеше да се  #2gunfire Излезе й и цицина, но иначе, Слава Богу, нямаше последствия. За съжаление случват се такива инциденти, колкото и да ги пазим.

Поздрави и лек ден на всички!

# 182
  • Smolyan
Честито на днешните рожденници

Иван      Heart Eyes   smile3525
Вихрен  Heart Eyes   smile3525
Ивана   Heart Eyes   newsm51
Ралица Heart Eyes newsm51
Пламена  Heart Eyes newsm51
Ния    Heart Eyes  newsm51
да растат здрави и много да радват мама и тати
    bouquet

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 09:08 от Zuzi

# 183
  • Sofia
Честит рожден ден на Ивана, Иван, Вихрен, Ралица, Ния и Пламена!!! newsm59
Много здраве и щастие им пожелавам на тях и техните майчета   bouquet

Кика, дано не те бива в пророкуването!! А и от новогодишната баница бебе ми се беше паднало  ooooh!

# 184
bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА, РАЛИЦА, НИЯ, ПЛАМЕНА, ИВАН И ВИХРЕН   bdbaloni

Дидка, голям кошмар си преживяла. Добре, че сте се разминали само с уплаха

# 185
bdbaloni hbday baloni nbirthday newsm67
на Иван newsm38, на Вихрен newsm38, на Ивана newsm38, на Ралица newsm38, на Пламена newsm38 и на Ния newsm38

Didka, много са хубави снимките! Sunglasses
Мими, и вашите са много хубави. Калина е красавица! Flutter

welcomeна Наталия и бебче Габи.

# 186
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА, РАЛИЦА, НИЯ, ПЛАМЕНА, ИВАН И ВИХРЕН! Растете здрави, умни и добри деца!

# 187
  • София
Страхотни морски снимки, момичета! Ама имайте милост - от известно време не спя добре и само морето сънувам, недейте така, ще се поболея. Така съм се размечтала за това море, дано всичко мине добре и безпроблемно.
Дидка, много лошо за падането. Дано повече лоши падания да нямате, както и всички бебоци!

Сватбарите също са супер готини! Шаферката е върхът, Мими, просто пред бяла рокля всички останали бледнеят!

# 188
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА, РАЛИЦА, НИЯ, ИВАН И ВИХРЕН!   newsm59

bigdance2  Да радвате всички около вас с усмивките си!!! Tada

Специално за РАЛИ - нашата най-мила приятелка

Ще пуснем снимки как сме празнували . happy bd

За сега от нас това - почерпете се!

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 13:07 от pathy

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА, РАЛИЦА, НИЯ, ПЛАМЕНА, ИВАН И ВИХРЕН!Ей, зарибихте ме и сега влизам редовно и тука...
Благодаря на всички, които са ни харесали повече или по- малко. Mr. Green
Като имам повече време ще кача и актуални снимки на Димата, при това морски.
Да не ви дразня, но кажи- речи през ден сме на море.
Дима в неделя може да се каже че плува.
Баща и е луд за връзване. Сложи й възглавничките на кака й и я пусна във водата.
А тя се кефи и цопа с крачка. От време на време изплюва малко водичка.  Joy
Ще плува детето, де ще иде...

А иначе е черна като маймунка! на мама се е метнала! Mr. Green

# 190
...
Ей, зарибихте ме и сега влизам редовно и тука...
...

... Така така  Grinning Peace

# 191
Благодаря ви за пожеланията!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОТ НАС С ИВАНА НА ИВАН, ВИХРЕН, ПЛАМЕНА, НИЯ И РАЛИЦА! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!

Точно в този час преди година лежах (на операционната де) със свито от страх сърце и объркани мисли, лежах и очаквах да чуя най-нежния, милия детски плач! Точно в тази минута тя- моята радост и живот изплака! В сърцето ми остана само радостта и щастието от раждането на моето дете! А днес съм още по-щастлива, защото я докосвам, прегръщам и целувам! Дай Боже всеку му това щастие!
Пожелавам си да бъдем здрави!
За вас  newsm38   Wine Glass

# 192
Честит рожден ден на малката Ралица !

Да е жива и здрава, много послушна и да порасне голяма хубавица за радост на мама Ками и татко Иво.
Пък догодина ще я запознаем с нашите малки юнаци Simple Smile

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
ИВАН
ВИХРЕН

ПЛАМЕНА
НИЯ
РАЛИЦА!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЕЗГРИЖНО И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!

# 194
Здравейте!
Искам да честитя на всички мами и малки сладурчета първия рожден ден, всички нови зъбчета и щъпуркащи крачета!
Много време не писах(а и нямах възможност да чета), но се надявам да наваксам!
Гледам, че сте писали за морето - надявам се най-късно септември и ние да се класираме! Единственото, което ме притеснява е дългия път и киселата Виктория по времме на него.

Общи условия

Активация на акаунт