Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 479
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
  • Върху лъчите на Слънцето.
Колкото повече наближават датите на изпитите, толкова по-голямо става напрежението. Вълнения, емоции... Това НВО- тата пасти да ядат! 😃

# 346
Здравейте! Дъщеря ми се беше отказала уж да кандидатства в гимназиите към МК. Но в последните дни размисли и подадохме документи. Не е рисувала от началото на изолацията. Днес за първи път отиде на урок и преподавателката и е дала домашно да нарисува драперия, защото според нея трябвало да се рисуват . Преди време бях изчела темите и имам спомен, че се обсъждаше, че е точно обратното, биха могли да те дисквалифицират. Някой има ли скорошна информация, как стои въпроса

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 19:36 от Yana Kraleva 651367

# 347
  • София, център
Ако не я нарисуваш, няма да ти отнемат точки! Ако я нарисуваш ще ти дадат допълнително!

# 348
  • някъде на юг
Здравейте, опитвам се да подам документи за кандидатстване в полиграфията, но сканираната pdf сл. бележка и медицинското не ги приема. Чудя се къде бъркам?

# 349
  • София, център
Здравейте, опитвам се да подам документи за кандидатстване в полиграфията, но сканираната pdf сл. бележка и медицинското не ги приема. Чудя се къде бъркам?

(позволени png,jpg,jpeg)!
Онлайн ги направете на jpeg - примерно - https://www.ilovepdf.com/pdf_to_jpg

А аз съм подала заявление там на 16ти и още нямам отговор с вх. номер!!!  Може ли някой да ми каже как е при него, кога дойде мейл или никой няма?

# 350
  • София
Погледнете да не надвишават размера от 2 МВ

# 351
Желая успех на децата утре!

# 352
Успех на децата днес! Ние подадохме на 18 вечерта във фотографското, а входящия номер получихме на 19. Понеже и при нас не ставаше с pdf, снимах документите с телефона и така ги прикачих лесно и бързо.

# 353
  • 2 етажа над тавана
Успех на днешния изпит на всички деца!
Темата, която се е паднала, чак след края на изпита ли става ясна или може и преди това да я обявят някъде, дали знае някой?

# 354
  • софия
Успех на всички деца! Дано темата им е благодатна!

А как се движат входящите номера за приложната, изящната и фотографията? Интересно ми е дали би имало отлив заради пандемията...

# 355
  • София
Доколкото разбрах Приятели и На пазар, но не съм много сигурна

# 356
  • София
Май не във всички училища темите са еднакви, но ако са, почти сигурна съм моят синковец коя е избрал - Приятели.

# 357
  • София
Да, аз това щях да питам - еднакви ли са? Синът минв Националното в Овча Купел. И двете теми са му познати, като На пазар дори аз му харесах картината🤣

# 358
  • Sofia
Успех и късмет на всички рисуващи днес! Flowers Four Leaf Clover

# 359
  • София
Успех на децата.
Ние днес ще подаваме документите.

Общи условия

Активация на акаунт