Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 469
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Много благодаря Simple Smile На сайта на 140 информацията е поднесена по друг начин, но поне началният час се потвърждава

# 331
РУО -София пусна съобщение преди малко.

Уважаеми родители и кандидат-гимназисти,

Във връзка с провеждане на изпитите за проверка на способностите Ви уведомяваме за следното:
Началният час на всички изпити за проверка на способностите е 9.00 ч. Учениците следва да се явят в съответното училище не по-късно от 8.30 ч.

# 332
  • София
Може ли някой да ми потвърди със сигурност, че е допустимо детето да слуша музика по време на изпита? Според учителката на дъщеря ми, могат да се ползват МР3 плейъри, не телефони. Но все пак искам и второ мнение, защото дъщеря ми рисува главно на музика и ще се разсейва без нея на изпита. Моля, ако някой е минал по този път, да ми потвърди. Става дума за изпита в художествените гимназии.

# 333
  • Ланкър, планините Овнерог
В НГПИ преди 5г е било позволено през телефона да си слушат музика (току що питах дъщеря ми). Може да си ядеш, да се моташ, все пак няма как да препишеш на такъв изпит.

# 334
  • по света
Знаете ли колко са децата които ще бъдат приети в гимназията за изящни изкуства ?

# 335
  • София
В НГПИ преди 5г е било позволено през телефона да си слушат музика (току що питах дъщеря ми). Може да си ядеш, да се моташ, все пак няма как да препишеш на такъв изпит.
Много благодаря! Сега е по-спокойна вече.

# 336
  • Ланкър, планините Овнерог
Предполагам, че на слушалки ще слуша, нали. Съмнявам се да е ок всички да чуват. Предполагам, че всеки си е с неговата музика.

# 337
  • София
Предполагам, че на слушалки ще слуша, нали. Съмнявам се да е ок всички да чуват. Предполагам, че всеки си е с неговата музика.
О, естествено че на слушалки. Просто така се съсредоточава по-добре.

# 338
Здравейте, знаете ли дали може да се кандидатства за паралелка за която има изпит по рисуване без да си се явявал, да се зачита примерно все едно си изкарал двойка? Става въпрос за 3 СУ. Въпроса е дали изобщо може да кандидатстваш?

# 339
  • София
Чадото е разпределено за понеделник в 3 СУ "Марин Дринов". Някой друг за същото училище?

# 340
Здравейте, На изпита за проверка на способности дали е възможно да се рисува с цветни моливи или пастели?  В интернет намерих акварелни пастели. Знаете ли къде могат да се купят в София? Синът ми рисува основно с моливи и мисли, че няма да се справи с бои.

# 341
  • София
Здравейте, На изпита за проверка на способности дали е възможно да се рисува с цветни моливи или пастели?  В интернет намерих акварелни пастели. Знаете ли къде могат да се купят в София? Синът ми рисува основно с моливи и мисли, че няма да се справи с бои.
В края на предишната страница има съобщение за изпита от 51-во училище.

# 342
  • София
Здравейте, знаете ли дали може да се кандидатства за паралелка за която има изпит по рисуване без да си се явявал, да се зачита примерно все едно си изкарал двойка? Става въпрос за 3 СУ. Въпроса е дали изобщо може да кандидатстваш?
Преди 2 години, когато моето дете кандидатстваше се изискваше „успешно издържан изпит за проверка на способностите.” което значеше оценка над 3. Това го пишеше в условията за прием на всяко училище. Тогава проверявах, защото не се беше явявал на НВО с рисуване, но по едно време реши да разгледа и училищата на МОН. 3то не сме го гледали тогава. Нямам представа как е тази година

# 343
  • София
Знаете ли колко са децата които ще бъдат приети в гимназията за изящни изкуства ?
Мисля, че са 52

# 344
В края на предишната страница има съобщение за изпита от 51-во училище.

Много благодаря. Ще вземе няколко вида материали и на място ще реши какво иска да използва.

Общи условия

Активация на акаунт